• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben buralarda cok yeniyimBende klomen tedavisinda 1 mart itibari ile catlama gunum kontrolum var gerek duyarsa catlama yoksa catlama ignesi olacam hayirlisiyla artik bekliyoruz 🙏🙏Rabbim isteyen herkese versin
Benim klomenle 4. Ayım canım takıldığın yerde bana sor. 🤣

Adetime 9 10 gün var fakat kasıklarım ağrıyor ara ara ben bu durumu hiç normal görmüyorum doktorlara soruyorum normal diyorlar 10 gün önce den adet ağrısı başlar mı

Adetime 9 10 gün var fakat kasıklarım ağrıyor ara ara ben bu durumu hiç normal görmüyorum doktorlara soruyorum normal diyorlar 10 gün önce den adet ağrısı başlar mı
Gebelik de planlandığından bence böyle zamansız ağrılar olabiliyor. 🤷🏻‍♀️

Ben sana sorayım canım adetin kaçıncı günü kullanmaya başlanıyor ne kadar kullanılıyor kullandıktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi yapılıyor daha önce kullanmadım hiç 🤷‍♀️
Konuya maydanoz olayım 😂😂 adetin üçüncü günü kullanılıyor doktorun sana göre kaç tane içeceğini belirler 3 5 gün kullanılıyor yumurtan gelişip 18 ml olunca Çatlatma iğnesi yapılıyor iğneden 36 saat sonra ilişki öneriliyor 😊

Konuya maydanoz olayım 😂😂 adetin üçüncü günü kullanılıyor doktorun sana göre kaç tane içeceğini belirler 3 5 gün kullanılıyor yumurtan gelişip 18 ml olunca Çatlatma iğnesi yapılıyor iğneden 36 saat sonra ilişki öneriliyor 😊

Yok canım sen de cevaplayabilirsin tabi ki 🙂 hmm anladım benim yumurtlamam 18. Ya da 19. Gün oluyor normalde o yüzden erken kullanmış oluyor muyum diye düşündüm

Yok canım sen de cevaplayabilirsin tabi ki 🙂 hmm anladım benim yumurtlamam 18. Ya da 19. Gün oluyor normalde o yüzden erken kullanmış oluyor muyum diye düşündüm
Yok zaten adetten kullanman gerekiyor adetten sonra olmuyor ye biliyorum 😊

Back