Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim şimdi hamileysen kasımda doğurmucan mi?Yaaaa ne yaptın ne kasımıEki Görüntüle 2599324
İnşallahBariz var kanla kesinleşitirin
Klomen mi?Merhaba kızlar nasipse biz de tedaviye başladık bismillah deyip inşallah anne olmak nasip olur
Test varsa elinde yap çıkar varsa artık.ya Walla hiç kendimi ona hazırlamadım kendimi hep olmıyck diye düşünüyorum ağrım var birde ondan hiç anlamadım kuzum
Kiz asağı yazma cevapları benim mesajin altındaki cevaplaya tıkla öyle yaz.kalmadı bilerek almadım canım olursa da süprz olsn
Niye ayol?İsyanlardayım ben bağırmak istiyorum merve
benimde ayni regl olacakmis gibi agrim vardi hamileymisim ama sonra kimyasal oldugunu ogrenmistim ben bence bi kan verin geciktiysenizağrımm var regl olucam gibi sanmıyorum olacağını
Ovulasyon testiyle mi takip ediyosun canım? Belki geç yumurtlarsın?Tam yumurtlayacağım şu günlerde 3-4 gün kalacak yatılı misafir geldi
Akıntım başladı bikaç güne yumurtlarım boşa gidecek yumurtam perşembeye kadar kalacaklarmışOvulasyon testiyle mi takip ediyosun canım? Belki geç yumurtlarsın?
Hayırlısı be gülüm. Bugün eşime varikosel ameliyatı oocan dendi. Yarın araştırma hastanesine gidicez bir de ameliyata öyle karar vercez.Akıntım başladı bikaç güne yumurtlarım boşa gidecek yumurtam perşembeye kadar kalacaklarmış
Az yukarlarda vaaar.Kızlar yokmu güzel haberleeerr
Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim ne zaman ol derse artıkHayırlısı be gülüm. Bugün eşime varikosel ameliyatı oocan dendi. Yarın araştırma hastanesine gidicez bir de ameliyata öyle karar vercez.
Öýle canım. Buralardayız. Tevekküldeyiz. Bekleriz.Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim ne zaman ol derse artık