- 16 Mayıs 2016
- 165
- 227
- 103
Ufff önceden göze batmayan kaç gün önce olduğunu bilmediğim şeyler göze batar oldu herhaldeAynı şeyleri yaşıyoruz ama ben bunları adet öncede yaşıyorum tabi 10 gün öncede değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufff önceden göze batmayan kaç gün önce olduğunu bilmediğim şeyler göze batar oldu herhaldeAynı şeyleri yaşıyoruz ama ben bunları adet öncede yaşıyorum tabi 10 gün öncede değil
aynen oyle yaptim hergun ayni saatte yaptm 2 saat oncesinde sivi alimini biraktm cok dikkat ediyorum adetim bittigi gun basladm yapmaya 4 gun oldu daha ama cizgi koyulasacagina siliklesiyo normalmi bilmiyorum tabi size sormak istedimcanım her gün aynı saatte yapmak, yapmadan en az 2 saat önce su içmemek ve sıkışık idrarla yapmak gerekiyormuş. Bunlara uymazsan değişiklik gösterebilir
Aynen öyle be bazen düşünüyorum bekarken de mi böyle oluyordu diye hiç hatırlamıyorum yaniUfff önceden göze batmayan kaç gün önce olduğunu bilmediğim şeyler göze batar oldu herhalde
Evet hatta kasım annelerine yazmışlığım var ben de gelcem buraya diye.Kızlar şimdi hamileysek kasımda mı doğuracağız
Ay hadi inşallah yaza kadar büyürler bari annesi yazın gezerizEvet hatta kasım annelerine yazmışlığım var ben de gelcem buraya diye.
İnşallah Mervecim Allah gönlüne göre versin canımEvet hatta kasım annelerine yazmışlığım var ben de gelcem buraya diye.
İnşşşşşşKızlar şimdi hamileysek kasımda mı doğuracağız
Tabi teyzesi el ele tutuşur bebelerimiz inşallah.Ay hadi inşallah ❤ yaza kadar büyürler bari annesi yazın gezeriz
Hepimizin inşallah canım.İnşallah Mervecim Allah gönlüne göre versin canım
Hayal kurmak bile çok heyecanlıTabi teyzesi el ele tutuşur bebelerimiz inşallah.
Sorma inanılmaz bir sırıtma oluşuyo.Hayal kurmak bile çok heyecanlı❤
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSorma inanılmaz bir sırıtma oluşuyo.
Allah iyiliğini versin ne gülmüştümEvet hatta kasım annelerine yazmışlığım var ben de gelcem buraya diye.
Ben geçen ay baktım oğlumdan kalanlar var bazılarını vermiştim onların fiyatlarıma baktım ama pişman oldum niye verdim diyeBende netten bebek eşyaları bakıyorum görende beni hamile sanır
biyerden başlamak lazım canım bende hamile kıyafetleri bakıyorumBende netten bebek eşyaları bakıyorum görende beni hamile sanır
biyerden başlamak lazım canım bende hamile kıyafetleri bakıyorum