- 4 Ocak 2013
- 41
- 0
ben ilk transferimde doktorun eline bilem işedim ne utanç verici bişeydiama napim ya offf cok sıkışmıştım
oyy oyyy ben hep ondan korktum yaaanasıl bi duygu çok fena utandınmı :'( kıyamammmm yaaa amannn bebeşin için can feda boşvermek lazım aslındada insan genede tedirgin oluyo canım:)
Ya benim bebikim cinsiyetini niye soylemiyonuz be benim basim kelmi :))
Soyleyelim tatlım, mesajlar birbirine girdi kaçırdık heralde o yüzden.. Soyle bakalım yılları hesapladın mı.. kaç çıktı? eşitse doğum ayınızı soyle bakalım kız mıı erkek miii
geldinmi gııı senin minnoşada baksınlr:)
bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)
Nerdeyim gelmismiyimmmm yoooooo pastanede kendimi simartiom :))) pastayilan cayilan :))
ben yine kötü olayom galiba elim ayağımn titremesi tekrar başladı azıck dinleneyim hepinizi öpüyorm sonra konuşurk inş...
bebişlerim bugün 5.haftalarını bitirdi altıya ayak basıyolr die içerde kutlama yapıyolar herhalde:) neyse inş hafikler sende dikkat et dinlen bence ben uzancam biraz görüşürz canım öpüyorm...
aynı bende öyleyim işte kuzumruh gibi elim ayağım tutmuyor midem zaten allaha emanet
ben ilk transferimde doktorun eline bilem işedim ne utanç verici bişeydiama napim ya offf cok sıkışmıştım
bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)
Kızlar ben şimdi bi lavobaya gittim tuvalet kağıdına pemebe sarı akıntılar geldi... dedim eyvah bu düşük mü.. tüp bebek merkezini aradım. endişelenme olabilir boyle akıntılar deyip rahatlattılar... Dua edin bişey olmasın bebişee
topikte kafayı sıyırmış , benim olmayan mesajları , benden alıntı diye gösteriyor
eee olacağı buyduu,müfettiş tamammm
bebişler bebişler, ovalansın göbüşler
çok utandım ama yapcak başka bişeyim yoktu :)))) o kadar su içirdiler sıkış sıkış diye bide beklettiler benim suçumm değildi valla tutamadım daha fazla :)
topikte kafayı sıyırmış , benim olmayan mesajları , benden alıntı diye gösteriyor
eee olacağı buyduu,müfettiş tamammm
bebişler bebişler, ovalansın göbüşler
Ovalamam tüstüm ben(
olmaz bişi ...ağrı sancı olmadan akıntının tek başına hamile olmayanda bile kötü bir anlamı yoktur...
kaldı ki yani bence o dediğin - Allahım korusun - olursa kırmızı olur...
kiiii bizde böyle bir durum söz konusu değil
bebişler yerindeee o yüzdennnn
ovalansın göbüşler
Ya breezy pozitif enerjine sağlık.. burda senin enirjini yiyoruz resmen diye utanıyorum kendimden.. Doğru ne kırmızı ne de sancım var... Bebiş yaramazlık yapıyo içerde genişletsin diye ittiriyo kaktırıyo rahmi... Hadi yollayın tarihleri de bakayım cinsiyetlere
sen bunu banamı dedinnnn
niye kızzz naptımmm bennn
çalışıyom şurda , su veren olursa içiyom , ekmek veren olursa yiyom, napiimmmm
ben sana sabaktan o kadar belirti yasdım sen bana bi demedin , kuzum bunnar ne diyee
biz desek don't worry it can happeen bize inanmassındöverim bak seni benim 03-03-1983 eşimim 04-08-1972 kuzum bakalım ne cıkcak :)))))
Senin 2013 te eşininin 2012 de yenilenmiş hücreler.. Heyt kız geliyor.. Yerim onu beennn
ayyyy bu üçüncü kız diyen hadi bakalım gelsin fıstıkyirim onunn heryerini ya annesi kurban olsun onunn totosuna :))kuzum ya çok saol senide ugrastırdık çin takvimide kız diyor bakalım çıkacakmı ama canım hep ekşi tuzlu şeyler isteyince etraftakilerde oğlan diyor bilemedim şimdi ne olursa olsun bizim olsunda
aa bi dakka "ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi " bi kere... Ekşiyse kız diye biliyorum...
bende öyle biliyorum ama yaşlı insanlar işte oğlun olcak deyip duruyor kafam karıştı amannnn ne olursa olsun çok uğraştın bu minnak sıpa için :)cinsiyeti inan önemli değil ama bende eşimde öncelik kız istiyoruz