Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessizce degerlendirsenizAkıntım başladı bikaç güne yumurtlarım boşa gidecek yumurtam perşembeye kadar kalacaklarmış
Benim mesajımı okuyunca sag alttaki cevapla yazan yere tıklıcan. O olmuyo. Kimyasal da döllenme oluyo yerlesemeden düşük oluyor gibi. Düzenli hcg artışı olmuyor değerler düşük oluyor filan... Genelde normal reglden 3 4 gün sonra baslayan reglle sona eriyor.Oraya tıklayıp yapıyorum canım yanlış mı yapıyorum yeniyim henüz bilmiyorum
Öyle yapıyorum canım herhldeBenim mesajımı okuyunca sag alttaki cevapla yazan yere tıklıcan. O olmuyo. Kimyasal da döllenme oluyo yerlesemeden düşük oluyor gibi. Düzenli hcg artışı olmuyor değerler düşük oluyor filan... Genelde normal reglden 3 4 gün sonra baslayan reglle sona eriyor.
Simdi oldu.Öyle yapıyorum canım herhlde
Aminn inş.8 martta inş.Hiç umudum yok ama hadi inşallah sırayla hepimiz güzel haberler alırız
Kuzum benim inşallah vardırAaa süper bir haber hayırlı olsun kan testiyle kesinleştirin bence ayy çok sevindim darısı bizlere
Yok asilamaKlomen mi?
Hadi inşallah.Yok asilama
Ayyy inşallahHadi inşallah.
hamile kaliyosun fakat beta hcg duzenli yukselmiyor dusuyor embriyonun sagliksiz olmasindan dolayi1 gün geciktim sadece
Kimyasal gebelik nasıl oluyor
Anladım canım mmhamile kaliyosun fakat beta hcg duzenli yukselmiyor dusuyor embriyonun sagliksiz olmasindan dolayi
Burdayım hala planlayanlar kısmındayımT Tupbebekk Napiyon canısi buralarda mısın?
@GazininGamzesi yeni topik bura canım. Ne yaptın ne durumdasın?
Göremedim kaybolma bir yere bu ay burdayız.Burdayım hala planlayanlar kısmındayım
Kızlar bu ay kimler soğan kürü yaptı