sen böyle söyleyince şimdi tırstım bakk. o çok kötü olur işte.. bende süper fikir diyodum ama kaldım öylece.. inşş pozitifide görürsün kanda canım .piskoloji önemli haklısın. bi uyusak diyorum bazen test gününe kadarr
hiçç uyanmasak kalksak test yapsak
nasıl olurdu acep .
tatlım korkma yaaa korkunun ecele faydası yoktur sonunda ögrencez nasısa .ben testleri yapmasaydım bu kadar erken hayatta ögrenemezdim kızz bennn gölgesinin gölgesi varken farkettim 4.gün 2 ve 3. günlerde çıkmamıştı 4 5 6 7 ye kadar morelim belki bozulmazdıda ondan sonrası yavaş yavaş ümitsizliğe düşebilirdim düşmem dersem yalan olur yani bide tek bir marka testten ziyade farklı marka testlerle yapmaktada fayda var ve hergünde yanlış vermez ya diyorum önceki 2 transferimde hiç 2 çizgi yoktu gölgesi bile yoktu bikere görür gibi olmuştum ama oda 8.günüm falandı hemen başka test yapptım onda çıkmamıştı valla 10 yıllık evliyim yumurlama takipler aşılama ve 2 tüp bebek tedavilerimde hiç yanlış göstermedi bu testler bana ben eğer önceden üzülmiceklerse erken çıkmadı diye tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum en azında kendimi şimdiden hamile gibi hissediyorum ve günlerim çok güzel,çok heyecanlı geçiyor umarım sonuda güzel olur ve böyle devam eder ....