Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben acı yerim.ben bal yiyemiyorum iyiballar aci birtane aldum egricayirin zehir giib
Ne bu ne bu ne buKızlarrrrrr
Hamileyimmmmmm şükürler olsunn yaaaa ağlıyorumm 2 saattir offf çok fenayım ya çok şükürNe bu ne bu ne bu
Ay ben de ağlıcam. Çok şükür. Allah hayırla kucağına almak nasip etsin. Koş kan vermeye. inşallah sağlıkla artar kalp atışı kese hemmencik görünür.Hamileyimmmmmm şükürler olsunn yaaaa ağlıyorumm 2 saattir offf çok fenayım ya çok şükür
Ayyy canım tebrik ederim darı bize inşallah siz hamileler bize dua edin nolurHamileyimmmmmm şükürler olsunn yaaaa ağlıyorumm 2 saattir offf çok fenayım ya çok şükür
Ayyy kuzum inşallah inşallah ya Rabbime şükürler olsun şimdi sadece kalp atışı ve kese için endişeliyim inşallah rabbim onları da görmeyi duymayı nasip eder inşallah sizlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Kucağımıza alıp koklaöayı nasip eder.Ay ben de ağlıcam. Çok şükür. Allah hayırla kucağına almak nasip etsin. Koş kan vermeye. inşallah sağlıkla artar kalp atışı kese hemmencik görünür.
Amin kuzum aminn inşallah etmem mi her duam da zaten kendimden önce isteyenlere ediyordum inşallah en kısa zamanda size de nasip olur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinAyyy canım tebrik ederim darı bize inşallah siz hamileler bize dua edin nolur
Ayyyy çok güzel haber bu tebrik ediyorum darısı hepimize inşallah hayırlı olsunKızlarrrrrr
Çok çok sevindim gercekten. Hayirla gelsin insallah.Ayyy kuzum inşallah inşallah ya Rabbime şükürler olsun şimdi sadece kalp atışı ve kese için endişeliyim inşallah rabbim onları da görmeyi duymayı nasip eder inşallah sizlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Kucağımıza alıp koklaöayı nasip eder.
Aminn canım aminn inşallah en kısa zamanda size de nasip olsunAyyyy çok güzel haber bu tebrik ediyorum darısı hepimize inşallah hayırlı olsun
Ya merve o kadar tatlısın ki rabbim inşallah sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. O kadar güzel anne olacaksın ki sendeÇok çok sevindim gercekten. Hayirla gelsin insallah.
Kiz valla samimiyetime inan gozlerim doldu. bizi habersiz birakma bak doktora gidip geldikce yaz mutlaka.Ya merve o kadar tatlısın ki rabbim inşallah sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. O kadar güzel anne olacaksın ki sende
İnanıyorum canım ya burda birbirimiz görmsekte arkadaş olduk aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz inşallah sende bizim gözlerimizi doldur salı günü gidicem kontrole çağırdı kan verdim bu arada 612 çıktıKiz valla samimiyetime inan gozlerim doldu. bizi habersiz birakma bak doktora gidip geldikce yaz mutlaka.
Güzel haberlerle dön inşallah.İnanıyorum canım ya burda birbirimiz görmsekte arkadaş olduk aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz inşallah sende bizim gözlerimizi doldur salı günü gidicem kontrole çağırdı kan verdim bu arada 612 çıktı
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah nasıl hissettin ?Kızlar tekrar merhaba ❤
Ben sabah test yaptim pozitif görüp kan verdim ordada cıktı değer 71.01 çok şükür rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah cok sukur ❤
Adete 2 3 gün vardı ❤
Amin kuzum çok sağol ❤Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah nasıl hissettin ?
Amin kuzum inşallahGüzel haberlerle dön inşallah.