Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Benim 30 martta transferm oldu iki tane ucuncu gun embiriosu sekiz hucreli ve donmus degil taze...ovulasyn testinde cikarmi ki yapsam her eczanede varmi o test

transferin hayırlı olsun canım maşallah 2 side annelerine sım sıkı tutunurlar inşallah ...ovulasyon testlerini ben gittigidiyordan aldım canım hem daha ucuz orlarda çoklu almıştım ben adet düzensizliğim var yumurtlamayı yakalamak amaçlı ...gösteriyor sanırım ama baya bi koyu olmali onlar açık renkte herzaman çıkarrabiliyorlar baya 2 si aynı koyulukta olusa anca tamamdır derim ben....

süper canım kaçıncı günün bugün senin bide kaçıncı gün embriyosuydu maşallah hamilesin canım....

ayyy duyması bile çok güzel ama ben hala inanmıyorum bu testlere yani kanda görmedikçe. tabi inşallah oyledir inşallah doğrudur allahım

benim altıncı günüm bugun 3. gün embriyosuydu

Sevgili arkadaşım sakın üzülme biliyorum çok zor ama Kurban olduğum Rabbim ilkine sana sabır ve dayanma gücü versin.. Ben 35 yaşındayım ve 6 senelik evliyim geçen sene hariç her sene 1 bebek kaybettim hamilelikleriminden 1 aşılamayla hamile kaldım 2 tanesi kendiliğimden hamile 3 tüp bebek bunlardanda 1 tanesi tuttu ve sonuç hepsi karnımda öldü.. Klinik değişikliği yaptım yeditepe Üniversitesi Cem fıçıcıoğlu bahçeci Mustafa bahçeci hepsi farklı farklı bir şeyler söyledi ilk doktorumda Nuri delikara idi... Rahim duvarım ince dediler.. Cem bey lenfosit aşısı yapalım dedi yaptık yumurta rezerverlerin az dediler daha neler neler ve en son olarak eski doktorum olan FLorance nightingale NUri delikara doktoruma gittim ve herşey çok güzel başladı... Tedavi değişikliği yaptı bana 11 tane yumurtam toplandı 7 tanesi sağlam çıktı bundanda 4 tanesi döllendi fakat 2 tanesi daha sağlam çıktı embriyolardan birisi 9 hücreli diğeri ise 6 hücreli transferim yapıldı Cumartesi belli olacak Allah ol derse olur...

Sakın canının sıkma bunu sana nickindende anlaşıldığı gibi UmUt olsun diye yazdım umudunu kaybetme ben inanıyorum. Senin çocuğun olacak sevgiler ....

ayyy duyması bile çok güzel ama ben hala inanmıyorum bu testlere yani kanda görmedikçe. tabi inşallah oyledir inşallah doğrudur allahım

benim altıncı günüm bugun 3. gün embriyosuydu

Tricia merhaba,

Çatlatma iğneni kaç gün once olmuştun? üzerinden 10 gün geçtiyse bu test daha güvenilir diye biliyorum...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topikdaşlarımmmm

Ne var yahuu...gayet normalim ben :18:

bugün 3 Nisan 2013 çarşamba , önce özetler

İstanbullu topikdaşlarım Havanın kötü olduğuna bakmayın,kendisiyle ilgili dedikodular hepimizin malumu

Yurt dışındaki topikdaşlar , malum yaşlılık uzağı pek göremiyorum, sizin havalarda iyicedir diye tahmin ediyorum.

Istanbul dışı ama yurt içi topikdaşlar siz de iyi görünüyorsunuz burdan

Özetlerden sonraaa , tedaviye başlamaya hazırlanan,opu su gelen , transfer gününe yaklaşan , test gününü bekleyen - biri bana mı seslendi - , kese bekleyen , pıt pıt bekleyen herkeşş

enerjinizi yüksek tutun, moralinizi bozmayın,pozitif olun...

Beni soracak olursanızzz bugün 3 nisan ,neşe doluyor insannn

Gel teskere gel teskere , bebişlerimiz nerdeeeee

12 gun once canim. Bakalim kan testini bekliyorum sevinmek icin

Benim transferden 8 iğneden 14 gün sonraki ilk testim... Oldukça silikti... Ben de sevinmek için kan testini bekledim... ama annemler halay çekti... Onlar gibi gamsız olabilmeyi isterdim :) hamilesin sen kızım deyip durdular...

Günaydıınn

Hollanda güneşli ama soğuk... Güneşe aldanıp sokaklar dokmeyelim kendimizi...

Ne güzel enerjik bir mesaj bu sabah sabah yüzüm güldü allah ta seni güldürsün emi :)

Gel teskere geeelllll 9 nisana ne kaldı ki şurdaaaa

Teşekkürler Netherland

Gülüşlerimiz pozitifler gibi katlanarak artsın canımm

sen asıl 5 nisana ne kaldı , haberin var mıııııııııııııııı

Rabbim pozitiflerle sevindirsin hepimizi

Ay ne guzel Allah tamamına erdirsin canim. Darısı basima dua et bana:)

Ederim tabi, senle benim benziyo zaten, sende de pıhtı gelmişti de cevap yazmıştım aynısından bana da oldu diye... Takipteyim... Bak ben iki kan testinden pozitifi gordum şimdi ultrasonda kalp atışı goreyim oyle sevinecem aşamasına geçtim. Annem bebek mendili yapmaya başladı. Vallahi benden daha güzel hamilelik yaşıyo ailem

İnsallah arkadasim onu da görürsün ve cok guzel bi hamilelik geçirirsin. Sen de tadını çıka azıcık:))
Bu arada dün iyi ki cevap yazdın tesekkur ederim cok tirsmistim:) icim rahatladı biraz. Hadi bakalim ya cok heyecanlı :)))

bu topice ilk defa yaziyorum. Netherland'i gordum dayanamadim.

benden de slmlar Hollandan dan sevgiler

SelcanKerem,

Forumda online gorunuyorsun, hemen bilgi vereyim: sana cevap yazmadım, çünkü daha cevap yazma hakkım yok... Sana başka bir topikten email adresimi gonderdim. Ordan yazışalım bilgi vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…