Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekle canım.

Benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi yeni bat 2 nisan. Mart ayında hediye olarak gelsin bize bu ay eşimin de benim de doğum günümüz var

Valla benim 3 4 aydır böyle adetten 1 hafta önce ağrı yaşar oldum. Eskiden adetten 1 gun once ağrırdı adet olacağını anlardım. Gecen ay çok ümitlendim. Normalden 3gun erken adet olunca hevesim kursağımda kaldı. Ümitlenen daha da

Ben dr dan geldim bu sefer femare başlattı baktı klomenle olmuyor Pazartesi gidicem tekrar kontrole iğne olucam
Femare kullanan var mı aramız da kızlar

kizlar nolur cevap yazin ovulasyon testi hakkinda bilgim yok ilk defa deniyorum yardim eder misiniz? Adetim dün bitti. dün ve bugun ayni saatte ovulasyon testini yaptim. 2 saat oncesinden sivi alimini biraktm aynen denildigi sekilde uyguladim sizce dogrumu ilerliyorum.

Kızlar ya bende adet olmadım hala ve bugün yoğun bi şekilde ilk defa bi günlük ped dolacak şekilde beyaz akıntım oldu Nedendir sizce?

Canım henüz pik yapmamış teste devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…