Bat bugünse yarın bir test yap istersen, ama dayanırım diyorsan pazartesiyi bekleBende bu ay ayni bu sekilde kendimi oyaladım bugun bat ımdı karnim cok ağrıyor adet olacak gibiyim ama hamilelik belirtisi sayanlarda var bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat bugünse yarın bir test yap istersen, ama dayanırım diyorsan pazartesiyi bekleBende bu ay ayni bu sekilde kendimi oyaladım bugun bat ımdı karnim cok ağrıyor adet olacak gibiyim ama hamilelik belirtisi sayanlarda var bunu
Vallahi geçmiyor asır gibi sanki, bide sonu hüsran olmasaBu stres işini ne yapacağız bilmiyorum her gün papatya çayı içiyorum o da fayda etmiyor
Yumurtlamadan sonra, regle kadar o günler geçmiyor
Kızlar benim bugün adet günümdü ama olmadım klomenden dolayı olabilir mi ? Kist yapmış olabilir mi ? Duphaston kullandım normalde de adetlerim duzensizdi ama bu hapa göre bugün adet olmam lazımdı
Canım ben klomen kullandım hayatta adetim asla gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikti o da soğan suyu içtim ki gelsin kist yapmıştıKızlar benim bugün adet günümdü ama olmadım klomenden dolayı olabilir mi ? Kist yapmış olabilir mi ? Duphaston kullandım normalde de adetlerim duzensizdi ama bu hapa göre bugün adet olmam lazımdı
Canım ben klomen kullandım hayatta adetim asla gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikti o da soğan suyu içtim ki gelsin kist yapmıştı
Canım yarın yap testi daha koyu olur tarkadaşalar bişi sorcam bu ovulasyon testi il defa yaptım ama kafam karıştı çift çizgi olunca yumurtlama dönemi dimi
Eki Görüntüle 2600731
Bak bunu okuZaten koyulaştı bi süre sonra
Bende kaşık ağrısı çok olmuştu bastırınca ağrıyordu soğan suyu içtim 10 gün ama geçti mi bilmiyorum daha doktora gitmedimBende de kist mi oldu acaba
Öyle bişey yok bende ama bakalim yarın kan vereyim ona göre davranirimBende kaşık ağrısı çok olmuştu bastırınca ağrıyordu soğan suyu içtim 10 gün ama geçti mi bilmiyorum daha doktora gitmedim
Aynen kuzum geçen ay gecikti bu ay erken geldiBu arada ben de regl oldum hem de 3 gün erken geldi, stres yapıyoruz ondan herhalde burda kaç kişinin okudum hep erken gelmiş
TeşekkürlerBak bunu oku
Kızlar bu iki test ikisi de bugüne ait yumurtlama devam ediyor mu sizce
Evet canım devam ediyor benim de 2 gün pik gösterdi 3. Gün çatladı senin de yarına çatlarKızlar bu iki test ikisi de bugüne ait yumurtlama devam ediyor mu sizce
İki testi de bugün yaptım canım dün ve bugünü değerlendirdim yarını da değerlendirmem lazım mı ayrıca testlerin birini 12 de öğlen birini akşam 10 da yaptımEvet canım devam ediyor benim de 2 gün pik gösterdi 3. Gün çatladı senin de yarına çatlar
Ayy amiiinnn inşallah canımm, ben de ovulasyon testinin 3. Günündeyim henüz bir hareketlilik yok,renkler değişsin hemmen kırmızıları giyip kocacııımmm demeye başlarımMerhabaaaa Mart'ta insallah isteyen herkez bebiş haberimizi alırız
Sen o iki pik yapan günü değerlendirdin mi pekiEvet canım devam ediyor benim de 2 gün pik gösterdi 3. Gün çatladı senin de yarına çatlar
Değerlendirdim burdaki arkadaşlar illa değerlendir dedi kırmadım onlarıSen o iki pik yapan günü değerlendirdin mi peki
Silik olduğu zaman peki o günü değerlendirdin miDeğerlendirdim burdaki arkadaşlar illa değerlendir dedi kırmadım onları