Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sessizce degerlendirsenizAkıntım başladı bikaç güne yumurtlarım boşa gidecek yumurtam perşembeye kadar kalacaklarmış![]()
Benim mesajımı okuyunca sag alttaki cevapla yazan yere tıklıcan. O olmuyo. Kimyasal da döllenme oluyo yerlesemeden düşük oluyor gibi. Düzenli hcg artışı olmuyor değerler düşük oluyor filan... Genelde normal reglden 3 4 gün sonra baslayan reglle sona eriyor.Oraya tıklayıp yapıyorum canım yanlış mı yapıyorum yeniyim henüz bilmiyorum![]()
Öyle yapıyorum canım herhldeBenim mesajımı okuyunca sag alttaki cevapla yazan yere tıklıcan. O olmuyo. Kimyasal da döllenme oluyo yerlesemeden düşük oluyor gibi. Düzenli hcg artışı olmuyor değerler düşük oluyor filan... Genelde normal reglden 3 4 gün sonra baslayan reglle sona eriyor.
Simdi oldu.Öyle yapıyorum canım herhlde![]()
Aminn inş.8 martta inş.Hiç umudum yok ama hadi inşallah sırayla hepimiz güzel haberler alırız![]()
Kuzum benim inşallah vardırAaa süper bir haber hayırlı olsun kan testiyle kesinleştirin bence ayy çok sevindim darısı bizlere![]()
Ayyy inşallahHadi inşallah.![]()
hamile kaliyosun fakat beta hcg duzenli yukselmiyor dusuyor embriyonun sagliksiz olmasindan dolayi1 gün geciktim sadece
Kimyasal gebelik nasıl oluyor![]()
Anladım canım mmhamile kaliyosun fakat beta hcg duzenli yukselmiyor dusuyor embriyonun sagliksiz olmasindan dolayi
Burdayım hala planlayanlar kısmındayımT Tupbebekk Napiyon canısi buralarda mısın?
@GazininGamzesi yeni topik bura canım. Ne yaptın ne durumdasın?
Göremedim kaybolma bir yere bu ay burdayız.Burdayım hala planlayanlar kısmındayım![]()
Kızlar bu ay kimler soğan kürü yaptı