• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım darısı bize inşallah bat ne zamandı senin bi de belirtin var.miydi

Kızlarrrrrr🤲🤲🤲

Eklentiler

• 15835785831447917687501676884971.jpg
    15835785831447917687501676884971.jpg
    220,4 KB · Görüntüleme: 26
Ay ben de ağlıcam. Çok şükür. Allah hayırla kucağına almak nasip etsin. Koş kan vermeye. 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ inşallah sağlıkla artar kalp atışı kese hemmencik görünür. 🤲🏻🤲🏻
Ayyy kuzum inşallah inşallah ya Rabbime şükürler olsun şimdi sadece kalp atışı ve kese için endişeliyim inşallah rabbim onları da görmeyi duymayı nasip eder🤲 inşallah sizlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Kucağımıza alıp koklaöayı nasip eder.

Ben regli oldum test yapmama gerek.kalmadi bu ay kalamayanlar hamginforma gidiyo😂😂😂😂 tum hamile arkadaslarima Allah saglikla kucagma almayi nasip etsin insallhhhh bu ay olmayanlarafa onumzdeki ay hemen nasip etsin insallhhh🙏😍

Ayyy kuzum inşallah inşallah ya Rabbime şükürler olsun şimdi sadece kalp atışı ve kese için endişeliyim inşallah rabbim onları da görmeyi duymayı nasip eder🤲 inşallah sizlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Kucağımıza alıp koklaöayı nasip eder.
Çok çok sevindim gercekten. Hayirla gelsin insallah. 🤲🏻

Ya merve o kadar tatlısın ki rabbim inşallah sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. O kadar güzel anne olacaksın ki sende🥰
Kiz valla samimiyetime inan gozlerim doldu. 😘😘😘 bizi habersiz birakma bak doktora gidip geldikce yaz mutlaka.

Kiz valla samimiyetime inan gozlerim doldu. 😘😘😘 bizi habersiz birakma bak doktora gidip geldikce yaz mutlaka.
İnanıyorum canım ya burda birbirimiz görmsekte arkadaş olduk aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz inşallah sende bizim gözlerimizi doldur🥰🥰 salı günü gidicem kontrole çağırdı kan verdim bu arada 612 çıktı🤲

İnanıyorum canım ya burda birbirimiz görmsekte arkadaş olduk aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz inşallah sende bizim gözlerimizi doldur🥰🥰 salı günü gidicem kontrole çağırdı kan verdim bu arada 612 çıktı🤲
Güzel haberlerle dön inşallah. 🤲🏻🤲🏻

Kızlar tekrar merhaba 🥰🥰🥰
Ben sabah test yaptim pozitif görüp kan verdim ordada cıktı değer 71.01 çok şükür rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah cok sukur ❤🤲🤲🤲🤲🥰🌹
Adete 2 3 gün vardı ❤
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah 🥰 nasıl hissettin ?

Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah 🥰 nasıl hissettin ?
Amin kuzum çok sağol ❤🥰🤲🤲🤲🤲
adet belirtileri vardı çok şiddeti her ağrısı günlerdir 1 de kustum ama aniden burnumdan cıktı o derece aşırı gaz kasıklarda şişkinlik doluluk dun başlayan karin ağrısı ve grip oldum senelerdir hasta olmazken ondan cok suphe ettim aceba hamilemiyim bagisiklik dustu dedim cıktı çok şükür 🤲🤲🤲🤲❤ darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲🤲🤲

Back