• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende önceden bilseydim başlardım,eşim hep istiyordu ama ben kariyerden dolayı hep erteledim ve erteledim...😑
Hemen olursa diye cesaret edip başlamadım bi kaç ay önce denemeye...
Şimdi istiyorum ama olmuyor...Soğan kürü denedim, bi kaç kere çakşır kökü suyuda içtik bu ay, yumurtlamamda oluyor ve temiz yumurtalıklar. Doktorum daha erken diyor hemen olmayabiliyor diyor ama içim rahatlaması için, yarın hormon testi yapıcağız. moonandstar moonandstar @Tokerrr

Evet bende önceden bilseydim başlardım,eşim hep istiyordu ama ben kariyerden dolayı hep erteledim ve erteledim...😑
Hemen olursa diye cesaret edip başlamadım bi kaç ay önce denemeye...
Şimdi istiyorum ama olmuyor...Soğan kürü denedim, bi kaç kere çakşır kökü suyuda içtik bu ay, yumurtlamamda oluyor ve temiz yumurtalıklar. Doktorum daha erken diyor hemen olmayabiliyor diyor ama içim rahatlaması için, yarın hormon testi yapıcağız. moonandstar moonandstar @Tokerrr

Ben de adetimi bekliyorum 2. Günü gideceğim doktora. Ona göre yolumuza bakacağız artık. Inşallah çok beklemeyiz hiçbirimiz

Amin inşallah bu ay hiç stres yapmamaya çalışıcağım ve biraz umursamamaya çalışacağım..
Arkadaşlarım kafan rahat olması gerek diyor. Eşimde sen kafana çok taktığın için olmuyor diyor. moonandstar moonandstar

Arkadaşlar merhaba
Bugün kandil öncelikle kandiliniz mübarek olsun ve Allah dualarınız kabul etsin.
Benim hamiş arkadaşlara danışmak istediğim birkaç bişe olacaktı bugün normalde adet günüm adet olmadım sancım var kaç aydır da eşimle bebek düşünüyoruz acaba hamile miyim demeden de duramıyorum belirtilerini alabilir miyim. Benim kendim de gördüklerim ara ara gelen sancı ve iğne batmaları bacak ağrısı gece huzursuzluğu sıcak basıyor geceleri idrar da köpürme ve beyaz tortu gibi şeyler göğüsler de şişme ağırlık gibi

Bende varim bu ay ilk denememiz olacak insallah kirmizilarin gelmesini bekliyorum.. bu arada Maca tozu kullanmaya basladim bir kac gundur.. 18 aylik bir oglum var ona bir yil sonra hamile kalmistim.. hamile kaldigim ay Maca tozu kullanmaya baslamistik esimle.. hamile kalmaya yardimci diye oneriliyor.. sizde bir arastirin derim 😉

Bende geldim şubat olmadı malesef bugün adetim geldi :( Mart diyelim artık...
Çok strese giriyorum adet döngüm yaklaşmaya yakın acaba bu ay tuttumu diye!
Döngüm çok düzenli 26. gün veya 27.gün adet oluyorum.
Bizim beş ay oldu çocuk planlamaya başlıyalı, beş yıl olucaz evleneli...Bir sorun yok ikimizide ama bu kadar sürüceğini tahmin etmiyordum 😌

Bizimde 5 ay oldu canım bende aslında bu kadar süreceğini tahmin etmiyordum Rabbim aratmasın

Bende surda bekleyeyim 11 mart bat tarihim yumurtlama testlerinde bi tuhaflik var uc gun once yumurtlamayi iki gun once catlamayida gordum ama bugun tekrar koyulasti dun test yapmamistim catlama gordum diye bugun akintim tekrar cogalinca tekrar test yaptim yine koyu tam yumurtlama gibi degil ama sanki tekrar yumurtlama olacakmis gibi bir his var içimde bu kadar kisa sure araliginda tekrar yumurtlama olabilirmi acaba varmi basina gelen

Kizlar tunaydin bnde katildim araniza 11 subatta catlatma ignesi klomen kullandim hic bir ise yaramadi bugun adetimin ilk gunu dha once iki gebelik yasadim ama ikiside dustu mart ayi itibariyle 3.aymiz olcak ins bi turlu hamis kalamadim diger ikisinde korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim ama 2 aydir olmuyo umudumuz mart bklm nolcak igne ilac kullanmicam digerlerinde kullanmadim gebe kaldim bunda kullanyom gebe kalamiyom malesef

26 şubat adet olmalıydım olmadım dünde kahverengi akıntı geldi adet oldum sandım kesildi geri gitti.. sonrada dişçiye gidip diş çektirdim 3 tane iğne uyuştrmak için yaptı antibiyotk verdi.. umarım 2.5 sene uğraştığım olmayan hamileliğim bu ilaç dolu günlerime denk gelmemiştir :işsiz: :işsiz: :işsiz: :mad:

bu arada dünkü kan tamamen regl kanı kıvamında kahverengiydi şaşırdım adet sandm devamı gelmedi ama implantasyon kanaması demek istemiyorum umutlanıp boşa çıkması beni çok üzüyor:kızgın:

Back