kan tahlilide yapıldı ablacım romatizmada yokmuş bilmiyorm artık. ortapediye yönlendirdiler bende ihmal ettim gitmedim. ayrıca çok sağol ablişko iyiki varsınz. bizimki yedek parçanda yok perte çıktın diyip gülüyo gıcık:)
doğru diyor adam :))) perte çıktın valla ya biz bizde aynı durumdayız
doğru diyor adam :))) perte çıktın valla ya biz bizde aynı durumdayız
evett evettt açalımmm ...
hele bir toparlanalım, testler, keseler, pıt pıtlar
orda da doğuma kadar neler yapıyoruz onları paylaşırız...
ya bana bakın bi , sankim her şeyi tamam olan benimm
yok yaaa var bunda bir şey:18: , oyy bebişlerimmm
sen daha bağlamıycan mı damadı bana kuzummm
eşim benzerim yok benim dünyada de,ne yedek parçasından bahsediyo halaaa
kuzummm geçmişler olsun tekrar tekrar , bebişlerin sana şifa olsunn
canım çok sıkılıyor abla ya benimkide saat 8 de bi uyudu hala uyanmadınasıl uyuuyor ya keşke bu erkeklerde hamilelik yaşasa ya
amiin amiiin ablacm inş. arada herifi senin eline vermek lazım, yermisin yemezmisin:)
ama yok kıııız kıyma kocişkoma iyi adamdır:)
bak sana bir şey anlatayım da gül biraz...
opu da anestezi verdiler bana... işlem bittikten sonra 1-2 saat kadar uyursun dediler...
Bil bakalım , kim uyudu , kim uyumadı
bak sana bir şey anlatayım da gül biraz...
opu da anestezi verdiler bana... işlem bittikten sonra 1-2 saat kadar uyursun dediler...
Bil bakalım , kim uyudu , kim uyumadı
bende mirak ettim kim kim:)
mehmet uyudu ben uyumadum ,kocan uyudu sen uyumadın bildimmi
Epey oldu kk ya ugramayali ,güzel haberlerinizi okudum az önce allah kucaklariniza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin ınş...bbizde bugün keseyi gördük ikiz bebek bekliyoruz allahın izniyle biri 4 hafta 5 gunlukmus digeride 4 hafta 6 günlük :))) 19 unda kalp atislarini duycaz kismetse sevincimi mutlulugumu anlatamam sizlere... allah herkese nasip etsin allah kimseyi evlat özlemiyle sinamasin...dualarim sizinle kızlar sizde DUALARINIZI eksik etmeyin ....
Epey oldu kk ya ugramayali ,güzel haberlerinizi okudum az önce allah kucaklariniza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin ınş...bbizde bugün keseyi gördük ikiz bebek bekliyoruz allahın izniyle biri 4 hafta 5 gunlukmus digeride 4 hafta 6 günlük :))) 19 unda kalp atislarini duycaz kismetse sevincimi mutlulugumu anlatamam sizlere... allah herkese nasip etsin allah kimseyi evlat özlemiyle sinamasin...dualarim sizinle kızlar sizde DUALARINIZI eksik etmeyin ....
ayyyyyy banada umut verdin ya benim hesaplarıma göre inşallah benim keseciklerde görünür he :) allah kucagına almayı nasip etsin ya darısıda bizim başımıza bizde cuma gün gitcez kese görmeye inşallah :))
iyi o zaman,senin hatırına vazgeçtim...
Rabbim muhabbetinizi , sevginizi , huzurunuzu hep arttırsın , hiç bozmasın tuuuuuuuuuuuuuuuuuubammm
bebişlerle de taçlandırsın , hem sizi hem hepimiziiiii
uyyy yerim ben onları :) hadi gözünaydın canım çoook sevindim gerçekten Rabbim bizlerde yaşatsn cumaya bizde kese için gitcez dua et neolur....
Amin canım ınş sende burdaki tüm isteyenlerde tatsin o duyguyu ,doktor ikiz dediğinde nerdeyse masadan kucağına atlayacaktim yani :)))))
aşağıya bakkk tuuuuuubammmm
evett kuzummmmm