- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
Klomen kistmi yapiyorm
usKlomen kist yapmış ya canım sende adet geçikmesinden başka ne belirtisi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
usKlomen kist yapmış ya canım sende adet geçikmesinden başka ne belirtisi oluyor
Kontrol altında kullanılması gerek yumurta büyür çatlamazsa kistte dönüşüyormuşKlomen kistmi yapiyorm
us
Hayırlısı olsun inşallah ☺Valla inşallah süpriz olur canım bebek vardır
Kuzum senin iki kızın varmış zaten üçüncüyü mü düşünüyorsunHayırlısı olsun inşallah ☺ ❤
Evet cnm Üçüncüyü istiyoruz gerçi bende daha küçüğüm ama olmuşken 3 ü beraber büyüsün diyoruzKuzum senin iki kızın varmış zaten üçüncüyü mü düşünüyorsun
Benim klomenle 4. Ayım canım takıldığın yerde bana sor.Ben buralarda cok yeniyimBende klomen tedavisinda 1 mart itibari ile catlama gunum kontrolum var gerek duyarsa catlama yoksa catlama ignesi olacam hayirlisiyla artik bekliyoruz Rabbim isteyen herkese versin
Maşallah olur inşallah canımEvet cnm Üçüncüyü istiyoruz gerçi bende daha küçüğüm ama olmuşken 3 ü beraber büyüsün diyoruz
Saol cnm bu ay herkes güzel haber alır inşallahMaşallah olur inşallah canım
Amin canım amin güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım varSaol cnm bu ay herkes güzel haber alır inşallah ❤
Gebelik de planlandığından bence böyle zamansız ağrılar olabiliyor.Adetime 9 10 gün var fakat kasıklarım ağrıyor ara ara ben bu durumu hiç normal görmüyorum doktorlara soruyorum normal diyorlar 10 gün önce den adet ağrısı başlar mı
Bilmiyorm canım anlamdım ki bendeGebelik de planlandığından bence böyle zamansız ağrılar olabiliyor.
Anlaşılmıyor ki maalesef.Bilmiyorm canım anlamdım ki bende
Başlarda bunları hamilelik belirtisi sanıyordum artık aklımın ucundan dahi geçmiyor hemen hissettiğim de hıh tamam adet olacağım diyorum çevremde herkes kızıyor neymiş olumsuzmuşumAnlaşılmıyor ki maalesef.
GünaydınGunaydin kizlar hayirli sabahlar
Benim klomenle 4. Ayım canım takıldığın yerde bana sor.
Konuya maydanoz olayım adetin üçüncü günü kullanılıyor doktorun sana göre kaç tane içeceğini belirler 3 5 gün kullanılıyor yumurtan gelişip 18 ml olunca Çatlatma iğnesi yapılıyor iğneden 36 saat sonra ilişki öneriliyorBen sana sorayım canım adetin kaçıncı günü kullanmaya başlanıyor ne kadar kullanılıyor kullandıktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi yapılıyor daha önce kullanmadım hiç
Konuya maydanoz olayım adetin üçüncü günü kullanılıyor doktorun sana göre kaç tane içeceğini belirler 3 5 gün kullanılıyor yumurtan gelişip 18 ml olunca Çatlatma iğnesi yapılıyor iğneden 36 saat sonra ilişki öneriliyor
Yok zaten adetten kullanman gerekiyor adetten sonra olmuyor ye biliyorumYok canım sen de cevaplayabilirsin tabi ki hmm anladım benim yumurtlamam 18. Ya da 19. Gün oluyor normalde o yüzden erken kullanmış oluyor muyum diye düşündüm