• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum çok sağol darısı size inşallah 🙏🏻🙏🏻 doğal yolla oldu sadece yumurta geliştiedik ilaçla o kadar canım
Amin kuzum çok sağol darısı size inşallah 🙏🏻🙏🏻 doğal yolla oldu sadece yumurta geliştiedik ilaçla o kadar canım
Rabbim herkese nasip etsin ya çok sevindim ikinizede ilk bebiş mı ne kadardır bekliyordunuz bebisi💓💓💓💓

Benımde bat 23 mart sabırsızlıkla beklıyorum en erken ne zman test yapabılırım

Sizce çatlama olmuş mu kızlar

Eklentiler

• C4A99B2E-F694-4194-A4E5-2CC38BD521B8.jpeg
    C4A99B2E-F694-4194-A4E5-2CC38BD521B8.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 44
Benim 2.hamile kalışım canım ilki dış gebelikle sonuçlandı bakalım rabbim bunu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Kıyamam ya Rabbim büyüktür sen kalk 2 rekat şükür namazı kıl kur-an bilmiyorsan internetten de okuyabilirsen meryem süresi oku Rabbim o bebeği sağlıkla almayı nasip etsin

Kıyamam ya Rabbim büyüktür sen kalk 2 rekat şükür namazı kıl kur-an bilmiyorsan internetten de okuyabilirsen meryem süresi oku Rabbim o bebeği sağlıkla almayı nasip etsin
Evet kılıcam hatta eşimde aynısını dedi birde okudum yasinden bir kaç dua meryemi de okuyayım o zaman. Aminn inşallah kuzum inşallah

Kızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
canım fotoyu negatif yapınca belirsiz bi çizgi çıkıyor sanki yani ben gördüm seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah ilk idrarınız bidaha yap istersen

Eklentiler

• 20200307_181056.jpg
    20200307_181056.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 43
Back