Ya seninle resmen aynı yumurtlamamız bile oKuzum şöyle ben 23 unde pik gördüm ama öğlen yoktu pik akşam 7de yaptım ozaman bik olmuştu pik gününü saymıyorsun ertesi günden hesapliyorsun 13.gün oluyor kuzum
Evet canım çok şükür ya inşallah senden de nisanda hayırlı haberleri bekliyorumozmut demin baska konuda gordum seni
Cnm hamilesin oraya yazmışın tebrikler
Ay çok sevindim
Resmen aynı zamanda yumurtlayıp hamile kalmışız şaka gibiKuzum şöyle ben 23 unde pik gördüm ama öğlen yoktu pik akşam 7de yaptım ozaman bik olmuştu pik gününü saymıyorsun ertesi günden hesapliyorsun 13.gün oluyor kuzum
ay inşallah sen filmi nezmana ckeildinYa seninle resmen aynı yumurtlamamız bile o
Evet canım çok şükür ya inşallah senden de nisanda hayırlı haberleri bekliyorum❤
Evet kuzum ben klomenle başladım ama bana fazla etki etmedi sanırım bende de kist yaptı ama doktorum önemli değil demişti sonraki ay femera kullandım çatşatma iğnesi ile yine olmadı. Bu ay femera tek başına yeterli oldu şşükürler olsunhayırlı olsun canım. sağlıkla doğsun bebişin. klomen ve femarayı 2 3 ay kullanmışsın sanırım. benim de klomenle ilk ay olmadı,kist oluştu. kistlerim kaybolduysa bu ay tekrar klomenle deneyeceğim inşallah. umut oluyorsunuz bize
2018 kasım başı çekilmişti canım. Evet femera kullandım bu ay birde takviye olarak hayıt hapı ve multi vit folik asit içerenn bir takviyeay inşallah sen filmi nezmana ckeildin
Birde ilac kullandınmi buay
Hayırlısı olsun cnm2018 kasım başı çekilmişti canım. Evet femera kullandım bu ay birde takviye olarak hayıt hapı ve multi vit folik asit içerenn bir takviye
Amin kuzum insallahhhhhayırlı olsun bebişiniz.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. darısı tüm isteyenlere olsun tez zamanda inşallah. böyle haberlerinizi alınca umut oluyor bizlere de
Neguzel kuzum ya herşey aynı inşallah sağlıkla gelir kucagimizaYa seninle resmen aynı yumurtlamamız bile o
Evet canım çok şükür ya inşallah senden de nisanda hayırlı haberleri bekliyorum
Ne güzel kuzum birlikte doğum yaparız belki inşallah Rabbim nasip ederseResmen aynı zamanda yumurtlayıp hamile kalmışız şaka gibi
Ay inşallah inşallah aminnn ezan okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıkla kucağımıza alırozNeguzel kuzum ya herşey aynı inşallah sağlıkla gelir kucagimiza❤
bana buay korun dedi radyasyon aldın yumurtaliklar zarargordu saglikli olmaz dedi zaten gecti buayim benim.
[/QUOT
Neden öyle söyledi ki hsg den dolayı mı bende yaptırcam 1ay korunmak mı lazım yani
eden öyle söyledi ki hsg den dolayı mı bende yaptırcam 1ay korunmak mı lazım yanibana buay korun dedi radyasyon aldın yumurtaliklar zarargordu saglikli olmaz dedi zaten gecti buayim benim.
bana hsgde radyasyon alindi dedi biryumuryamda olgunlaşmak uzreymis zaten buayi esgec dedi zatwn erken yumurrlamiaim nisana bakcazeden öyle söyledi ki hsg den dolayı mı bende yaptırcam 1ay korunmak mı lazım yani
Mesela ben pko olduğum için adetin 22.günü felan yumurtluyorum acaba geç yumurtlayanlarda da mı korunulur.bana hsgde radyasyon alindi dedi biryumuryamda olgunlaşmak uzreymis zaten buayi esgec dedi zatwn erken yumurrlamiaim nisana bakcaz
Doktora görünmen çok daha iyi olur en azından kafanda soru işareti kalmaz :)
Kızlar merhaba kendimi bildim bileli pcosum ve şu an hamileyim çok şükürhiç korkulacak bişey değil pcos ..bir ay soğan kürü yaptım ve ovülasyon testiyle takip ettim ..çok şükür oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin
Aradığım cevap ben yanlış sayıyormuşum. Teşekkür ederimKuzum şöyle ben 23 unde pik gördüm ama öğlen yoktu pik akşam 7de yaptım ozaman bik olmuştu pik gününü saymıyorsun ertesi günden hesapliyorsun 13.gün oluyor kuzum
Benimde bata 3 var dayanamıyorum az önce kapıyı açtım test almaya gidiyordum geri döndümKızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Ricaederim kuzumAradığım cevap ben yanlış sayıyormuşum. Teşekkür ederim
Çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah birde doğal yoldan mı yoksa aşılama falan mi canımAminn canım aminn inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun
doktora bağlı cogu korunma diyorMesela ben pko olduğum için adetin 22.günü felan yumurtluyorum acaba geç yumurtlayanlarda da mı korunulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?