• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oraya tıklayıp yapıyorum canım yanlış mı yapıyorum yeniyim henüz bilmiyorum 😒
Benim mesajımı okuyunca sag alttaki cevapla yazan yere tıklıcan. O olmuyo. Kimyasal da döllenme oluyo yerlesemeden düşük oluyor gibi. Düzenli hcg artışı olmuyor değerler düşük oluyor filan... Genelde normal reglden 3 4 gün sonra baslayan reglle sona eriyor.

Bat 9 mart, ara ara karin ve kasikta agrim var. Gecen Ay da böyle 1 hafta öncesinden adet olcam gibi ağrıyordu. Hamilemiyim ki diye heveslenmiştim olmadı. Hatta 3 gün erken adet oldum. Şimdi de ağrı var herhalde yine erken regl olcam yaa😒

Benim mesajımı okuyunca sag alttaki cevapla yazan yere tıklıcan. O olmuyo. Kimyasal da döllenme oluyo yerlesemeden düşük oluyor gibi. Düzenli hcg artışı olmuyor değerler düşük oluyor filan... Genelde normal reglden 3 4 gün sonra baslayan reglle sona eriyor.
Öyle yapıyorum canım herhlde 🙈

Aaa süper bir haber hayırlı olsun kan testiyle kesinleştirin bence ayy çok sevindim darısı bizlere🧿😘

1 gün geciktim sadece 🙈
Kimyasal gebelik nasıl oluyor 🙈
hamile kaliyosun fakat beta hcg duzenli yukselmiyor dusuyor embriyonun sagliksiz olmasindan dolayi

Back