Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Arkadaşım sen kendin de çok pozitifsin etrafına da bunu dağıtıyorsun sağolasın.İnşallah 5 Nisan'da pozitifi alır mutluluğunu pekiştirirsin.Allahım senin de diğer gün sayan arkadaşların da yüzlerini güldürsün dularımız sizlerle.

Aminnn Belemircimm:KK19:

Hepimiz güzel haberler paylaşalım :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ahhhh o benim herşeyim ya yirim onu ben :KK70: seninkilerde kavga ediyodur ben diyim sana :)) senin işin zor bacım ya :))ikiz annesi olmak kolaymı vıyak vıyak ağlıcaklar :KK70:birini sustur öbürü :KK70: ne güzel moral veriyom demi san bebikler doğunca huni getircem hediye :KK70:kafayı yersen falan diye garanti olsun :)

2 huni de bana getirirsin sen şimdi :KK1:

biri mavi biri pembe olsun ama tamam mı :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kız atla gel ama sabihaya in atatürk bize çok uzak seni almamız zor olur:)

Allahın uyuzlarııııı :KK16::KK16::KK16: ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))

hee evetttttt... Cuma sabah uçağına bin . Öğlene toplaşalım.:KK49:

sen de taaa Antalyalarda çatlama kuzum...:18:

Bak şimdi , kendi uzaklığımı unuttum , sana üzüldüm...:KK17:

Gönüller bir olsun Neterem, mesafe dediğin ne ki , bi kucak:KK19:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Allahın uyuzlarııııı :KK16::KK16::KK16: ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))

gel bacım gel alırık senide bizim için sorun yok ne kadan çok olursak o kadan iyi :KK70: valla buralara yolun düşerse bekleriz mutlaka

ahhhh o benim herşeyim ya yirim onu ben :KK70: seninkilerde kavga ediyodur ben diyim sana :)) senin işin zor bacım ya :))ikiz annesi olmak kolaymı vıyak vıyak ağlıcaklar :KK70:birini sustur öbürü :KK70: ne güzel moral veriyom demi san bebikler doğunca huni getircem hediye :KK70:kafayı yersen falan diye garanti olsun :)

dur kız yavaş yide bizede kalsın accık:) halim yaman:) ama olsun buarada kilolar gider belkim:) getir bacım huni muni ne istersn:)

dur kız yavaş yide bizede kalsın accık:) halim yaman:) ama olsun buarada kilolar gider belkim:) getir bacım huni muni ne istersn:)

valla kim benden önce doğurursa hunimide alır giderim ona göre he :)) hepinize gelmek isterim inşallah tamda kış bebikleri olcekler ya :)

açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30 :p

Son düzenleme:
açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30 :p

Açık , koyu renk saçlı , Adriana Limanın vücüduna sahip ( yani istesem olurum ne var ki :KK1: ) , çıtır bayanım.
Hepinize talibim :KK53::KK52::KK52:

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

X