- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
Bugün çatladı canım değerlendirdim yoğun istek üzerine AsbeiSilik olduğu zaman peki o günü değerlendirdin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çatladı canım değerlendirdim yoğun istek üzerine AsbeiSilik olduğu zaman peki o günü değerlendirdin mi
Maşallah sen üç günü de değerlendirdin miBugün çatladı canım değerlendirdim yoğun istek üzerine Asbei
Öyle oldu hemde evde yatılı misafir vardı ne zorluklar çektim ahh ahh Eşim 1 hafta dokunma bana dedi az önce bakarız dedim bendeMaşallah sen üç günü de değerlendirdin mi
Geçmiş olsun canım bi fikrim yok fitilden olacağına ama enfeksiyon ilerlemişse o yüzden olabilir pembe lekeSelam kızlar nasılsınız benim bat 8 çok az kaldı reglime 4 gün var enfeksiyon kapmisim yoğun beyaz akıntı vardı tirivag fitil kullandım 3 gün dün bitti bugün pembemsi lekelenme şeklinde bi akıntı geldi fitil yapar mı sizce
Klomenden sonra kist oluşmuş cumartesı Dr yumurta fazla gelişmiş kendi içine kanmış dedi bir diğeri de güzel büyümüş çatlamış değerlendirdik onu geçen hafta. İlerleme yoktu akıntı yoğun ve kokusuz renksizdiGeçmiş olsun canım bi fikrim yok fitilden olacağına ama enfeksiyon ilerlemişse o yüzden olabilir pembe leke
Benim eşim de koyun değirmeni değil bu yeter diyo obulasın günleri çok çekişmeli geçiyorÖyle oldu hemde evde yatılı misafir vardı ne zorluklar çektim ahh ahh Eşim 1 hafta dokunma bana dedi az önce bakarız dedim bende
Bende bendeeee 11 mart ekler misiniz kızlarSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
Çatladigi gunde dahil değerlendir. Benim gecen ay 3 gün sürdü 4. Gun çatladı. Uzun sürmesi yumurta rezervinin çok olmasıymışİki testi de bugün yaptım canım dün ve bugünü değerlendirdim yarını da değerlendirmem lazım mı ayrıca testlerin birini 12 de öğlen birini akşam 10 da yaptım
Bence sayılmıyor çünkü anca o saatlerde uygun olabiliyoruzBende size sorayım. Bu değerlendirme günü için saat önemli mi mesela 12yi geçti diyelim gün boş mu geçmiş sayılıyor?
Ya valla sırf bu yüzden az önce eşimle tartistim sen akşam yapmiyosun günü kaçırdık diye e adamda hakli yorgun geliyor yemekti çaydi dinlenmekti saat oluveriyor 12Bence sayılmıyor çünkü anca o saatlerde uygun olabiliyoruz
Çatlama 36 saat sürüyor canım o 12 de ovulasyonda çatlamayi gördün diyelim üstüne 36 saat koyYa valla sırf bu yüzden az önce eşimle tartistim sen akşam yapmiyosun günü kaçırdık diye e adamda hakli yorgun geliyor yemekti çaydi dinlenmekti saat oluveriyor 12
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum bazen yumurta çatlamaz ikinci gün çatlar rezervle ne alakası varÇatladigi gunde dahil değerlendir. Benim gecen ay 3 gün sürdü 4. Gun çatladı. Uzun sürmesi yumurta rezervinin çok olmasıymış
Oh ne güzel şimdi teste çift çizgi görmeyi bekleyecezBugün çatladı canım değerlendirdim yoğun istek üzerine Asbei
Hayırlı bereketli huzurlu cumalarHayırlı cumalar kızlar
Buralardayim cnm bu ay hiç birşey yapmicam igne doktor kendi haline biraktim pazar gunu yumurtlama haftama giriyorum bklm sonuc nolcak@Etatli Napiyon canısi buralarda mısın?
G GazininGamzesi yeni topik bura canım. Ne yaptın ne durumdasın?