- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
sivilce cikti diye kesin adet olucam deyip moralinizi bozmayin hamilelikle adet belirtileri cok benzer oluyor en iyisi test yapmakBilmiyorm canım benim adet olurkende oluyor ya hiç hamilelik aklıma gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sivilce cikti diye kesin adet olucam deyip moralinizi bozmayin hamilelikle adet belirtileri cok benzer oluyor en iyisi test yapmakBilmiyorm canım benim adet olurkende oluyor ya hiç hamilelik aklıma gelmiyor
Doğru diyorsun canım nebilim 2.5 senedir psikolojim bozuldu sanırımsivilce cikti diye kesin adet olucam deyip moralinizi bozmayin hamilelikle adet belirtileri cok benzer oluyor en iyisi test yapmak
Umarım testler yanıltıyordur da güzel haberlerle gelirsin iyi düşün iyi olsun ☺
Bence kan testinde süpriz yapıcak sana inş.güzel haberi alırsın
Aynen katılıyorum sana benimde sivilcem çıkardı adet öncesi budefa çiban gibi cıkmıstı çok şükür şuan hamileyimsivilce cikti diye kesin adet olucam deyip moralinizi bozmayin hamilelikle adet belirtileri cok benzer oluyor en iyisi test yapmak
Maşallah kasık ağrınız varmıydı pekiAynen katılıyorum sana benimde sivilcem çıkardı adet öncesi budefa çiban gibi cıkmıstı çok şükür şuan hamileyim
evet canım 15 gün önce baslamıştı kasık agrım özellikle geceleri yokluyordu bu arada teşekkür ederimMaşallah kasık ağrınız varmıydı peki
Anlıyorum hayrlısı ile kucağınıza alırsınız inşallahevet canım 15 gün önce baslamıştı kasık agrım özellikle geceleri yokluyordu bu arada teşekkür ederim
Bende varım kızlarBen alacam inşallah. Adetime 1 2 gün kaldı
Anlıyorum hayrlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah ❤
inş çok teşekkür ederim Mevlam isteyen herkeze versin kucagını boş bırakmasın dualarım sizlerle arkadaşlarAnlıyorum hayrlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah ❤
4 martRegl ne zamandı? Var bence.
Var bence kan verin kesinleştirin.4 mart
İnşallah canımVar bence kan verin kesinleştirin.
Götür beni gittiğin yereBat 20 mart olanlar biz ayrı bi topiğe geçelim buraya sığmayacaz.