Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaammm:KK19:

bulguru kaynatırlar, aman bulguru kaynatırlarrrrr:KK24::KK24:

oldum ben oldummm valla bakkk:KK37:helecen helecann,

yarın 4 nisan ya hani öbür gün 5 nisann:KK52:

helecan helecan , sıcak bastı valla:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım diş bulguru çekti :S

canım benim inşallah tutunma kanamasıdır sıkma sakın canını moralinide yüksek tut belki bebeğin geç tutunmuştur annesi cumartesi günü mutlu haberlerini yazmanı beklicez canım bizi haberdae et kaçıncı denemen yaşın kaç ?

39 yaşındayım ve ilk denemem 12 yumurta toplanıp,10 tanesi döllendi...1.kalite iki tane embriyo transfer oldu....ve şimdi kahverengi hafif akıntı devam ediyor....kafayı sıyıracam...karnım sanki üç aylık gibi şişti....göğüslerim iptal...uçları yanıyor ve yeşil damarlar belirgin...

39 yaşındayım ve ilk denemem 12 yumurta toplanıp,10 tanesi döllendi...1.kalite iki tane embriyo transfer oldu....ve şimdi kahverengi hafif akıntı devam ediyor....kafayı sıyıracam...karnım sanki üç aylık gibi şişti....göğüslerim iptal...uçları yanıyor ve yeşil damarlar belirgin...

canım sıkma canını lütfen kırmızılar gelmedikten sonra sorun yok kahve lekeleri takma bak belki bebişlerinin mamişleride gögüslere gelmeye başlamış gibi :))biz bu durumda şunu diyoruz :)

ovalansın göbüşler ,mutlu olsun bebişler :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 675851 bak bu benim ağamın 13 gün resmi .....senin inşallah kat kat fazla çıkar sonuçların ...dualarım seninnle ve tüm bekleyenlerle bu size umut olsun inşallah benim bebeğim 7 ci gün ceeee dedi ama sizle ben bir değilim ben bir ağa annesiyim ağalar bekletmez :KK70: şaka bi yana beklemek gercekten cok zor anlayabiliyorum ama ne olur biraz daha sabredin ve yüzünüzü güldürecek sonuclarla dönünn bizede :)sizleri çok seviyorum benim ailem yok burda sizlerle paylaştım üzüntümüde sevincimide :) hepinize sonsuz teşekkür ederim yanımda olduğunuz için... veda konuşması gibi oldu ya la :))korkmayın gitmiyorum burdayım :p

yaaa deliiiii:KK53::KK53:

gözlerimi doldurdunnn... kuzum zaten yaş göz de hazır bekliyo , ne yazıyon böyle yaaa:KK59:

sen olmasaydın ben olmazdım bu topikte, diğerleri olmasaydı da olmazdık her birimiz...
Böyle forumlar olması , böyle topiklerde yazan gerçek ve dürüst insanlar olması , derdinin dermanını arayan herkes için çok şey demek... Ailemizden biri oluyor derdimizi yada sevincimizi paylaştıklarımız. Henüz görmedim seni ve diğer arkadaşlarımı ama gerçekliğiniz, samimiyetiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor.

Rabbim nasip ederse biz, hep güzel haberleri paylaşacağız birbirimizle. İlle de ellerin dokunması gerekmez dostluk için , gönüllerin dokunuşu vardır ki en candan dokunan el bile veremez u duyguyu...

Ağanın seninle olduğunun ispatı o belgeyi severim ben yaaa:KK19:

bizde yayınlarız sonra da topik açarız hatta , belgenizi getirin diye:KK1:

Bende sizin hepinizi , göbüşlerinizi ve bebişlerinizi seviyorum...:KK19:

hadii havamız dağılsın birazz :21::21::KK24::KK76::KK76:

ovalansın göbüşler, duygusala bağladık diye yanlış anlamasın bebişler :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım sıkma canını lütfen kırmızılar gelmedikten sonra sorun yok kahve lekeleri takma bak belki bebişlerinin mamişleride gögüslere gelmeye başlamış gibi :))biz bu durumda şunu diyoruz :)

ovalansın göbüşler ,mutlu olsun bebişler :)

bu sözü çok tuttum...evliliğimiz birinci yılı 14 nisan umarım enaz 3 kişi olarak kutlarız....ANNE acısını yaşadıktan sonra şuan sadece duam benim gibi isteyen herkese bu duygusu yaradanım sağlıkla yaşatır....

