Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

slm bayanlar...Ben aranıza yeni katıldım...bugün 10.günüm transferde....sekizinci gün tahlil yaptırmıştım negatifti...dünkü yazışmalarınızdan sonra moral buldum...bugün mesaideyken hafif kahverendi ve tuvalet kağıdınada hafif açık renkli kan geldi...hemen dr yi aradım.progeston iğne 100 mgr başla ve aspirini kes dedi...tahlilim cmt günü bu yaşadıklarım ne olabilir?

canım benim inşallah tutunma kanamasıdır sıkma sakın canını moralinide yüksek tut belki bebeğin geç tutunmuştur annesi cumartesi günü mutlu haberlerini yazmanı beklicez canım bizi haberdae et kaçıncı denemen yaşın kaç ?

kizlar ovulasyon testim bugun cifz cizgi gosterdi bi bakarmisiniz usttekiler onceki gunlerin bugun yaptigim en alttaki olan

Eklentiler

• $20130403_164831.jpg
    $20130403_164831.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 25
slm bayanlar...Ben aranıza yeni katıldım...bugün 10.günüm transferde....sekizinci gün tahlil yaptırmıştım negatifti...dünkü yazışmalarınızdan sonra moral buldum...bugün mesaideyken hafif kahverendi ve tuvalet kağıdınada hafif açık renkli kan geldi...hemen dr yi aradım.progeston iğne 100 mgr başla ve aspirini kes dedi...tahlilim cmt günü bu yaşadıklarım ne olabilir?

Canım hiç belli olmuyo. kırmızı olmadıkça bir sorun yok benim bildiğim... Gonlunu ferah tut oncelikle... Kaçıncı gün transferi senin? hemen detayları alalım.

Kizlar 11 nisani bekleyen varmi benim gibi..bugun bol bol ya varis cektim..yasin meryem ve saffat surelerini okudum bol bol dua ettm allahm ins bu sefer yuzumu guldurur ..cumlemizin ins...hic bir sey hissetmiorm aslinda umursamiorumda artik negatif sonuc almaya alistim ya o Yuzden belkide ..

Kizlar 11 nisani bekleyen varmi benim gibi..bugun bol bol ya varis cektim..yasin meryem ve saffat surelerini okudum bol bol dua ettm allahm ins bu sefer yuzumu guldurur ..cumlemizin ins...hic bir sey hissetmiorm aslinda umursamiorumda artik negatif sonuc almaya alistim ya o Yuzden belkide ..

Allah kabul etsin canim. ben de düzenli olarak her gün meryem suresini okuyorum. olsa da olmasa da devam edicem okumaya.. benim test sonucum yarin belli olacak. ilk hafta hic umudum yoktu ama son 4-5 gündür okadar bi hevese kapildimki yarin negatif alirsam ne yapicam bilmiyorum..
allah hepimizin yardimcisi olsun

Son düzenleme:
Kız çıktı valla yonteme gore.. Aman sağlıklı olsunlar da kızı da erkeği de bir.. Zaten dur bir 12. haftaya gir ultrason filminden kız mı erkek mi bakıp anlaşılıyo ordan bakaris... eğlence olsun...

al sana eğlence , yaz kızımmm:KK51:

hatun kişinin 22.01.1971
adam kişinin 12.05.1965

eğlen güzelimmm :KK1:

ellerinden öper elfjem:KK19:

bende öyle biliyorum ama yaşlı insanlar işte oğlun olcak deyip duruyor kafam karıştı amannnn ne olursa olsun çok uğraştın bu minnak sıpa için :)cinsiyeti inan önemli değil ama bende eşimde öncelik kız istiyoruz :KK70:

aa bi dakka "ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi " bi kere... Ekşiyse kız diye biliyorum...

evet bende böyle biliyorummm:KK37::KK19: yesin teyzesi onuuuuu:KK53::KK52::KK1:

ayyyy bu üçüncü kız diyen hadi bakalım gelsin fıstık :KK70: yirim onunn heryerini ya annesi kurban olsun onunn totosuna :))kuzum ya çok saol senide ugrastırdık çin takvimide kız diyor bakalım çıkacakmı :KK70: ama canım hep ekşi tuzlu şeyler isteyince etraftakilerde oğlan diyor bilemedim şimdi ne olursa olsun bizim olsunda :KK70:

Senin 2013 te eşininin 2012 de yenilenmiş hücreler.. Heyt kız geliyor.. Yerim onu beennn:nazar::KK9:

mirandoşun misafirleri varmış ondan girememiş mesaj yazdıydımdı :d

tmm yoklamada yok yazmadım onu ...:KK49:
ama söyle bir dahakine velisinden izinname getirsinn:KK1:

Yemeklerimi yaptım , bebişlerim beslensin diye...Onlar demlenirken de sizle uğraşıyım dedimmm:KK1:e

evettt... bebişlerimiz bizim herşeyimiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar bgn 5+0 oldk bebişimle kese ve kalp atışı duymaya ne zamn gdeym tam 6 damı yoksa 6+4 te fln mı gdeym

