- 30 Ağustos 2019
- 177
- 132
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda çıkabilir ama bence bekle biraz dahaKızlar yumurtlama ve çatlamanın üzerinden 8 gün geçti yarın Dr randevum var ama aşırı derecede beyaz kokusuz akıntım var iç çamaşırımı ıslatıp hissettirecek şekilde siçe iltihap midir gebelik çıkar mı kanda bakılsa
Akıntı için gidicem niyetim o yönde cumartesi günü kasiklarima şiddetli sancı girdi 5 10 dk sürdü aşağıya kadar sonra geçti hafif bi kasılma oldu bugün sorun yok ama korkuttu beniKanda çıkabilir ama bence bekle biraz daha
Enfeksiyondan olabilir cnmKızlar afedersiniz özel bölgede kaşıntı neden olur yaşayan var mı?
Aynen canım enfeksiyon olabilir kaşıntı var diyosun mantara çevirebilir. ihmal eme doktora git derimKızlar afedersiniz özel bölgede kaşıntı neden olur yaşayan var mı?
Daha gelen bişey yok kuzum ama hafiften bel ağrım başladıLife light bugün senin bat günün ne durumdasın var mı güzel haber canım
Hadi hayırlısı canım benimde adetim bitti testim bu şekildeDaha gelen bişey yok kuzum ama hafiften bel ağrım başladı
Bende bu ay ovu testi alıyım diyorum bi yandan da daha stres e sokar mı bilemedim.hadi hayırlısı olur inşallah canım bu ay senin için. Kürlere başlıcaktın başladın mıHadi hayırlısı canım benimde adetim bitti testim bu şekilde
Soğan kürü yapıyorum 10 gün bittiBende bu ay ovu testi alıyım diyorum bi yandan da daha stres e sokar mı bilemedim.hadi hayırlısı olur inşallah canım bu ay senin için. Kürlere başlıcaktın başladın mı
Kovuldun mu ordan şaka şaka şubatta geçti ya ondan herkes geldi buraya hoş geldin eklerim tabiŞubat ayına gittim kapanmış buraya geldim bat 28 mart beni de alır mısınız ❤ Asbei
Müjdeli haber veriyim miiiiiiarkadaşlar bugün ayın ikisi daha, ama çok merak ediyorum. varmı müjdeli haberi verecek olan
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canımMüjdeli haber veriyim miiiiii
Yarın doğum günüm daha ne müjdesi olsun
Hahah şubat için baya geç kalmışım sanırım ne bileyim her ay için açılıyormuş ben ordan devam eder diye şey ettim o kadarda güzel metin yazmıştım orayaKovuldun mu ordan şaka şaka şubatta geçti ya ondan herkes geldi buraya hoş geldin eklerim tabi
Hadi hayırlısıSoğan kürü yapıyorum 10 gün bitti