- 14 Ağustos 2017
- 172
- 114
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn insaAllahAynen kuzum bende inşallah güzel haberlerle geliriz ❤
merve yaaaa pffffffff hiç istemiyordum korunuyordum üçüncü çocuğuma gebeyimciler geri gelmiş niye söylemiyorsun kaçırmışım cümbüşü bir mesaj yazacağım ama banlanmak istemiyorum susuyorum
Nasıl oldu anlamadım çok dikkat ediyorduk 5. çocuğuma gebe kalmışımKızlarrr hepimiz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bi de bunu deneyelim belki bu sefer hamile kalırız
Benim arkadasim prezervarifle korunuyrodu 3ye hmaile dunbana haber verdiNasıl oldu anlamadım çok dikkat ediyorduk 5. çocuğuma gebe kalmışım
Bebeğim arkadaşınmış ama inanma bence ya. Ben inanamıyorum.Benim arkadasim prezervarifle korunuyrodu 3ye hmaile dunbana haber verdi
bana ben sok ben saskin yazmisBebeğim arkadaşınmış ama inanma bence ya. Ben inanamıyorum.
Geri cekme yöntemi önmli tabi bu yöntemi deneyip kazayla cocugu olmayan görmedimKızlarrr hepimiz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz(!) bi de bunu deneyelim belki bu sefer hamile kalırız
Yav he heeeee inandıkbana ben sok ben saskin yazmis
Bende kendime sasirdim
Olucak bence canım sabıryaa insallah bilmiyorum bana 4 ay dene olmazsa gel dedi bu ayda olmazsa 1 ay kaliyo
hadi insallahOlucak bence canım sabır
cnm ben biliyorusn biray klomen 1ay femeea kullandim sonuc negatifti ama bence rahim filmi hepsinden onemli tikaniklik varsa istediğin kadar ilacal onemi yok hatta cogu doktor once rahimfilmi istiyor.bence en mantiklisi rahimfilmi.Dasmeer yarın ben yine igne olcam galiba ama catlamiş da olabilir gibi geliyo biraz kasik agrilarim oldu. Bu sefer de tutmazsa femera mi istesem. Rahim filmi cekilirsem de yine strese girecegimi dusunuyorum. Cunku rahim filminden sonra ihtimal artiyor diyorlar beklentim olusacak yine. Diyorum ki esim keci boynuzuna devam etsin. Ben de bu 6 aylik tedaviyi tamamliyim aklimda kalmasin. Olmazsa sira asilamaya gelecek ya o ara da biraz kendi haline birakayim. kafam duman. Ne yapsam ne etsem.
Ama asilama daha stresli olucak daha buyuk beklentiler. Bi rahatlasam olacak gibi hissediyorum. Rahim filmi de beklentimi stresimi arttıracak gibi geliyo. Bu tedaviyi de tamamlamasam aklımda kalacak 6 aya kadar devam edebilen bir sey çünkü. Kafam karışık. Neyse yarın doktorla da konuşayım. Bir karar veririm herhalde ondan sonra.cnm ben biliyorusn biray klomen 1ay femeea kullandim sonuc negatifti ama bence rahim filmi hepsinden onemli tikaniklik varsa istediğin kadar ilacal onemi yok hatta cogu doktor once rahimfilmi istiyor.bence en mantiklisi rahimfilmi.
Ama rahimfilminden sonrada olmayan var buna cokda bel baglammak lazim
Ben ikiayda ilactan sikildim sonuc hepayni diye.kendi sabrina gore karar ver cnm
Eğer ilaca birkacaydaha dayanabilirsen devam et
Ama ben surkeli ayni tedaviye beklmeye dayanamadım yani senin kararin ben hızlandırmak istiyorum mesela suan 4ay rahimfilmi sornasi beklemek bile cokgeliyor bosbos.yani 4ay dedi bana kalsa 2ay sonra asilamaya gideeim
Herşey nasib sadece ben tedbir aliyorum
Yani karar senin cnm
Herturlu beklemek zor
birdeben heray olmayinca aklima sprm acaba gitmiuomi orayaDasmeer yarın ben yine igne olcam galiba ama catlamiş da olabilir gibi geliyo biraz kasik agrilarim oldu. Bu sefer de tutmazsa femera mi istesem. Rahim filmi cekilirsem de yine strese girecegimi dusunuyorum. Cunku rahim filminden sonra ihtimal artiyor diyorlar beklentim olusacak yine. Diyorum ki esim keci boynuzuna devam etsin. Ben de bu 6 aylik tedaviyi tamamliyim aklimda kalmasin. Olmazsa sira asilamaya gelecek ya o ara da biraz kendi haline birakayim. kafam duman. Ne yapsam ne etsem.
aynen doktorla konus kararini onagore verAma asilama daha stresli olucak daha buyuk beklentiler. Bi rahatlasam olacak gibi hissediyorum. Rahim filmi de beklentimi stresimi arttıracak gibi geliyo. Bu tedaviyi de tamamlamasam aklımda kalacak 6 aya kadar devam edebilen bir sey çünkü. Kafam karışık. Neyse yarın doktorla da konuşayım. Bir karar veririm herhalde ondan sonra.
aynen doktorla konus kararini onagore ver
merve onu gecte eşim buay bilmiyor yumurtlamayı rahimfilminden dolayibirdeben heray olmayinca aklima sprm acaba gitmiuomi oraya
Yumurtaya ulasamiyormi diye sorular vardi nedense beynimde iicimemi dogdu ne
Doktor cok .net birsey demedi bana sadece suan heriki tubun acik sorun kalmadi biraz tikaniklik var dedi sanki anesteziliydim hatırlamıyorum tam.
Ama herturli gerekli rahimfilmi
Sen gün aşırı devam et iliskiye regle kadar. Inşallah sürpriz olur.merve onu gecte eşim buay bilmiyor yumurtlamayı rahimfilminden dolayi
Ay keske olsada sürpriz yapsak