Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı darısı basimaPik oldu. Nur topu gibi yumurtam var
Bende bebek odası bakıyorumBende netten bebek eşyaları bakıyorum görende beni hamile sanır
kizlar benim T isareti her gecen gun daha azaliyo normalde koyulasmasi gerekmiyomu
stresten bütün adet döngümüz şaştı canım valla benimde şaşmayan adet döngüm uzamaya saçmalamaya başladıBu arada ben de regl oldum hem de 3 gün erken geldi, stres yapıyoruz ondan herhalde burda kaç kişinin okudum hep erken gelmiş
Test yaptım negatif çıktı canım kan tahlili düşünüyorum gebelik olsa bile testte çıkmama ihtimali varmış insAllah hayırlısıyla iyi haberler alırım hosbulduuumİnşallahhhh gelmez hoş geldin
arkadaşalar bişi sorcam bu ovulasyon testi il defa yaptım ama kafam karıştı çift çizgi olunca yumurtlama dönemi dimiBi an korktum bugünü de değerlendir diceksin diye. Zira eşim isyanda sen hayırdır diyo evde misafir varken ne bu iştah dedi. Mevsimsel dedim
T çizgisi C kadar koyu olunca pik oluyor yani o günden itibaren 4 gün değerlendiriyorsunuz sen akşam bir kez daha yap pik olur gibiarkadaşalar bişi sorcam bu ovulasyon testi il defa yaptım ama kafam karıştı çift çizgi olunca yumurtlama dönemi dimi
Eki Görüntüle 2600731
pik gibi duruyor belki biraz daha koyulasabilir sennbuugn yarin degerlendirarkadaşalar bişi sorcam bu ovulasyon testi il defa yaptım ama kafam karıştı çift çizgi olunca yumurtlama dönemi dimi
Eki Görüntüle 2600731
Valla zaten bugün alamadım test. Eczaneler de kapanmak üzere. Yarın da ailemin yanina gidiyoruz. Orada da yapmam test. Böylece bat günü gelir çatarBuralarda okuyup yapanları gördüm ama sabırla bat gelip geçmesini bekleyeceğim çıkmazsa modum düşer falan diye düşündüm
Ohhhhh ne güzel hemencecik geçsin beklemek merak çok zorrrrValla zaten bugün alamadım test. Eczaneler de kapanmak üzere. Yarın da ailemin yanina gidiyoruz. Orada da yapmam test. Böylece bat günü gelir çatar
Nare naptin canim bat in ne zaman benim bat bugündü ama olmadım ama karnim cok ağrıyor galiba yarina olurumOlabilir neden olmasın bi test yapın
Bende bu ay ayni bu sekilde kendimi oyaladım bugun bat ımdı karnim cok ağrıyor adet olacak gibiyim ama hamilelik belirtisi sayanlarda var bunuValla zaten bugün alamadım test. Eczaneler de kapanmak üzere. Yarın da ailemin yanina gidiyoruz. Orada da yapmam test. Böylece bat günü gelir çatar
T çizgisi C kadar koyu olunca pik oluyor yani o günden itibaren 4 gün değerlendiriyorsunuz sen akşam bir kez daha yap pik olur gibi
Zaten koyulaştı bi süre sonraT çizgisi C kadar koyu olunca pik oluyor yani o günden itibaren 4 gün değerlendiriyorsunuz sen akşam bir kez daha yap pik olur gibi
stresten bütün adet döngümüz şaştı canım valla benimde şaşmayan adet döngüm uzamaya saçmalamaya başladı
Hem de nasıl zorOhhhhh ne güzel hemencecik geçsin beklemek merak çok zorrrr