Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar adetime 12 gun var bi saat once lavaboya gottim o saatten beri uyuyamadim . Kasiklarimda agri var hafif ve koyu kahve kan gibi bi buyuk leke gelmis ic cmasirina . Sizce hamilelik belirtisimi ?? Ilk ay ilk kez korunmuyorum . Zaten pihtilasma sorunum var akciger embolisi atlattim hamile kaldığımı anlar anlamaz doktora kosmam lazim kan sulandrci igne baslatmasi icin suandada corasprin kullaniyorum

Olabilir cnm yerleşme kanaması olabilir inşallah vardır

Insallah bide sag kasigim agriyor biraz bi saattir hafif rahatsz etmiycek sekildr . Ben sporda yapiyorum ama sakincasi olmaz herhalde
Yok spor yapma kız belki vardır düşer falan

Kızlarrr ne zamandır yazamıyorum Mart bize iyi gelecek mi bakalım bi de kafayı sıyırdım ki ben sanırım Mart’ta hamiş olursam Kasım’da doğuyor akrep Burcu oluyor diye hesaplayıp burç özelliklerine bakıyorum

Bat 28 Şubat olarak kalmış benim onları güncellesek canım benim 26 Mart oluyor sanırım

Ben gidip kasım anneleri topigine yazdım bile bu aybhamile kalıyorum gelip burada aktif olacam diye.

Kızlar ben hala adet olmadım sabahtan beride su içmeme rağmen 6 kere lavaboya gittim.umutlanmak istemiyorum sonra hep hüsran oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…