- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Evet öyle ama pazartesi anca vereyimKan testi kesin sonuç tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle ama pazartesi anca vereyimKan testi kesin sonuç tatlım
Hakkında hayırlısı inş.güzel haberini alırız ev sahibesi olarakAnca pazartesi veririm olmazsam o güne kadar yanımda sağlık ocağı var ama bugün versem pazartesiye kadar kalır e nabız da çookkkk geç düşüyor
Hayirlisi olsun tatlimEvet öyle ama pazartesi anca vereyim
Hakkında hayırlısı inş.güzel haberini alırız ev sahibesi olarak
Saolun kızlar hepimşzn hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺Hayirlisi olsun tatlim
Merhabaaaa Mart'ta insallah isteyen herkez bebiş haberimizi alırızSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
M Masalmina 17 mart
O Orkidem 17 mart
moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
Ben çatlamıştım şimdiye 1000 kez test yapmıştımhaftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için bilirsiniz büyük hayal kırıklığı oluyor
mrb doktorumda benı adet döenminde çağırdı. çok çekiniyorumBen de adetimi bekliyorum 2. Günü gideceğim doktora. Ona göre yolumuza bakacağız artık. Inşallah çok beklemeyiz hiçbirimiz
Ultrasonla bakar cnm klomen verir belki cekinmemrb doktorumda benı adet döenminde çağırdı. çok çekiniyorum
Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
M Masalmina 17 mart
O Orkidem 17 mart
moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
Asilama tedavisindeyim suan insalah bizede nasıp olur evlat sahibi olmak
iBenim bata 5 gün kaldı, olmazsa bende aranızdayım
Kızlar benimde hiç gecikme olmazdı 5 gün gecikti şuan battan 1 gün sonra 1 2 damla geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi test yaptım bişi yok görünüyor. Bugün 35. Günüm normalde 30 günde bir olurum stresten mi gecikti ki acaba
Bencede stresten bide mevsim geçişide etkiliyor (Benim de normalde 31 günde bir oluyor. Geçen ay ilk defa kistim oluşmuş o yüzden 4 gün gecikti. Bu ay da 1 gün geçti daha olmadı. Stresten oluyor sanırım gecikme
En geç pazar yumurta çatlar gibi. Bence yarını ve pazar gününü değerlendir. Bu gece olmasın sperm dinlenmiş olsun biraz Rabbim rast getirsinKızlar ovulasyon testime bakar mısınız ?
İnşallah canım çok teşekkür ediyorumEn geç pazar yumurta çatlar gibi. Bence yarını ve pazar gününü değerlendir. Bu gece olmasın sperm dinlenmiş olsun biraz Rabbim rast getirsin ❤
Bazılarının 4 saatte oluyor cnm normal Tabiki bu geceyi değerlendir bnce ikisi koyuyken çstlamak üzere anlamındadr. T çizgisi silikleşmee başlayınca çatlamış demektrKızlar sabah ovulasyon testimin fotoğrafını atmıştım yumurtlama gibi gözüküyordu akşam tekrar yaptım silik çıktı bu kadar kısa sürede silikleşmesi normal mi?