yaaa deliiiii:KK53::KK53:

gözlerimi doldurdunnn... kuzum zaten yaş göz de hazır bekliyo , ne yazıyon böyle yaaa:KK59:

sen olmasaydın ben olmazdım bu topikte, diğerleri olmasaydı da olmazdık her birimiz...
Böyle forumlar olması , böyle topiklerde yazan gerçek ve dürüst insanlar olması , derdinin dermanını arayan herkes için çok şey demek... Ailemizden biri oluyor derdimizi yada sevincimizi paylaştıklarımız. Henüz görmedim seni ve diğer arkadaşlarımı ama gerçekliğiniz, samimiyetiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor.

Rabbim nasip ederse biz, hep güzel haberleri paylaşacağız birbirimizle. İlle de ellerin dokunması gerekmez dostluk için , gönüllerin dokunuşu vardır ki en candan dokunan el bile veremez u duyguyu...

Ağanın seninle olduğunun ispatı o belgeyi severim ben yaaa:KK19:

bizde yayınlarız sonra da topik açarız hatta , belgenizi getirin diye:KK1:

Bende sizin hepinizi , göbüşlerinizi ve bebişlerinizi seviyorum...:KK19:

hadii havamız dağılsın birazz :21::21::KK24::KK76::KK76:

ovalansın göbüşler, duygusala bağladık diye yanlış anlamasın bebişler :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ovalandı göbüşler ,pek bişey çakmamış bebişler :))) ayyy ya kasım aralık annelri diye de bir topik açarız inşallah hep beraber ...tamam duysallığı kapatıyoruz hayde bakalımmm ya konu açalım konuşalım :)))

canım benim ya inan bende aynıyım :KK43: ama kafamı dagıtıyorum burda :KK43: bişey yapmadan duruncada daha cok hissediyorum mide bulantılarımı baş ağrılarımı ..:KK43:

ya şuan inan mide bulantısı baş ağrısı gözümde yok. benim şöyle bi sorunum var iki senedir belim ve kalçam ara ara kilitlenip kalıyo bir hafta yatağa bağlı kalıyorum santim hareket edince acıdan çığlığı basıyorum. iş yapınca kendimi kaybedip ağır mağır dinlemedn herşeyi hop diye kaldırmaktan bu hale geldim. şimdide ağrısından delirdim resmen eşim zor yetişti tutuldum kaldım.bel fıtığıda yok ama inan doktorda anlamadı. kalçmın içindeki kemik sanki kırılmşta batıyo damarlarım çekiliyo gibi hissediyorm ya Allah kimseye vermesn inan çok zorluyo beni. hamilelikte nasıl olack onu düşünüyorum buaralar iyice çoğaldı:KK43:

maşşallah fıkkır fıkkır kaynıyo bomba gibi bizim hamişler:)
şükür az kaldı yaa inş güzel haberler alırızda, ovalarız göbüşleri:)

kuzum kaynamayıp napıcas ya her yerim ayrı kıpırdıyoo:21::21:

Rabbime şükürler olsun iyi haberleri almaktan başka bir derdimiz yok şu an:KK16:

canım diş bulguru çekti :S

diş buğdayı derler bizde, şekerli olur:nazar:

senin ağaya yaparız artık :KK19:

hoşbulduk gülüm ama yamuk geldim fenayım:)

tuuuuuuuuuuuuuubammmm ne olduu , bulantı falan mıı :44:

sevgili aysiiinnnnnn ,

42 yaşındayım ben ,5 yumurtam toplandı , 4 tanesi döllendi , 2 tanesi transfer edildi.:KK17:

Ama buna rağmen umutluyum, Rabbimin nasip ettiğine inanıyorum... Hepimizin karnı kocaman , pek çoğumuz arkadaşlarıyla buluşacakları gün , eşofmanla gelmeyi düşünüyorlar... :KK37:
Benim de ilk dikkatimi çeken gögüslerim oldu , çok acıyorlar,üstelik mavili pembeli oldular...:KK52:

Ama eğer bunlar , bebişlerimin bana sımsıkı tutunduklarının işaretiyse , yazdığım ve yazamadığım yaşadıklarımın bin katını daha yaşarım.:KK49:

Bu süreçte en büyük yardımcımız , kendimiz ve sonra burası...çünkü ailelerle çok konuşulmuyor, paylaşılmıyor... Yaşadığın olumsuz duyguları kolayca atlatmak için doğru yerdesin.:KK49:

