Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Aminnn Belemircimm

Hepimiz güzel haberler paylaşalım

2 huni de bana getirirsin sen şimdi

biri mavi biri pembe olsun ama tamam mı

kız atla gel ama sabihaya in atatürk bize çok uzak seni almamız zor olur:)

Allahın uyuzlarııııı ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))

hee evetttttt... Cuma sabah uçağına bin . Öğlene toplaşalım.

sen de taaa Antalyalarda çatlama kuzum...:18:

Bak şimdi , kendi uzaklığımı unuttum , sana üzüldüm...

Gönüller bir olsun Neterem, mesafe dediğin ne ki , bi kucak

Allahın uyuzlarııııı ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))

gel bacım gel alırık senide bizim için sorun yok ne kadan çok olursak o kadan iyi valla buralara yolun düşerse bekleriz mutlaka

dur kız yavaş yide bizede kalsın accık:) halim yaman:) ama olsun buarada kilolar gider belkim:) getir bacım huni muni ne istersn:)

dur kız yavaş yide bizede kalsın accık:) halim yaman:) ama olsun buarada kilolar gider belkim:) getir bacım huni muni ne istersn:)

valla kim benden önce doğurursa hunimide alır giderim ona göre he :)) hepinize gelmek isterim inşallah tamda kış bebikleri olcekler ya :)

açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30

Son düzenleme:
valla kim benden önce doğurursa hunimide alır giderim ona göre he :)) hepinize gelmek isterim inşallah tamda kış bebikleri olcekler ya :)

aramzda şunun şurasında kaç gün var belkim ikimz aynı zamanlarda doğururuk:) tabi ikizler biraz erken doğuyo galiba:)

açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30

Açık , koyu renk saçlı , Adriana Limanın vücüduna sahip ( yani istesem olurum ne var ki ) , çıtır bayanım.
Hepinize talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…