• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende size her gün her gün atıyorum ama bu testler silikleşmiyor 3 gün oldu hala koyu yumurtlama bu kadar uzun sürer mü ne zaman çatlar bu yumurta
Bazılarnın 2 gün sürüyor cnm herkesin farklı 😊

Bende bu ay adet olursam soğan kürüne ve hayıt hapına baslicam . Bu arada güle güle büyütün inşallah darısı başımıza

Teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏼 Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin, bizlere de evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin 🙏🏼

Geçen ayda böyle oldu çatlatma iğnesinin 16. Günü regli oluyorum.Amin İnşallah kavuşuruz canım 🤲
Ozaman erken gelmis sayilmazki canim yumurta catladiktan 14-16 gun sonra regl gelir zaten canim. Benim duzenli 14. Gununde hep geldi.

Ozaman erken gelmis sayilmazki canim yumurta catladiktan 14-16 gun sonra regl gelir zaten canim. Benim duzenli 14. Gununde hep geldi.
Benim normalde hep 30 31 günde bir olurdu reglim
İğneden dolayı sanırım artık dediğin gibi 😊

• Beğen
Reactions: BYV
Benim normalde hep 30 31 günde bir olurdu reglim
İğneden dolayı sanırım artık dediğin gibi 😊
Bende hep 28 gunde bir olurdum 14. Gu yumurta catlardi ama bu ay ilk defa klomen kullandim 17. Gunde pik gordum 18. Gun siliklesti 28 uzerine 3-4 eklenmis oldu. Hatta belki daha fazla cunku dr progesteron verdi 15 tane var sali basla dedi her gun bir tane bitince birkac gune adet olursun yada olmazsan 1 hafta sonra gel test yapalim dedi. Daha 10 gun kullanacagim jeli ondan birkacgun sonra regl dersek 33-34leri bulacak sanirim ilk defa

Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım 🤗

@hasbeee 20 mart

@Tokerrr 26 şubat

@Life light 2 mart

@Ipek8006 4 mart

@Hufezaa 26 mart

@Tugce3333 10 mart

@Mmmmmerveeeee 20 mart

M Masalmina 17 mart

@Orkidem 17 mart

@moonandstar 27 şubat

Minicikpandam Minicikpandam 6 mart

@Calypso95 14 mart

@Rainbow3461 10 mart

@Nimet yardim 17 mart

@Esennn91 15 mart

@Bensiz58 28 şubat

Jamie35 Jamie35 5 mart

@yubucukp 8 mart

@Sinebend 5 mart

@arzu123 23 mart

@yazasimvar 24 Mart

@ressamasel 20 mart

@Nosking 5 mart

@benibekleyin 9 mart

@miyuuu 20 mart

@Eunmi3535 20 mart

@ozmut 16 Mart

@Askkadiniii 16 Mart

@yamures 12 mart

@Blackeyess 20 mart

@Ahenfatma 19 mart

@nureto 3 mart

@Vazelin005 19 mart

B BYV 9 mart

@Hanimhanmck 30 mart

@_Lila 27 mart

@Cernac 20 mart
🙋🏻‍♀️

Bugün adetim in 14 günü Beyaz akıntı geldi koyu kıvam? Size hiç böyle oldumu bende pcos var ilk defa böyle oluyor hayıt aslan pencesi ve soğan kürü yapıyorum?

Bugün adetim in 14 günü Beyaz akıntı geldi koyu kıvam? Size hiç böyle oldumu bende pcos var ilk defa böyle oluyor hayıt aslan pencesi ve soğan kürü yapıyorum?
Canım benim de adete 9 gün aynı bende koyu kıvamda beyaz bişey vardı acaba dedim enfeksiyon falan mı

Selam kızlar bende katıldım aranızaa😄 grubu geç farkettim 8 aydır deniyoruz bizde şubat klomen ovitrelle negatifle sonuçlandı hayırlısı marta inşallah 😊

Back