- 5 Mart 2011
- 817
- 16
süper canım kaçıncı günün bugün senin bide kaçıncı gün embriyosuydu maşallah hamilesin canım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 30 martta transferm oldu iki tane ucuncu gun embiriosu sekiz hucreli ve donmus degil taze...ovulasyn testinde cikarmi ki yapsam her eczanede varmi o test
süper canım kaçıncı günün bugün senin bide kaçıncı gün embriyosuydu maşallah hamilesin canım....
amin canım inşallah...
benimde test gunum 8.Nisan Pazartesi..
aaa seninki dondurulmusmuydu belki o yuzden erken cikti bide cozdukleri günmu transfer ettiler?
Selam kızlar..maalesef sizlere iyi haberler getiremedim .. cumtrtesi 9 da kötü haberi aldığımdan beri ağlıyorum ..kendimi çok güçsüz , ne düsünceğini bilmeyen biri olarak hissediyorum..
verdiğim bu 4. savaşta yine yenildim..bütün hislerime, bütün hissetmek istediğim her ne kadar duygu varsa bebis adına.. hepsi ellerimden bu kez de, daha baska uçup gitti ... yine yıkıldım, yine yıkıldım..
cmartesi günü ben hastaneyi gitmek için hazırlık yaparken, dus fln aldım 3gün alamıycam diye..derken giyinme hazırlığında 9' da tel. geldi..
baktım embriyolog dedi ki...............
dün kü embriyionuz da gelisme beklerken, yine aynı bölünmede kaldığı için transfer işleminizi yapamıycaz.. içimi nasıl bi ates sardı anlatamam.. ben saatined burda olun diyecekler sanarken, olumsuzun ötesinde sözler söyledi, ağlamaya basladım.. gözlerim doldu doldu .. o konustuu ..
cünkü ÇARSAMBA opum dan sonra, birazdan isleme alıcaz demisti odama geldiğinde..
o günü 2 hücreli olan .. PERSEMBE günü yine aynı suanda ama ilerlemesini bekliycez bgün dedi ki, cuma isleme alabiliriz demisti..
ve CUMA günü yine konusutğıumuzda, halen aynı gün içinde bekliycez dedi.. ben anlamıstım bi terslik mi var acaba diye..
çok dua ettim, Allahım O 1 taneyi bizlere bağısla diye.. ve ben CUMARTESİ günü yine ayın haberi alınca hepten yıkıldım..
öncekilerde böyle olmamıstım, hep bi yaptırdığımız bi öncekinden düşük gelişiyo sonuçlar ..
öncekilerde toplanan yumuralardan dr um 8 olması güzel ult. baktığıma göre de iyi gelisiyorlar demisti..
cmartesi öğlende dr um aradı görüstüm :
bana ilk dediği nasılsın sorusu oldu ? dedim kötüyüm ..ağlıyorum bi yandan ..
bizde çok üzüldük.. bizde olması yönünde çok çaba sarfettik ama maalesef yapılan bütün hersey bu noktaya geldi..
smdi bana neden böyle oldu sorusu sorucaksın.. ben sana şöyle açıklayayım dedi ..
smid zaten yumurta rezervimiz öncekilerde de az oludğu halde bu kez kinde 8 yumurta elde etmistik..
fakat incelemeye alındğında yumurtalardan 8 tanesinden 4 tanesine islem yapılda 1 tanesinde gelisme olduğunu gördük ama yine de yeterli gelmedi bölünmesi için..
bunun en önemli ana faktör sperm konusunda bir sıkıntımız vardı..
2. faktör yumurtaları büyütmeye çalıstık fakat yumurtalar üzerinde yaptığımız çalısmada yumurta anomalisi görüldü dedi.. bu yüzden sağlıklı bölünme olamadı dedi..
ve birde benim kan sonuçlarımdan ben birtek HOMOSİSTEİN yüksek diye bilirken, FSH değerim de yüksek mis.. bu da etkiliyebiliyor dedi.. sordum kaç olması gerek dedim.. normali 10 ama senin 15 çıkmıs değerin dedi.. fazla da yüksek olmamasına rağmen.. olumlu bir sonuç elde edemedik yine ..
isterseniz biraz dinlenin bi müddet.. sonrasında ister bizim merkeze, ister bska bi merkeze gidebilirsiniz,..
zaten şu ana kadar bu 4. denemeniz olduğu için zaten yapılacaklar gerektiği kadar yapıldı ama bndan sonrası için bi FSH değerinize 2 aylık ilaç tedavisi verebiliriz dedi..
dedim ki, yumurtaları iğnelerle bi sekilde büyümesini sağlıyabiliyoruz, esim için sperm de hiçbirsey yapılamıyor mu dedim..
yok dedi.. sperm konusunda çok fazla bi müdahale yapılamıyor dedi..
ben onca iğneleri olmaya katlanırken, es konusunda bu tıp ta neden birsey yapılamıyor onu anlamıyorum bi türlü ..
gerçi yumurtalarıma o kadar ilerlemesini sağladık yine tam istenilen kalitede gelismedi sanırım ki, :26:yumurta anomalisi dedi..
