Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

sen daha bağlamıycan mı damadı bana kuzummm

eşim benzerim yok benim dünyada de, ne yedek parçasından bahsediyo halaaa

kuzummm geçmişler olsun tekrar tekrar , bebişlerin sana şifa olsunn

doğru diyor adam :))) perte çıktın valla ya biz bizde aynı durumdayız

miacım mayacımm sen enişteyle aynı köylü müsünnnn

pert falan yok duymuyum bir daha...

bebişler duymayın siz bunları , gece gece sayıklıyorlar

hadi kalkın yatın hepiniz bakimm, dinlenin güzel güzel, pertiniz falan kalmasın yarına, hadiiiiiiii

ama uyumadan önceee, dişleri fırçaladıktan sonraaa

ovalansın göbüşler , mutllu olsun bebişler

canım çok sıkılıyor abla ya benimkide saat 8 de bi uyudu hala uyanmadı nasıl uyuuyor ya keşke bu erkeklerde hamilelik yaşasa ya

sen daha bağlamıycan mı damadı bana kuzummm

eşim benzerim yok benim dünyada de, ne yedek parçasından bahsediyo halaaa

kuzummm geçmişler olsun tekrar tekrar , bebişlerin sana şifa olsunn

amiin amiiin ablacm inş. arada herifi senin eline vermek lazım, yermisin yemezmisin:)
ama yok kıııız kıyma kocişkoma iyi adamdır:)

canım çok sıkılıyor abla ya benimkide saat 8 de bi uyudu hala uyanmadı nasıl uyuuyor ya keşke bu erkeklerde hamilelik yaşasa ya

bak sana bir şey anlatayım da gül biraz...

opu da anestezi verdiler bana... işlem bittikten sonra 1-2 saat kadar uyursun dediler...

Bil bakalım , kim uyudu , kim uyumadı

amiin amiiin ablacm inş. arada herifi senin eline vermek lazım, yermisin yemezmisin:)
ama yok kıııız kıyma kocişkoma iyi adamdır:)

iyi o zaman,senin hatırına vazgeçtim...

Rabbim muhabbetinizi , sevginizi , huzurunuzu hep arttırsın , hiç bozmasın tuuuuuuuuuuuuuuuuuubammm

bebişlerle de taçlandırsın , hem sizi hem hepimiziiiii

Epey oldu kk ya ugramayali ,güzel haberlerinizi okudum az önce allah kucaklariniza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin ınş...bbizde bugün keseyi gördük ikiz bebek bekliyoruz allahın izniyle biri 4 hafta 5 gunlukmus digeride 4 hafta 6 günlük :))) 19 unda kalp atislarini duycaz kismetse sevincimi mutlulugumu anlatamam sizlere... allah herkese nasip etsin allah kimseyi evlat özlemiyle sinamasin...dualarim sizinle kızlar sizde DUALARINIZI eksik etmeyin ....

bak sana bir şey anlatayım da gül biraz...

opu da anestezi verdiler bana... işlem bittikten sonra 1-2 saat kadar uyursun dediler...

Bil bakalım , kim uyudu , kim uyumadı

mehmet uyudu ben uyumadum ,kocan uyudu sen uyumadın bildimmi

ayyyyyy banada umut verdin ya benim hesaplarıma göre inşallah benim keseciklerde görünür he :) allah kucagına almayı nasip etsin ya darısıda bizim başımıza bizde cuma gün gitcez kese görmeye inşallah :))

uyyy yerim ben onları :) hadi gözünaydın canım çoook sevindim gerçekten Rabbim bizlerde yaşatsn cumaya bizde kese için gitcez dua et neolur....

ayy nerden geldin sen , gecenin bu vakti sevince boğdun hepimizi...

Maşallah Subhanallah , sonuna kadar hep bu sevinçle gidersiniz.

ayyy çokkk sevindimmmmm

Amin canım ınş sende burdaki tüm isteyenlerde tatsin o duyguyu ,doktor ikiz dediğinde nerdeyse masadan kucağına atlayacaktim yani :)))))

uyyy yerim ben onları :) hadi gözünaydın canım çoook sevindim gerçekten Rabbim bizlerde yaşatsn cumaya bizde kese için gitcez dua et neolur....

Saol teyzesiiiiii )) ...buraya sürekli girip aranıza katilamiyorum ama hepiniz bilinki hep dualarimdasiniz ,bizi en çok biz anlarız ....

kızlarrr ben yatıyorummm, hepinize iyi gecelerrr

kısmetse yarına kaldığımız yerden devam ederiz...

yatmadan önceeee

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

Amin canım ınş sende burdaki tüm isteyenlerde tatsin o duyguyu ,doktor ikiz dediğinde nerdeyse masadan kucağına atlayacaktim yani :)))))

canım bişey daha sorcam sana kan degerlerin kaçtı ya benim kan değerlerime göre doktorum büyük ihtimalle tektir dedi ama belki bir umut kesecikler 2 tane görünür belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…