• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünün dü bu test misafire rağmen değerlendirdim artık hayırlısı birazdan bugün künü yapıcam sanırım çatladı kasık ağrım var 😎
Mrb arkadaşlar bişi sorcam benim de bu dönem yumurtlama dönemi fakat antibiyotiğe başladım dişim yüzünden bişi olurmu benek oluşumuna engelmi

Mrb arkadaşlar bişi sorcam benim de bu dönem yumurtlama dönemi fakat antibiyotiğe başladım dişim yüzünden bişi olurmu benek oluşumuna engelmi
Engel değil ama testi yanıltır

Sağlıklı bir yumurta oluşmayabilir diye duymuştum arkadaşımdan doktor olur kendisi ama nasip tabikisi

Herhangi bir his bir belirti var mı canım, bende yok da 😂 hiçbir his yok yani belirti
Belirti sayılır mı bilmiyorum ama daha önce hiç olmayan bir şey oldu dün akşam. Kasigima bıçak saplanır gibi oldu kısa süreliğine ama birkaç kez oldu ve sol bacağıma ağrı vurdu.

IMG_20200305_103655.jpg kızlar çatlamış sanırım yumoşum ☺ Asbei Asbei

Son düzenleme:
Bende oluşumu önlermi aceba diye düşüşündüm artık şansıma olursa yani zaten olmuyo bayadır uğraşıyorum 😓
Sen mecbur kalmadıkça kullanma tabi. Olur inşallh üzülme

Back