özetliycek olursak
1. tüp te, 7 yumurtadan 3 ü döllenmisdi ve transfer edilmisti. (8 hücreli)
2. tüp te, 5 yumurtadan yine 3 ü döllenmisdi ve trnsfer edilmisti.(8 hücreli)
3. cü de, 3 yumurtadan 2 si isleme alındı derken, biri bölünmeyi basarıyo dediler ve 6 hücreli emrbyo verilmisti.
4. cü de, 8 yumurtadan 4 ü islme alındı derken 1 i dölleniyo dediler ama yetersiz kaldığı için bölünmeyi basaramadı denildi..
Allahım .. canım o kadar yanıyor ki.. onca çabamıza, onca uğraşımıza, neden her seferinde bu kadar bedenim yorgun düsüyor, umutlarım hep boşa çıkıyor , neden hayallerim artık gerçeklesmiyor.. istediğim sağlıklı bebisler yada sağlıklı bebisti... canım halen o kadar yanıyor ki.. içimde bir ates.. ne kadar soğuk su içsem yetmiyo sanki..
bebis sahibi olmak bu kadar mı zor yaaa
perşembeyi iple çekiyorum inş sonucun seninde pozitif olacak
ayyy duyması bile çok güzel ama ben hala inanmıyorum bu testlere yani kanda görmedikçe. tabi inşallah oyledir inşallah doğrudur allahım
benim altıncı günüm bugun 3. gün embriyosuydu
Tricia merhaba,
Çatlatma iğneni kaç gün once olmuştun? üzerinden 10 gün geçtiyse bu test daha güvenilir diye biliyorum...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topikdaşlarımmmm
Ne var yahuu...gayet normalim ben :18:
bugün 3 Nisan 2013 çarşamba , önce özetler
İstanbullu topikdaşlarım Havanın kötü olduğuna bakmayın,kendisiyle ilgili dedikodular hepimizin malumu
Yurt dışındaki topikdaşlar , malum yaşlılık uzağı pek göremiyorum, sizin havalarda iyicedir diye tahmin ediyorum.
Istanbul dışı ama yurt içi topikdaşlar siz de iyi görünüyorsunuz burdan
Özetlerden sonraaa , tedaviye başlamaya hazırlanan,opu su gelen , transfer gününe yaklaşan , test gününü bekleyen - biri bana mı seslendi - , kese bekleyen , pıt pıt bekleyen herkeşş
enerjinizi yüksek tutun, moralinizi bozmayın,pozitif olun...
Beni soracak olursanızzz bugün 3 nisan ,neşe doluyor insannn
Gel teskere gel teskere , bebişlerimiz nerdeeeee
Eki Görüntüle 675153
Benim transferden 8 iğneden 14 gün sonraki ilk testim... Oldukça silikti... Ben de sevinmek için kan testini bekledim... ama annemler halay çekti... Onlar gibi gamsız olabilmeyi isterdim :) hamilesin sen kızım deyip durdular...
Sonuc peki? Hamile mısın?
Eveti hamileyim :) herzamanki gibi annem haklı çıktı :)
Günaydıınn
Hollanda güneşli ama soğuk... Güneşe aldanıp sokaklar dokmeyelim kendimizi...
Ne güzel enerjik bir mesaj bu sabah sabah yüzüm güldü allah ta seni güldürsün emi :)
Gel teskere geeelllll 9 nisana ne kaldı ki şurdaaaa
Ay ne guzel Allah tamamına erdirsin canim. Darısı basima dua et bana:)
Ederim tabi, senle benim benziyo zaten, sende de pıhtı gelmişti de cevap yazmıştım aynısından bana da oldu diye... Takipteyim... Bak ben iki kan testinden pozitifi gordum şimdi ultrasonda kalp atışı goreyim oyle sevinecem aşamasına geçtim. Annem bebek mendili yapmaya başladı. Vallahi benden daha güzel hamilelik yaşıyo ailem
Teşekkürler Netherland
Gülüşlerimiz pozitifler gibi katlanarak artsın canımm
sen asıl 5 nisana ne kaldı , haberin var mıııııııııııııııı
Rabbim pozitiflerle sevindirsin hepimizi