Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

netereee pabucu yarımmm , gel istanbula oynayalımmmm:KK9::KK8:

kız atla gel ama sabihaya in atatürk bize çok uzak seni almamız zor olur:)

Gel anacim gel misafirimiz ollll

hee evetttttt... Cuma sabah uçağına bin . Öğlene toplaşalım.:KK49:

sen de taaa Antalyalarda çatlama kuzum...:18:

Bak şimdi , kendi uzaklığımı unuttum , sana üzüldüm...:KK17:

Gönüller bir olsun Neterem, mesafe dediğin ne ki , bi kucak:KK19:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

gel bacım gel alırık senide bizim için sorun yok ne kadan çok olursak o kadan iyi :KK70: valla buralara yolun düşerse bekleriz mutlaka

kızlar hepiniz çokkkkk talısınız yaaaa... ben burda temsili 5 Nisan yapıcam artık çeresi yok... test zamanım gelmediği için gider hastaneye çelenk koyarım bende artık napiimmm :KK1::KK1:

kızlar hepiniz çokkkkk talısınız yaaaa... ben burda temsili 5 Nisan yapıcam artık çeresi yok... test zamanım gelmediği için gider hastaneye çelenk koyarım bende artık napiimmm :KK1::KK1:

5 nisanda var bir hikmet ben diyim size gacılar sende yaptır bacım 5 nisanda :) gel valla biz misafir ederiz senide :) geeeeeeelll uçakla biz geri bindirip yollarık seni zaten hava alanına çok yakınız biz bir arkadaş hariç o uzak :KK70:

açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30 :p

canım kapalıyım ben. akrep nalan kıvamında desem yalan olur:) ama maşallahım var göbekle basen almiş başını gidiyo:) dr kendi haline bırak dedi die bende saldım bakalım nereye kadar gitçek:) ama sinir oluyorm :KK43: bir insan normal yiyip bukadar zamanda nasıl bu hale gelir anlamş değilim. herneyse dediğim gibi bende kapalıyım gülüm yaşı biliyon 23 emme iki aya inş yeni yaşoma girecm:)

5 nisanda var bir hikmet ben diyim size gacılar sende yaptır bacım 5 nisanda :) gel valla biz misafir ederiz senide :) geeeeeeelll uçakla biz geri bindirip yollarık seni zaten hava alanına çok yakınız biz bir arkadaş hariç o uzak :KK70:

gıcık olduğunuz kadar tatlısınız da bağyannnn :KK16::KK1:

sen gel neterem , bizim terastan bindirim ben seni , sabihadan kalkan bütün uçaklar bizim hava sahamızdan geçiyor:KK51:

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım kapalıyım ben. akrep nalan kıvamında desem yalan olur:) ama maşallahım var göbekle basen almiş başını gidiyo:) dr kendi haline bırak dedi die bende saldım bakalım nereye kadar gitçek:) ama sinir oluyorm :KK43: bir insan normal yiyip bukadar zamanda nasıl bu hale gelir anlamş değilim. herneyse dediğim gibi bende kapalıyım gülüm yaşı biliyon 23 emme iki aya inş yeni yaşoma girecm:)

anaammmmm tuuuuuuuuubaammm kız sen küçümenmişin yaaa... benim kızlarımdan bile daha küçümenn...:KK48:

ee oldu o zaman , bizim bebişler gelene kadar , biz seni severiz :KK19::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

tamamdır şimdi birbirimizi tanımakta zorlanmıcaz sanırım :)) ne alakaysa :) offfff yine zaman gecmez oldu herkeşler yavaşladı oysa ne güzel başlamıştı günümüz mesajlara yetişemiyorduk herşey hızla ilerliyordu gene başladı monoton biz zaman akışı :KK43:(

anaammmmm tuuuuuuuuubaammm kız sen küçümenmişin yaaa... benim kızlarımdan bile daha küçümenn...:KK48:

ee oldu o zaman , bizim bebişler gelene kadar , biz seni severiz :KK19::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

öyledir ama beden olark çokta küçük değilim beni o kadar hafife almayın he:) bu arada severken dikkat kucağa oturtmk yok mazallah ezilme tehlikesi filan geçirebilirsinz :)

aplası o çok minnaktır :)) onu sevcez tabi en minnak o çünkü şimdilik :KK70:

tamamdır şimdi birbirimizi tanımakta zorlanmıcaz sanırım :)) ne alakaysa :) offfff yine zaman gecmez oldu herkeşler yavaşladı oysa ne güzel başlamıştı günümüz mesajlara yetişemiyorduk herşey hızla ilerliyordu gene başladı monoton biz zaman akışı :KK43:(

heee kocamda beni , yukarıda büroda çalışıyorum sanıyooo:KK1:

çok yoğunum çokkk.... Bir de herkes aman işe gitme evde dur diyo... :KK20:

Ya akıllım evdeki internet vınnn çok yavaş, tükandaki hızlı ... niye işe gitmiyim ben şimdi yaaa:KK33:

Zaten benim bebişler bi çıksınlar önce kk diyecekler En Büyük KK :KK1::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

öyledir ama beden olark çokta küçük değilim beni o kadar hafife almayın he:) bu arada severken dikkat kucağa oturtmk yok mazallah ezilme tehlikesi filan geçirebilirsinz :)

bebişlerimiz olmasa kucağıma da alır severdim ki ben seni... kızlarımı öyle seviyorum...koca danaları :KK19:

evlendiler ,çoluk çocuğa karıştılar ama hala minnaklar sıpalar:KK19:

bebişlerimiz olmasa kucağıma da alır severdim ki ben seni... kızlarımı öyle seviyorum...koca danaları :KK19:

onlarla anlasabilmen ne güzel ya çok mutlu oluyorum sen böyle yazdıkça :) bazılarının öz annesi bu kadar üstüne düşmüyor çocugunun ne güzel bişeysin sen :)

hayırlısıyla doğurda sonra alıp seversn inş:) eee anne gözünde çocuklar hep öyle benim anacımda bana öyle der . bak duygulandm ağlarım şimcik:KK43:

$62147_422615627821471_1465030083_n.jpg sanırım becerdim resim yüklemeyi :)

X