- 30 Ağustos 2019
- 177
- 132
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnmŞimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Bilmiyorum ki cnm bakayım yoksa ekliyimazracım sen benim eklemismiydin bat 24 mart Asbei
Tabikisiii hoş geldinzKızlar beni de ekler misiniz
tamm canım:)Bilmiyorum ki cnm bakayım yoksa ekliyim
Hosbulduk teşekkür ederimTabikisiii hoş geldinz
Üstüne görmüş olabilirsin gebelik sozkonusu olabilir Dr demek ki şüphelenmisKızlar ben bu ay için ilaç tedavisine başlayacaktım, bugün reglimin 4. günü doktora gittim rahmimin 3 çizgi halinde gözüktüğünü söyledi. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama gebelik testi istedi gördüğün adet kanaması olmayabilir dedi. Hcg testi verdim, adetim de bu ay sadece 1 gün ped dolduracak kadar geldi nerdeyse kesilmiş halde şuan. Sizce bu şekilde gebelik mümkün olabilir mi?
HAYIT SUYUNU NASIL İÇİYORSUN. NASIL DEMLİYORSUN ANLATABİLİRMİSİN CANIMAyrıca çakşır kökü suyu ve hayıt suyu içiyorum
Hayırlısı olsun cnm üzülmeKızlar benim ovulasyon testim 3 gündür sürekli pik çıkıyordu bugün doktora gittim 3,5 cm folikül kistin var dedi yumurta fazla büyüyüp kiste dönmüş. Bu ay benden ümit yok yani
Ümit etmediğiniz ayda oluyor diyorlar ya kuzum bence o ay bu ayKızlar benim ovulasyon testim 3 gündür sürekli pik çıkıyordu bugün doktora gittim 3,5 cm folikül kistin var dedi yumurta fazla büyüyüp kiste dönmüş. Bu ay benden ümit yok yani
sağol canım doktor onaylı ümit yok ama benimkisi ben şimdiden nisan ayı hamilelik planlayanlar grubu varsa oraya geçeyimÜmit etmediğiniz ayda oluyor diyorlar ya kuzum bence o ay bu ay
Geçmiş olsun bu arada
Dr şüphelendiyse vardır belki bebiş. Kanama da belki yerleşme kanaması olabilir sonucun ne zaman çıkcakKızlar ben bu ay için ilaç tedavisine başlayacaktım, bugün reglimin 4. günü doktora gittim rahmimin 3 çizgi halinde gözüktüğünü söyledi. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama gebelik testi istedi gördüğün adet kanaması olmayabilir dedi. Hcg testi verdim, adetim de bu ay sadece 1 gün ped dolduracak kadar geldi nerdeyse kesilmiş halde şuan. Sizce bu şekilde gebelik mümkün olabilir mi?
Tabiki hoş geldinbenı de aranıza alır mısınız ?15mart bat :))
Haklısın canım teşekkür ederimAynen canım enfeksiyon olabilir kaşıntı var diyosun mantara çevirebilir. ihmal eme doktora git derim