- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Inşallah kuzum Aminnn çok sağol inşallah darısı tum isteyenlerin başına ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kuzum Aminnn çok sağol inşallah darısı tum isteyenlerin başına ❤❤❤
Cok sagol kuzum inşallah Aminnnn❤ inşallah kuzum Aminnn hepinize nasip olsun inşallah tez zamanda ❤ozmut R Rainbow3461
tebrik ederim kızlar Allahım sağlıklı sağlıklı bi şekilde kucaginizada almayı nasip etsin : darısı bizim başımıza artık
İnşallah kuzum sen ortadaki resinde mi çatlama olmuş diyorsunOlmuş canım ya bariz hemde. Bende bile bugün oldu o son 2.de olmuş zaten
Ben korunmadım zaten tutmadı dabana buay korun dedi radyasyon aldın yumurtaliklar zarargordu saglikli olmaz dedi zaten gecti buayim benim.
Evet canım 2. Teste çatlamış renk açılmış çünküİnşallah kuzum sen ortadaki resinde mi çatlama olmuş diyorsun
Hayırlısı olsunBen korunmadım zaten tutmadı da
Amin inşallah kuzum
Tamam canım bugünü de değerlendireyim bariEvet canım 2. Teste çatlamış renk açılmış çünkü
Aminnnn inşallah canımmozmut R Rainbow3461
tebrik ederim kızlar Allahım sağlıklı sağlıklı bi şekilde kucaginizada almayı nasip etsin : darısı bizim başımıza artık
çok sevindim cnmm yaa daha dün gibi konustik senleAmin inşallah kuzum
Tebrik ederim canım, hayırlı olsunKızlar tekrar merhaba ❤
Ben sabah test yaptim pozitif görüp kan verdim ordada cıktı değer 71.01 çok şükür rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah cok sukur ❤
Adete 2 3 gün vardı ❤
Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrrrrr
Aynen canım gerçekten öyle işte her zaman umut varçok sevindim cnmm yaa daha dün gibi konustik senle
Amin canımm inşallahhTebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Cok sagol canim ❤❤Tebrik ederim canım, hayırlı olsun