Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şöyle ben 23 unde pik gördüm ama öğlen yoktu pik akşam 7de yaptım ozaman bik olmuştu pik gününü saymıyorsun ertesi günden hesapliyorsun 13.gün oluyor kuzum
Ya seninle resmen aynı yumurtlamamız bile o
ozmut demin baska konuda gordum seni
Cnm hamilesin oraya yazmışın tebrikler
Ay çok sevindim
Evet canım çok şükür ya inşallah senden de nisanda hayırlı haberleri bekliyorum

Evet kuzum ben klomenle başladım ama bana fazla etki etmedi sanırım bende de kist yaptı ama doktorum önemli değil demişti sonraki ay femera kullandım çatşatma iğnesi ile yine olmadı. Bu ay femera tek başına yeterli oldu şşükürler olsunayy inşallah önümüzdeki ay senden de hayırlı haberi alırız o zaman

hayırlı olsun bebişiniz.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. darısı tüm isteyenlere olsun tez zamanda inşallah. böyle haberlerinizi alınca umut oluyor bizlere de
Amin kuzum insallahhhh darisi tun isteyenlerin başına tez zamanda insallahhhh

Ya seninle resmen aynı yumurtlamamız bile o
Evet canım çok şükür ya inşallah senden de nisanda hayırlı haberleri bekliyorum
Neguzel kuzum ya herşey aynı inşallah sağlıkla gelir kucagimiza

bana hsgde radyasyon alindi dedi biryumuryamda olgunlaşmak uzreymis zaten buayi esgec dedi zatwn erken yumurrlamiaim nisana bakcaz
Mesela ben pko olduğum için adetin 22.günü felan yumurtluyorum acaba geç yumurtlayanlarda da mı korunulur.
Doktora görünmen çok daha iyi olur en azından kafanda soru işareti kalmaz :)

Merhaba arkadaşlar Bende sizden destek almaya destek vermeye geldim arkadaşlar idrar testleri negatif regl gecikmesi yaşıyorum ama değilim galiba gelirse bu ay inşallah

Kızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Benimde bata 3 var dayanamıyorum az önce kapıyı açtım test almaya gidiyordum geri döndüm beklemesi zor ama bat gelince tekrar yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…