TebriklerrrrrrKızlarrrrrr
Tebrik ederimmmmmKızlar tekrar merhaba❤
Ben sabah test yaptim pozitif görüp kan verdim ordada cıktı değer 71.01 çok şükür rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah cok sukur ❤
Adete 2 3 gün vardı ❤
Amin kuzum çok sağol darısı size inşallahÇok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah birde doğal yoldan mı yoksa aşılama falan mi canım
Çook teşekkür ederimm aminnn inşallahhh inşallahR Rainbow3461
ozmut
Canlar hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız
Amin kuzum çok sağol darısı size inşallahdoğal yolla oldu sadece yumurta geliştiedik ilaçla o kadar canım
Rabbim herkese nasip etsin ya çok sevindim ikinizede ilk bebiş mı ne kadardır bekliyordunuz bebisiAmin kuzum çok sağol darısı size inşallahdoğal yolla oldu sadece yumurta geliştiedik ilaçla o kadar canım
Benim 2.hamile kalışım canım ilki dış gebelikle sonuçlandı bakalım rabbim bunu kucağımıza almayı nasip etsin inşallahRabbim herkese nasip etsin ya çok sevindim ikinizede ilk bebiş mı ne kadardır bekliyordunuz bebisi
Co ksagol kuzum insallah cok sagol AminnR Rainbow3461
ozmut
Canlar hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız
Kıyamam ya Rabbim büyüktür sen kalk 2 rekat şükür namazı kıl kur-an bilmiyorsan internetten de okuyabilirsen meryem süresi oku Rabbim o bebeği sağlıkla almayı nasip etsinBenim 2.hamile kalışım canım ilki dış gebelikle sonuçlandı bakalım rabbim bunu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet kılıcam hatta eşimde aynısını dedi birde okudum yasinden bir kaç dua meryemi de okuyayım o zaman. Aminn inşallah kuzum inşallahKıyamam ya Rabbim büyüktür sen kalk 2 rekat şükür namazı kıl kur-an bilmiyorsan internetten de okuyabilirsen meryem süresi oku Rabbim o bebeği sağlıkla almayı nasip etsin
Allah yar ve yardımcınız olsunEvet kılıcam hatta eşimde aynısını dedi birde okudum yasinden bir kaç dua meryemi de okuyayım o zaman. Aminn inşallah kuzum inşallah
canım fotoyu negatif yapınca belirsiz bi çizgi çıkıyor sanki yani ben gördüm seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah ilk idrarınız bidaha yap istersenKızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Olmuş canım ya bariz hemde. Bende bile bugün oldu o son 2.de olmuş zatenSizce çatlama olmuş mu kızlar
En erken gebelik testi ile 5-6 gün kala yapabilirsin ama bence yapma hayal kırıklığı olunca toparlanamayip stres yaşıyoruzBenımde bat 23 mart sabırsızlıkla beklıyorum en erken ne zman test yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?