- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
rahimfilminden sonra beraberlik yasamadik hic biz birsey oollurdiye orasi cuma duusnuyorum hem cuma buyuk ihtimal pik olacakSen gün aşırı devam et iliskiye regle kadar. Inşallah sürpriz olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahimfilminden sonra beraberlik yasamadik hic biz birsey oollurdiye orasi cuma duusnuyorum hem cuma buyuk ihtimal pik olacakSen gün aşırı devam et iliskiye regle kadar. Inşallah sürpriz olur.
Benim bat 9 mart, ben de adetin 15ine kadar hayıt tohumu çayı içtim. Hayırlısı insallahKızlar merhabalar, benim de bat 11 mart, ben bu ay hayıt suyu içtim bekliyorum bakalım
Belki implantasyon kanamasıdır???Benimde 4 günüm vardı daha çok erken geldi
Mrb arkadaşlar bişi sorcam benim de bu dönem yumurtlama dönemi fakat antibiyotiğe başladım dişim yüzünden bişi olurmu benek oluşumuna engelmiDünün dü bu test misafire rağmen değerlendirdim artık hayırlısı birazdan bugün künü yapıcam sanırım çatladı kasık ağrım var
Hadi inşallah.rahimfilminden sonra beraberlik yasamadik hic biz birsey oollurdiye orasi cuma duusnuyorum hem cuma buyuk ihtimal pik olacak
Engel değil ama testi yanıltırMrb arkadaşlar bişi sorcam benim de bu dönem yumurtlama dönemi fakat antibiyotiğe başladım dişim yüzünden bişi olurmu benek oluşumuna engelmi
Benim de pembe lekelenmem oluyor kaç gündür ben de mi test yapsamhala umudumu kaybetmemişimEvet çevremde var en başka kız kardeşimde oldu ilk hamileliği böyle öğrendi
Ben şimdiye 10 test bitirmiştmBenim de pembe lekelenmem oluyor kaç gündür ben de mi test yapsamhala umudumu kaybetmemişim
Bennn Şubat ayı bildiğin hamilelik belirtisi vardıGögüslerim çok acıyor kızlar kollarımı kaldırırken bile sızı hissediyorum adet belirtilerini böyle şiddetli yaşayan var mı
Canım adet döneminin sonuna yaklaşıyorum ama bırakmıyor bu sefer bitmek bilmiyor onun pembesiyoksa gayet yoğun adet yaşadım bu ayBen şimdiye 10 test bitirmiştm
İnşallah adet değil yerleşmedrCanım adet döneminin sonuna yaklaşıyorum ama bırakmıyor bu sefer bitmek bilmiyor onun pembesiyoksa gayet yoğun adet yaşadım bu ay
Sağlıklı bir yumurta oluşmayabilir diye duymuştum arkadaşımdan doktor olur kendisi ama nasip tabikisiMrb arkadaşlar bişi sorcam benim de bu dönem yumurtlama dönemi fakat antibiyotiğe başladım dişim yüzünden bişi olurmu benek oluşumuna engelmi
Eğer yerleşme ise adetken de teste devamİnşallah adet değil yerleşmedr
Herhangi bir his bir belirti var mı canım, bende yok da hiçbir his yok yani belirtiBenim bat 9 mart, ben de adetin 15ine kadar hayıt tohumu çayı içtim. Hayırlısı insallah
Olabilir neden olmasın bi test yapınBenim de pembe lekelenmem oluyor kaç gündür ben de mi test yapsamhala umudumu kaybetmemişim
Belirti sayılır mı bilmiyorum ama daha önce hiç olmayan bir şey oldu dün akşam. Kasigima bıçak saplanır gibi oldu kısa süreliğine ama birkaç kez oldu ve sol bacağıma ağrı vurdu.Herhangi bir his bir belirti var mı canım, bende yok da hiçbir his yok yani belirti
. Teşekkürler yapacak bişi yok ozmanSağlıklı bir yumurta oluşmayabilir diye duymuştum arkadaşımdan doktor olur kendisi ama nasip tabikisi
Bende oluşumu önlermi aceba diye düşüşündüm artık şansıma olursa yani zaten olmuyo bayadır uğraşıyorumEngel değil ama testi yanıltır
Sen mecbur kalmadıkça kullanma tabi. Olur inşallh üzülmeBende oluşumu önlermi aceba diye düşüşündüm artık şansıma olursa yani zaten olmuyo bayadır uğraşıyorum