• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testiyle canin ovulasyon pozitif oldugunda 24 36 saat sonr yunurta catlicak demek bida test yaptiginda zaten siliklesme oluyo o da catladi demek
Canım ben ovülasyon testiyle anladım 2 gün koyu cift cizgi oldu sonra siliklestiği zaman catlayacak demek oluyor

Vee çatlamaya başlar

Eklentiler

• IMG_20200307_144951.jpg
    IMG_20200307_144951.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 23
Sen nasıl hissettin anlat bakalım 🤭 Daha baya varmış bat'a merak ediyorum 🙈
Ya ben bu ay yumurtalarım kendi çatlayınca o an içime bir huzur geldi sanki tamam dedim:)) doktorum 7 sinde kan ver dedi ben geçen ay vermemiştim bu ay dedim çıkarsa çıkar çıkmazsa da üzülmem vakti saati değil demiştim ama bir yandan da hep evet var diyordum. Ben dış gebelik geçirdim o zaman da mesela ayaklarımın altı yanıyordu yine o vardı göğüslerim şişti. Öyle akıntı vs olmadı bende birde bel ağrım kasık ağrım oldu geçti normalde adete 1 hafta kala çok ağrır o da olmadı az oldu yani.

Yumurtlamadan sonraki diyorsun ya ilk gününden itibaren mi sayiyorsun?
Kuzum şöyle ben 23 unde pik gördüm ama öğlen yoktu pik akşam 7de yaptım ozaman bik olmuştu pik gününü saymıyorsun ertesi günden hesapliyorsun 13.gün oluyor kuzum 🥰

Ben regli oldum test yapmama gerek.kalmadi bu ay kalamayanlar hamginforma gidiyo😂😂😂😂 tum hamile arkadaslarima Allah saglikla kucagma almayi nasip etsin insallhhhh bu ay olmayanlarafa onumzdeki ay hemen nasip etsin insallhhh🙏😍
yılmak yok yola devam. ben de 2 ay önce ilk kez klomen kullandım günde 2 tane.3 yumurta oluştu ikisi kiste dönüştü biri çatladı ama gebelik oluşmadı. 2 aydır o kistlerle uğrasşıyorum. doğum kontrol hapı kullanıyorum. 3 gün sonra bitecek inşallah ben de bu ay klomene devam edeceğim. klomen kullanmak için bile gün sayıyorum resmen

Çok teşekkür ederim❤
hayırlı olsun canım. sağlıkla doğsun bebişin. klomen ve femarayı 2 3 ay kullanmışsın sanırım. benim de klomenle ilk ay olmadı,kist oluştu. kistlerim kaybolduysa bu ay tekrar klomenle deneyeceğim inşallah. umut oluyorsunuz bize:anneadayı::anneadayı:

Back