Allahın uyuzlarııııı ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))
netereee pabucu yarımmm , gel istanbula oynayalımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın uyuzlarııııı ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))
tamam canım miamadan nonu aldım.
Arkadaşım sen kendin de çok pozitifsin etrafına da bunu dağıtıyorsun sağolasın.İnşallah 5 Nisan'da pozitifi alır mutluluğunu pekiştirirsin.Allahım senin de diğer gün sayan arkadaşların da yüzlerini güldürsün dularımız sizlerle.
ahhhh o benim herşeyim ya yirim onu ben seninkilerde kavga ediyodur ben diyim sana :)) senin işin zor bacım ya :))ikiz annesi olmak kolaymı vıyak vıyak ağlıcaklar birini sustur öbürü ne güzel moral veriyom demi san bebikler doğunca huni getircem hediye kafayı yersen falan diye garanti olsun :)
aaa yokk ben girerimmmm
ama terstennn
kız atla gel ama sabihaya in atatürk bize çok uzak seni almamız zor olur:)
ahhhh o benim herşeyim ya yirim onu ben seninkilerde kavga ediyodur ben diyim sana :)) senin işin zor bacım ya :))ikiz annesi olmak kolaymı vıyak vıyak ağlıcaklar birini sustur öbürü ne güzel moral veriyom demi san bebikler doğunca huni getircem hediye kafayı yersen falan diye garanti olsun :)
dur kız yavaş yide bizede kalsın accık:) halim yaman:) ama olsun buarada kilolar gider belkim:) getir bacım huni muni ne istersn:)
Canim Ozel.msj yazamadim mia dan rica ettim saolsun
Faldan anlayan varmiiiiii
valla kim benden önce doğurursa hunimide alır giderim ona göre he :)) hepinize gelmek isterim inşallah tamda kış bebikleri olcekler ya :)
valla kim benden önce doğurursa hunimide alır giderim ona göre he :)) hepinize gelmek isterim inşallah tamda kış bebikleri olcekler ya :)
açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30
he varmı ?bende çok severim fal baktırmayı :)))