• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım doktor onaylı ümit yok ama benimkisi 😂 ben şimdiden nisan ayı hamilelik planlayanlar grubu varsa oraya geçeyim 😂😂
Üzülme kuzucum bizim de nasıl olmuyo nisanda da ben olurum kesin bu gidişle 2021 nisanda bile olucam 😂😂 ağlancak halimize gülüyoruz artık 🙄

İnnnnşallah nisana geçmeden martta takılıp hamile olduğunuzu öğrenirsiniz :confused: :confused: :confused: :anneadayı:
Maalesef kürtaj sonrası korunma dönemindeyim... En kısa sürede anne olmayı deli gibi istiyorum ama şimdilik kedinin ciğere baktığı gibi Şubat Mart topiklerindeyim :KK70: Inşallah nasip olur :dua::anneadayı::anne::işsiz:

4 gün geçti hâlâ gelen giden yok evdeki testlerim hep negatif muhtemelen bu ay da kistim oluştu :KK43: yarın doktora gidecem bakalım neymiş sebebi

Dr şüphelendiyse vardır belki bebiş. Kanama da belki yerleşme kanaması olabilir sonucun ne zaman çıkcak

İnşallah vardır 🙏 yerleşme kanaması leke gibi oluyor diye bildiğim için hiç şüphe duymadım, 1 gün baya adet gibi geldi sonra azaldı. Yarın sabah alıcam sonucu

Daha 8 gün var sivilcelerim çıktılar adet olacağım hissi geldi sürekli herşeye ağlamak geliyor içimden

Merhaba iyi günler bende aranıza yeni katıldım.29 yasındayım 2 kızım var bir bebek daha düşünüyoruz bu ay başladık çalışmalara adetime 11 gün var suanda heyecanla bekliyorum en erken gebelik sonucu ne zaman cıkar acaba heyecanla bekliyorum bu ay için .....

Back