- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Hee çatlamşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee çatlamşş
Dün değerlendirdin mi kız doğru söyle
Söylüyorum eveeetDün değerlendirdin mi kız doğru söyle
Günaydın canım hadi hayırlısıGünaydın ballar ben yumurta kontrolüne gidiyorum.
Tmm ödevlerin bitti. Şimdi tek yapmamız gereken beklemekSöylüyorum eveeet
Uu hadi hayırlı haberlerle gelGünaydın ballar ben yumurta kontrolüne gidiyorum.
Bi an korktum bugünü de değerlendir diceksin diye. Zira eşim isyanda sen hayırdır diyo evde misafir varken ne bu iştah dedi. Mevsimsel dedimTmm ödevlerin bitti. Şimdi tek yapmamız gereken beklemek
Yüzüm şişti dişten mecburen kullanıomSen mecbur kalmadıkça kullanma tabi. Olur inşallh üzülme
Canim birden pat diye giriyorum konuya ama testin bugun silindiyse bu geceyi kesinlikle degerlendirmelisinBi an korktum bugünü de değerlendir diceksin diye. Zira eşim isyanda sen hayırdır diyo evde misafir varken ne bu iştah dedi. Mevsimsel dedim
Adamlar isyanda kaçacak bizimki de benden iyiceCanim birden pat diye giriyorum konuya ama testin bugun silindiyse bu geceyi kesinlikle degerlendirmelisin
Bu gece onemli amaAdamlar isyanda kaçacak bizimki de benden iyice
Evde misafir var oyüzden sıkıntımCanim birden pat diye giriyorum konuya ama testin bugun silindiyse bu geceyi kesinlikle degerlendirmelisin
Ver ayari bu gece cok onemliEvde misafir var oyüzden sıkıntım
Misafirler hakkımızda ne düşünüyor acabaVer ayari bu gece cok onemli
Gel ablası gelCanim birden pat diye giriyorum konuya ama testin bugun silindiyse bu geceyi kesinlikle degerlendirmelisin
Ablam ne diyorsa o misafirleri yatır geç odanaMisafirler hakkımızda ne düşünüyor acaba
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın ballar ben yumurta kontrolüne gidiyorum.
kolay gelsin cnm ben buay korunma karari aldimya iicme kurt dustu surkeli radyasyon aldik tehliklei olur diyenleir okudum vazgectimGünaydın ballar ben yumurta kontrolüne gidiyorum.