Allah kabul etsin canim. ben de düzenli olarak her gün meryem suresini okuyorum. olsa da olmasa da devam edicem okumaya.. benim test sonucum yarin belli olacak. ilk hafta hic umudum yoktu ama son 4-5 gündür okadar bi hevese kapildimki yarin negatif alirsam ne yapicam bilmiyorum..
allah hepimizin yardimcisi olsun
amin ins canim gusel sonuclar aliriz ins..bende olsada olmasada dewam edicem allahtan umit kesilmz

al sana eğlence , yaz kızımmm:KK51:

hatun kişinin 22.01.1971
adam kişinin 12.05.1965

eğlen güzelimmm :KK1:

ellerinden öper elfjem:KK19:

evettt... bebişlerimiz bizim herşeyimiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Eveet açıklıyoruummm sizin ikinizin de 2013 te yenilenmiş hücreler.. Ama eşinin mayıs daha mayısa girmedik demek ki senin ocakta yenilenen hücreler bastırıyor vee kııızzzzzz :nazar::emir_bebek:heheheh Tubiş senin oğlan yaşadı 3 dene kız geliorr...

kızlar bgn 5+0 oldk bebişimle kese ve kalp atışı duymaya ne zamn gdeym tam 6 damı yoksa 6+4 te fln mı gdeym

Hayırlı olsun canım. Doktorun bir tarih vermedi mi? 6+4 te gitsen daha iyi sanki daha garanti olur bazen gozukmuyor ilk vakitler moral bozuyor boşu boşuna...

Hayırlı olsun canım. Doktorun bir tarih vermedi mi? 6+4 te gitsen daha iyi sanki daha garanti olur bazen gozukmuyor ilk vakitler moral bozuyor boşu boşuna...

ptesi günü 10 gün snra gel dedi ama keese içinmi kalp için mi bilmiyorum 10 gün snrasıda 6+2 oluyo. internetten baktım çoğu 6+4te duymuş şimdi bn duyamazsam çok takarm kafama biliyorm.. 6+3 yani cuma eşimin izin günü o gün mü gtsek duyarız inşaAllah dimi.. snnki 7 haftalık olmuş maşaAllah sen ne zaman duydn

ptesi günü 10 gün snra gel dedi ama keese içinmi kalp için mi bilmiyorum 10 gün snrasıda 6+2 oluyo. internetten baktım çoğu 6+4te duymuş şimdi bn duyamazsam çok takarm kafama biliyorm.. 6+3 yani cuma eşimin izin günü o gün mü gtsek duyarız inşaAllah dimi.. snnki 7 haftalık olmuş maşaAllah sen ne zaman duydn

Canım beni 9 nisanda kalp atışı gormeye cağırdılar. Arada kese gormeye gitmedik. Kan testinden beri bekliyoruz bakalım hayırlısı :):nazar:

Ya breezy pozitif enerjine sağlık.. burda senin enirjini yiyoruz resmen diye utanıyorum kendimden.. Doğru ne kırmızı ne de sancım var... Bebiş yaramazlık yapıyo içerde genişletsin diye ittiriyo kaktırıyo rahmi... Hadi yollayın tarihleri de bakayım cinsiyetlere

yok kuzum öyle düşünme , fazla olan ne varsa paylaşılmalı... bende de bu aralar enerji fazlası var , ne yapalım...:KK37:

bi kaç güne bir şeyim kalmaz diycem amaa sen pek inanma , Rabbim sağlık sorunu vermediği sürece , pozitif olmayı severim... :KK16:

biz desek don't worry it can happeen bize inanmassın :KK70: döverim bak seni :KK70: benim 03-03-1983 eşimim 04-08-1972 kuzum bakalım ne cıkcak :)))))

dedin de inanmıyorum sana miacım mayacım mı dedi kız , nerden biliyosun ...:KK37:
Kızzz bu arada sen de az bi minnaksın yani doğum tarihine bak şunun 1983 :KK19:

Gel teskere , gell gelll :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canım beni 9 nisanda kalp atışı gormeye cağırdılar. Arada kese gormeye gitmedik. Kan testinden beri bekliyoruz bakalım hayırlısı :):nazar:

inşallah duyarsın pıt pıt larını :KK19:

Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sağlıkla ve huzurla:KK49:

darısı başımıza olsun:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kızlar ben çıkıyorum biraz yemeklerimi ısıtayım kociş birazdan gelir... Breezy mesajı gormedin heralde kızın olacak çıktı kızıınnn :KK16:

Akşam goruşuruz ben gene sızmassam....

Kızlar ben çıkıyorum biraz yemeklerimi ısıtayım kociş birazdan gelir... Breezy mesajı gormedin heralde kızın olacak çıktı kızıınnn :KK16:

Akşam goruşuruz ben gene sızmassam....

görmedimmmm , iyi bakalım hayırlısı ne olacak göreceğiz :KK19:

kolay gelsin , afiyet olsun şimdiden:KK56:

benim kızla Mirandanın oğlunu baş göz etmeli o zamannn:KK1:

ayy kurban olurum ben cinsiyetine onun ama ikizse eğerr :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

görmedimmmm , iyi bakalım hayırlısı ne olacak göreceğiz :KK19:

kolay gelsin , afiyet olsun şimdiden:KK56:

benim kızla Mirandanın oğlunu baş göz etmeli o zamannn:KK1:

ayy kurban olurum ben cinsiyetine onun ama ikizse eğerr :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kocamla azcık kestireyim dediydim neler kaynatmıssınız yine kuzum breezeyim :) canımsın ya sende olmasan var ya neşe getirdin valla bizlere kız yeminle :)iyiki tanııdık seni :)mamik yedinmi annesi bebişlerin açtır bugün grissini takırdatıp durdun :)

cuma gün yani ayın 5inde 5 +5 olcaz doktor kese görmeye cagırdı sizce erkenmi yada görünürmü bilemedim şimdi :)) bide ne güzel oldu ya 5+5 ayın 5 i hihihiih var bu 5 te bişiy ben diyim size :)

X