Lütfen enerjini yüksek tutmaya çalış , pozitif düşün... Bebişlerinde desinler ki , " Allahım ne kadar mutlulukla bizi bekleyen bir annemiz var.Lütfen onu çok bekletmeyelim " , geliversinler göbüşüne , alıveresin kucacığına....:KK16:

miacım mayacımın da dediği gibi hadi bakalımmm, :KK37:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bu sözü çok tuttum...evliliğimiz birinci yılı 14 nisan umarım enaz 3 kişi olarak kutlarız....ANNE acısını yaşadıktan sonra şuan sadece duam benim gibi isteyen herkese bu duygusu yaradanım sağlıkla yaşatır....

canım benim inşalllah seninnledir bebişin :) az kalmış zaten bişey kalmamış testin içinde sabret umarım senin için herşey çok güzel olur ...dualarım seninle canım :)

ya şuan inan mide bulantısı baş ağrısı gözümde yok. benim şöyle bi sorunum var iki senedir belim ve kalçam ara ara kilitlenip kalıyo bir hafta yatağa bağlı kalıyorum santim hareket edince acıdan çığlığı basıyorum. iş yapınca kendimi kaybedip ağır mağır dinlemedn herşeyi hop diye kaldırmaktan bu hale geldim. şimdide ağrısından delirdim resmen eşim zor yetişti tutuldum kaldım.bel fıtığıda yok ama inan doktorda anlamadı. kalçmın içindeki kemik sanki kırılmşta batıyo damarlarım çekiliyo gibi hissediyorm ya Allah kimseye vermesn inan çok zorluyo beni. hamilelikte nasıl olack onu düşünüyorum buaralar iyice çoğaldı:KK43:

oyyyy tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm:KK19:

geçmişler olsun minnakımmm...

bence bir detaylı kan tahlili yaptırın... yaşın genç diye doktorlar ihtimal vermez ama romatizma değerlerine bakılsın.
dediğin gibi yapıyorsan , eklemler arası dokularına zarar vermiş olabilirsin kuzum...

Rabbim şifanı versin , hiç görmemişe döndürsün seni...:KK19:

Rabbim dualarını kabul etsin.

Sabrını ve dayanma gücünü arttırsın.

Annenin gidişiyle yaşayamadıklarını sen bebişlerinde yaşa canım...

Rabbim yar ve yardımcın olsun...:KK19:

oyyyy tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm:KK19:

geçmişler olsun minnakımmm...

bence bir detaylı kan tahlili yaptırın... yaşın genç diye doktorlar ihtimal vermez ama romatizma değerlerine bakılsın.
dediğin gibi yapıyorsan , eklemler arası dokularına zarar vermiş olabilirsin kuzum...

Rabbim şifanı versin , hiç görmemişe döndürsün seni...:KK19:

kan tahlilide yapıldı ablacım romatizmada yokmuş bilmiyorm artık. ortapediye yönlendirdiler bende ihmal ettim gitmedim. ayrıca çok sağol ablişko iyiki varsınz. bizimki yedek parçanda yok perte çıktın diyip gülüyo gıcık:)

oyyy tubişim ya çok geçmiş olsun kuzum :KK43: ya üzüldüm seninn adına bebişim ama ihmal etme ne olur kuzum ya git onunn içinde bir doktora :KK43: fazla egilip kalkma yat o zaman canım

ovalandı göbüşler ,pek bişey çakmamış bebişler :))) ayyy ya kasım aralık annelri diye de bir topik açarız inşallah hep beraber ...tamam duysallığı kapatıyoruz hayde bakalımmm ya konu açalım konuşalım :)))

evett evettt açalımmm ...:KK49:

hele bir toparlanalım, testler, keseler, pıt pıtlar:KK19:

orda da doğuma kadar neler yapıyoruz onları paylaşırız...

ya bana bakın bi , sankim her şeyi tamam olan benimm:KK17:

yok yaaa var bunda bir şey:18: , oyy bebişlerimmm :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kan tahlilide yapıldı ablacım romatizmada yokmuş bilmiyorm artık. ortapediye yönlendirdiler bende ihmal ettim gitmedim. ayrıca çok sağol ablişko iyiki varsınz. bizimki yedek parçanda yok perte çıktın diyip gülüyo gıcık:)

doğru diyor adam :))) perte çıktın valla ya biz bizde aynı durumdayız :KK70:

X