Hoş geldinGünaydın kızlarmerhaba aranıza yeni katılıyorum bat 10 Mart bakalım bekliyorum
Hayırlı sabahlarr noldu keyifler yerinde yok gibiHayırlı sabahlar
Değerlendirme kısmı kolaySessizce degerlendirseniz
Boşuna yumurtlamak istemiyorum ben ya durdursak sonra kullanmak için olmuyormu? 1 hafta kocaya hasret geçecek nasıl keyifler olsunHayırlı sabahlarr noldu keyifler yerinde yok gibi
Nie kız nereye gidiyorBoşuna yumurtlamak istemiyorum ben ya durdursak sonra kullanmak için olmuyormu? 1 hafta kocaya hasret geçecek nasıl keyifler olsun
Benimde bat 10 Mart ve şuan kasık bel ve göğüs ağrılarım var.Bat 9 mart, ara ara karin ve kasikta agrim var. Gecen Ay da böyle 1 hafta öncesinden adet olcam gibi ağrıyordu. Hamilemiyim ki diye heveslenmiştim olmadı. Hatta 3 gün erken adet oldum. Şimdi de ağrı var herhalde yine erken regl olcam yaa
Bende adetliyim adetten sonra başlayacam teste. Hoş geldinGünaydın kızlar bende araniza yeni katılıyorum. Adet düzensizliği yasıyorum adet olunca ovulasyon testi alicam bakalım nasip
Teşekkür ederimm hosbuldumBende adetliyim adetten sonra başlayacam teste. Hoş geldin
Dün yatılı misafir geldi perşembeye kadar kalacaklar. Yanıbaşımda ama çok uzak olucazNie kız nereye gidiyorbu ay kalacak mı yani
Aman alma antibiyotik falan kendine dikkat et bu ayBenimde bat 10 Mart ve şuan kasık bel ve göğüs ağrılarım var.
geçen ay üşütmeden 10 gün geciktim geciktikçe ağrılarım devam etti testler boş çıkınca antibiyotik aldım başladığımın ertesi günü regl oldumşimdi de 9 gün kala bel kasık göğüs ağrılarım başladı yine üşüttüm herhalde diyorum
Yaaa ay hiç sevmem yatılı misafirDün yatılı misafir geldi perşembeye kadar kalacaklar. Yanıbaşımda ama çok uzak olucaz
Misafir severim orda sorun yok ama yumurtlama dönemindeyim gelmeyin diyemedimYaaa ay hiç sevmem yatılı misafirkolay gelsin ne diim yumurtlama günü yalnız kalırsınız elbet bi ara ya çekersin odaya
Dış almasında ne var kız terlemişm bi duş alayım desin onların yanında daMisafir severim orda sorun yok ama yumurtlama dönemindeyim gelmeyin diyemedimodaya çekmek kolay gece zaten odadasın ama işte duş almak olmaz boşa gidecek gül gibi yumurtam
Hayatta diyemem hadi ben dedim diyelim eşimi napcaz hamama mı yollayım adamıDış almasında ne var kız terlemişm bi duş alayım desin onların yanında da
Onun için dedim zaten ter bahanesiyle duş alsın diyeHayatta diyemem hadi ben dedim diyelim eşimi napcaz hamama mı yollayım adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?