- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.481
- 548
- 33
17sinde yapalım.Benim de 20 si ne zaman test yapıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17sinde yapalım.Benim de 20 si ne zaman test yapıcaz
17sinde yapalımBilmem kiii. Elimde 2 erken, 1 normal test var
Benim de 19Bat ne zaman enim 20si
Evet makul bi zaman17sinde yapalım
Oo hadi inşallah herkesin yakın.Benim de 19
Daha erken belli olmaz. O zaman bile belli olmaz belki ama çok da erken olmasın 10 gün sabredelim bakalım.Evet makul bi zaman
Bak şimdi daha çok heyecanlandım. Hepimizin birden oluyomuş bi de.Daha erken belli olmaz. O zaman bile belli olmaz belki ama çok da erken olmasın 10 gün sabredelim bakalım.
Buralarda sevinç gözyaşlarımızı dökelim inşallah.Bak şimdi daha çok heyecanlandım. Hepimizin birden oluyomuş bi de.
Bana uyar17sinde yapalım.
İnşallah canım. Gelsin bebişler de cinsiyet tahmini, isim falan konuşalımBuralarda sevinç gözyaşlarımızı dökelim inşallah.
Ay benim 1 kız 1 erkek isimler hazır.İnşallah canım. Gelsin bebişler de cinsiyet tahmini, isim falan konuşalım
Valla benim de var birkaç alternatifAy benim 1 kız 1 erkek isimler hazır.
Oğlanın ismini taa lisede bulmuştum babasınin adına cok benzeyecek insallah gelirse. Babayı da lisede bulmuştum ben.Valla benim de var birkaç alternatif
Hahah çok iyi.Oğlanın ismini taa lisede bulmuştum babasınin adına cok benzeyecek insallah gelirse. Babayı da lisede bulmuştum ben.
Benim hiç yok 4 ay önce kaybettiğim bebeğim için düşünmüştüm onu koydum onaAy benim 1 kız 1 erkek isimler hazır.
Buluruz canım. Teyzeleri ne güne duruyo hele bi gelsinler.Benim hiç yok 4 ay önce kaybettiğim bebeğim için düşünmüştüm onu koydum ona
Kızlar hep aynı isim erkekler aynı isimli olsunBuluruz canım. Teyzeleri ne güne duruyo hele bi gelsinler.
Anlamadım canısı.Kızlar hep aynı isim erkekler aynı isimli olsun