Doğru olabilir teşekkür ederim canımEnfeksiyondan olabilir cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru olabilir teşekkür ederim canımEnfeksiyondan olabilir cnm
Canım aktardan suyunu aldım ben su şeklinde içiyprum ama az içtim daha çok çakşır kökü suyu içiyorum şuanHAYIT SUYUNU NASIL İÇİYORSUN. NASIL DEMLİYORSUN ANLATABİLİRMİSİN CANIM
Yalnız değilsin beraber geçeriz o grubasağol canım doktor onaylı ümit yok ama benimkisi ben şimdiden nisan ayı hamilelik planlayanlar grubu varsa oraya geçeyim
İnnnnşallah nisana geçmeden martta takılıp hamile olduğunuzu öğrenirsinizYalnız değilsin beraber geçeriz o gruba
Üzülme kuzucum bizim de nasıl olmuyo nisanda da ben olurum kesin bu gidişle 2021 nisanda bile olucam ağlancak halimize gülüyoruz artıksağol canım doktor onaylı ümit yok ama benimkisi ben şimdiden nisan ayı hamilelik planlayanlar grubu varsa oraya geçeyim
Maalesef kürtaj sonrası korunma dönemindeyim... En kısa sürede anne olmayı deli gibi istiyorum ama şimdilik kedinin ciğere baktığı gibi Şubat Mart topiklerindeyim Inşallah nasip olurİnnnnşallah nisana geçmeden martta takılıp hamile olduğunuzu öğrenirsiniz
Yok yok o kadar da ümitsiz olmayalım Olur Allahın izniyleÜzülme kuzucum bizim de nasıl olmuyo nisanda da ben olurum kesin bu gidişle 2021 nisanda bile olucam ağlancak halimize gülüyoruz artık
Sen neden öyle dedin ki sende de mi aynı problem var?Yalnız değilsin beraber geçeriz o gruba
Kürtaj olmak zorunda kaldım.Tekrar nisanda deneyebilecegim tabi ki herşey yolunda giderse....Sen neden öyle dedin ki sende de mi aynı problem var?
Çok geçmiş olsun bizde nisan gebeleri oluruz inşallah Allahtan ümit kesilmezKürtaj olmak zorunda kaldım.Tekrar nisanda deneyebilecegim tabi ki herşey yolunda giderse....
Umarım testler yanıltıyordur da güzel haberlerle gelirsin iyi düşün iyi olsun4 gün geçti hâlâ gelen giden yok evdeki testlerim hep negatif muhtemelen bu ay da kistim oluştu yarın doktora gidecem bakalım neymiş sebebi
Dr şüphelendiyse vardır belki bebiş. Kanama da belki yerleşme kanaması olabilir sonucun ne zaman çıkcak
Amin inşallah çok istiyorumÇok geçmiş olsun bizde nisan gebeleri oluruz inşallah Allahtan ümit kesilmez
Sonucunu bizimle de paylaş canım inşallah vardırİnşallah vardır yerleşme kanaması leke gibi oluyor diye bildiğim için hiç şüphe duymadım, 1 gün baya adet gibi geldi sonra azaldı. Yarın sabah alıcam sonucu
Bence kan testinde süpriz yapıcak sana inş.güzel haberi alırsın4 gün geçti hâlâ gelen giden yok evdeki testlerim hep negatif muhtemelen bu ay da kistim oluştu yarın doktora gidecem bakalım neymiş sebebi
hamilelikte de sivilce oluyorDaha 8 gün var sivilcelerim çıktılar adet olacağım hissi geldi sürekli herşeye ağlamak geliyor içimden
Bilmiyorm canım benim adet olurkende oluyor ya hiç hamilelik aklıma gelmiyorhamilelikte de sivilce oluyor