- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 42
Keşke kuzum amma bildiğin yoğun kanamaBelki implantasyon kanamasıdır???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke kuzum amma bildiğin yoğun kanamaBelki implantasyon kanamasıdır???
Gebelikte çok şişiyor balon gibi ağırlaşıyor tatlım taciz etme kendini eşin haklıAyy kizlar ya valla hamilelik belirtisi aramaktan surekli sapik gibi goguslerimo sıkıyorum agri varmi yokmu diye esim sen napiyosn oyle diyo ne haere düstük
Ayy aman kime neMisafirler hakkımızda ne düşünüyor acaba
Arada etiketle beni bakayimGel ablası gel
Test falan atılırsa yaparımArada etiketle beni bakayim
Tamam canisiTest falan atılırsa yaparım
Diğer aya inşallah o zaman. Benim de geçen ay 3 4 gün öncesinden kahverengi geldi yerleşme sandım ama sonra yoğunlaştı akdetmiş.Keşke kuzum amma bildiğin yoğun kanama
Günaydın canım hadi hayırlısıGünaydın ballar ben yumurta kontrolüne gidiyorum.
Benimde aynı öyle olduDiğer aya inşallah o zaman. Benim de geçen ay 3 4 gün öncesinden kahverengi geldi yerleşme sandım ama sonra yoğunlaştı akdetmiş.
Bu ay hayıt çayı içtim. Hayırlısı artık. Bata 4 gun var
ay hadi inşallah canımBelirti sayılır mı bilmiyorum ama daha önce hiç olmayan bir şey oldu dün akşam. Kasigima bıçak saplanır gibi oldu kısa süreliğine ama birkaç kez oldu ve sol bacağıma ağrı vurdu.
Hayırlısı canım inşallah bu sefer olur benimde pazartesi kontrol var iğne olucam ama bu sefer femare verdi bakalımGeldim canlarım. 1 tane gelismis varmis igne olmadim
Kendi mi çatlıcakmış yumurta hayırlısı olsun inşallahGeldim canlarım. 1 tane gelismis varmis igne olmadim
Kaç ml söylemedi mi cnmGeldim canlarım. 1 tane gelismis varmis igne olmadim
InsAllah adetim şuan 2 gün gecikti gebelik yoksa, martta insAllahSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
Jamie35 5 mart
yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
bsr0745 10 mart
İnşallahhhh gelmez hoş geldinInsAllah adetim şuan 2 gün gecikti gebelik yoksa, martta insAllah
Söylemedi canım.Kaç ml söylemedi mi cnm
Tahmini ne zaman çatlar onu da mı demediSöylemedi canım.
Benimde bat 5 gün var ama dün hafif silinti şeklinde kahverengi akıntım oldu bata 9 kaldığından beri göğüsler adet öncesi gibi şişti batıyor hala geçmedi ve onunla birlikte bel ağrısı da devam neler oluyor içerde hiç anlamıyorum ya gel ya gelmeeeeDiğer aya inşallah o zaman. Benim de geçen ay 3-4 gün öncesinden kahverengi geldi yerleşme sandım ama sonra yoğunlaştı akdetmiş.
Bu ay hayıt çayı içtim. Hayırlısı artık. Bata 4 gun var