tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaammm
bulguru kaynatırlar, aman bulguru kaynatırlarrrrr
oldum ben oldummm valla bakkkhelecen helecann,
yarın 4 nisan ya hani öbür gün 5 nisann
helecan helecan , sıcak bastı valla
hayırlı akşamlar kızlar ne kaynatıyosunz bakayım
anammmmm minnak tuba gelmiş :)) hoşgeldin kuzum :)
canım benim inşallah tutunma kanamasıdır sıkma sakın canını moralinide yüksek tut belki bebeğin geç tutunmuştur annesi cumartesi günü mutlu haberlerini yazmanı beklicez canım bizi haberdae et kaçıncı denemen yaşın kaç ?
39 yaşındayım ve ilk denemem 12 yumurta toplanıp,10 tanesi döllendi...1.kalite iki tane embriyo transfer oldu....ve şimdi kahverengi hafif akıntı devam ediyor....kafayı sıyıracam...karnım sanki üç aylık gibi şişti....göğüslerim iptal...uçları yanıyor ve yeşil damarlar belirgin...
hoşbulduk gülüm ama yamuk geldim fenayım:)
Eki Görüntüle 675851 bak bu benim ağamın 13 gün resmi .....senin inşallah kat kat fazla çıkar sonuçların ...dualarım seninnle ve tüm bekleyenlerle bu size umut olsun inşallah benim bebeğim 7 ci gün ceeee dedi ama sizle ben bir değilim ben bir ağa annesiyim ağalar bekletmezşaka bi yana beklemek gercekten cok zor anlayabiliyorum ama ne olur biraz daha sabredin ve yüzünüzü güldürecek sonuclarla dönünn bizede :)sizleri çok seviyorum benim ailem yok burda sizlerle paylaştım üzüntümüde sevincimide :) hepinize sonsuz teşekkür ederim yanımda olduğunuz için... veda konuşması gibi oldu ya la :))korkmayın gitmiyorum burdayım
canım sıkma canını lütfen kırmızılar gelmedikten sonra sorun yok kahve lekeleri takma bak belki bebişlerinin mamişleride gögüslere gelmeye başlamış gibi :))biz bu durumda şunu diyoruz :)
ovalansın göbüşler ,mutlu olsun bebişler :)
yaaa deliiiii
gözlerimi doldurdunnn... kuzum zaten yaş göz de hazır bekliyo , ne yazıyon böyle yaaa
sen olmasaydın ben olmazdım bu topikte, diğerleri olmasaydı da olmazdık her birimiz...
Böyle forumlar olması , böyle topiklerde yazan gerçek ve dürüst insanlar olması , derdinin dermanını arayan herkes için çok şey demek... Ailemizden biri oluyor derdimizi yada sevincimizi paylaştıklarımız. Henüz görmedim seni ve diğer arkadaşlarımı ama gerçekliğiniz, samimiyetiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor.
Rabbim nasip ederse biz, hep güzel haberleri paylaşacağız birbirimizle. İlle de ellerin dokunması gerekmez dostluk için , gönüllerin dokunuşu vardır ki en candan dokunan el bile veremez u duyguyu...
Ağanın seninle olduğunun ispatı o belgeyi severim ben yaaa
bizde yayınlarız sonra da topik açarız hatta , belgenizi getirin diye
Bende sizin hepinizi , göbüşlerinizi ve bebişlerinizi seviyorum...
hadii havamız dağılsın birazz
ovalansın göbüşler, duygusala bağladık diye yanlış anlamasın bebişler
canım benim ya inan bende aynıyımama kafamı dagıtıyorum burda bişey yapmadan duruncada daha cok hissediyorum mide bulantılarımı baş ağrılarımı ..
