• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay hadi inşallah canım
Bugün mutfaktqyken şiddeti daha az batma devam eti sol kasikta. Normalde benim hep sağ kasigim ağrırdı yumurtlama döneminde falan. Bu ay ilk defa sol tarafında ağrı oluyor

Benimde bat 5 gün var ama dün hafif silinti şeklinde kahverengi akıntım oldu bata 9 kaldığından beri göğüsler adet öncesi gibi şişti batıyor hala geçmedi ve onunla birlikte bel ağrısı da devam 🤔 neler oluyor içerde hiç anlamıyorum 😂 ya gel ya gelmeeee 🩸 🤣
Test yapıp yapmamakta tereddütte kaldım. Erken gebelik testini öneren arkadaşlar oldu. Belki bugün her ikisinden de alıp yarın sabah ilk idrarla deneyebilirim testi. Gerçi erken gebelik testleri de 40 lira eczanede. Almasam mı diye düşünmüyor değilim. Ana kararsizim iste

Kızlar testim bugün böyle çıktı. Dün ilişki oldu sizce bugün de olmalı mı

Eklentiler

• 1804A038-9BBE-4F04-8ADD-62DAEA68A56B.jpeg
    1804A038-9BBE-4F04-8ADD-62DAEA68A56B.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 27
Test yapıp yapmamakta tereddütte kaldım. Erken gebelik testini öneren arkadaşlar oldu. Belki bugün her ikisinden de alıp yarın sabah ilk idrarla deneyebilirim testi. Gerçi erken gebelik testleri de 40 lira eczanede. Almasam mı diye düşünmüyor değilim. Ana kararsizim iste
Buralarda okuyup yapanları gördüm ama sabırla bat gelip geçmesini bekleyeceğim çıkmazsa modum düşer falan diye düşündüm 😅

Evet bugün yumurtlama olmuş benim 2 gün böyle pik durumdaydı bugün çatlamış foto atmıştım gördünmü
Evet bugün ü değerlendirme konusunda çok kararsızım bende dün daha oldu çünkü spermler biriksin diyorum acaba yarın mı olsa

Benimde bat 5 gün var ama dün hafif silinti şeklinde kahverengi akıntım oldu bata 9 kaldığından beri göğüsler adet öncesi gibi şişti batıyor hala geçmedi ve onunla birlikte bel ağrısı da devam 🤔 neler oluyor içerde hiç anlamıyorum 😂 ya gel ya gelmeeee 🩸 🤣
Aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben bunları adet öncede yaşıyorum tabi 10 gün öncede değil 🤗

kizlar benim T isareti her gecen gun daha azaliyo normalde koyulasmasi gerekmiyomu 🤔

Eklentiler

• 20200305_145835.jpg
    20200305_145835.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 23
kizlar benim T isareti her gecen gun daha azaliyo normalde koyulasmasi gerekmiyomu 🤔
canım her gün aynı saatte yapmak, yapmadan en az 2 saat önce su içmemek ve sıkışık idrarla yapmak gerekiyormuş. Bunlara uymazsan değişiklik gösterebilir

canim ben adetimin bittigi gun teste basladim ama daha bugun 4. testim
Valla testi yanlış yapmadıysan bana çatlamış gibi geldi hemde adetten hemen sonra gebe kalan da var en az 3 saat sıvı almaman lazım testi yaparken

Back