maşşallah fıkkır fıkkır kaynıyo bomba gibi bizim hamişler:)
şükür az kaldı yaa inş güzel haberler alırızda, ovalarız göbüşleri:)
canım diş bulguru çekti :S
hoşbulduk gülüm ama yamuk geldim fenayım:)
39 yaşındayım ve ilk denemem 12 yumurta toplanıp,10 tanesi döllendi...1.kalite iki tane embriyo transfer oldu....ve şimdi kahverengi hafif akıntı devam ediyor....kafayı sıyıracam...karnım sanki üç aylık gibi şişti....göğüslerim iptal...uçları yanıyor ve yeşil damarlar belirgin...
bu sözü çok tuttum...evliliğimiz birinci yılı 14 nisan umarım enaz 3 kişi olarak kutlarız....ANNE acısını yaşadıktan sonra şuan sadece duam benim gibi isteyen herkese bu duygusu yaradanım sağlıkla yaşatır....
ya şuan inan mide bulantısı baş ağrısı gözümde yok. benim şöyle bi sorunum var iki senedir belim ve kalçam ara ara kilitlenip kalıyo bir hafta yatağa bağlı kalıyorum santim hareket edince acıdan çığlığı basıyorum. iş yapınca kendimi kaybedip ağır mağır dinlemedn herşeyi hop diye kaldırmaktan bu hale geldim. şimdide ağrısından delirdim resmen eşim zor yetişti tutuldum kaldım.bel fıtığıda yok ama inan doktorda anlamadı. kalçmın içindeki kemik sanki kırılmşta batıyo damarlarım çekiliyo gibi hissediyorm ya Allah kimseye vermesn inan çok zorluyo beni. hamilelikte nasıl olack onu düşünüyorum buaralar iyice çoğaldı
bu sözü çok tuttum...evliliğimiz birinci yılı 14 nisan umarım enaz 3 kişi olarak kutlarız....ANNE acısını yaşadıktan sonra şuan sadece duam benim gibi isteyen herkese bu duygusu yaradanım sağlıkla yaşatır....
oyyyy tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm
geçmişler olsun minnakımmm...
bence bir detaylı kan tahlili yaptırın... yaşın genç diye doktorlar ihtimal vermez ama romatizma değerlerine bakılsın.
dediğin gibi yapıyorsan , eklemler arası dokularına zarar vermiş olabilirsin kuzum...
Rabbim şifanı versin , hiç görmemişe döndürsün seni...
ya şuan inan mide bulantısı baş ağrısı gözümde yok. benim şöyle bi sorunum var iki senedir belim ve kalçam ara ara kilitlenip kalıyo bir hafta yatağa bağlı kalıyorum santim hareket edince acıdan çığlığı basıyorum. iş yapınca kendimi kaybedip ağır mağır dinlemedn herşeyi hop diye kaldırmaktan bu hale geldim. şimdide ağrısından delirdim resmen eşim zor yetişti tutuldum kaldım.bel fıtığıda yok ama inan doktorda anlamadı. kalçmın içindeki kemik sanki kırılmşta batıyo damarlarım çekiliyo gibi hissediyorm ya Allah kimseye vermesn inan çok zorluyo beni. hamilelikte nasıl olack onu düşünüyorum buaralar iyice çoğaldı
ovalandı göbüşler ,pek bişey çakmamış bebişler :))) ayyy ya kasım aralık annelri diye de bir topik açarız inşallah hep beraber ...tamam duysallığı kapatıyoruz hayde bakalımmm ya konu açalım konuşalım :)))
kan tahlilide yapıldı ablacım romatizmada yokmuş bilmiyorm artık. ortapediye yönlendirdiler bende ihmal ettim gitmedim. ayrıca çok sağol ablişko iyiki varsınz. bizimki yedek parçanda yok perte çıktın diyip gülüyo gıcık:)
oyyy tubişim ya çok geçmiş olsun kuzumya üzüldüm seninn adına bebişim ama ihmal etme ne olur kuzum ya git onunn içinde bir doktora fazla egilip kalkma yat o zaman canım