• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle haklısın E Ellibirincikisi ümitlendiriyor geciktiriyor hoop adet ol başa geri dön😭
Benim bir oglum var 6.5 yasında ama 5.5 yıl hamile kalamadım oyle iyi anlıyorum ki duygularını sımdı bu ilk ayımız denemelere başladık oglum kardes diye aglıyor uzuluyorum ona Rabbim ıns onun dualarını kabul eder 3 5 ay boyle dogal kurlerle denıcem olmazsa Dr a ama inan ondan da bıkmısım Allah basımızdan eksik etmesin tabi de git gel git gel neler gelecek basıma cok iyi biliyorum Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar ikram etsın

Benim bir oglum var 6.5 yasında ama 5.5 yıl hamile kalamadım oyle iyi anlıyorum ki duygularını sımdı bu ilk ayımız denemelere başladık oglum kardes diye aglıyor uzuluyorum ona Rabbim ıns onun dualarını kabul eder 3 5 ay boyle dogal kurlerle denıcem olmazsa Dr a ama inan ondan da bıkmısım Allah basımızdan eksik etmesin tabi de git gel git gel neler gelecek basıma cok iyi biliyorum Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar ikram etsın
Benim de ilk 6 sene çocuğum olmadı kızımı tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım ilk denememizde tuttu..doğumdan 5 sene sonra da kendiliğinden hamile kaldım öyle çok şaşırdık ki anlatamam çünkü ben hamileliğin boyunca hiç ama hiç korunmadım..tedavi olmadan hamile kalamam sanıyordum..allahın mucizesi işte..şimdi oğlum 4 yaşında 3.çü bebeğimi istiyorum..bitkisel yöntemlerle evde denemek istiyorum henüz doktora gitmek istemiyorum..öyle çok bekledim ki o doktor kapılarında bir yandan o günlere de dönmek istemiyorum..İnşallah bu kürler işe yarar da çocuklarıma bir kardeş verebilirim..Çok istiyorlar çünkü..İnşallah sizlerde en kısa sürede alırsınız müjdeli haberlerinizi..umudunuzu yitirmeyin kendinizi tüketmeyin herşey vaktini bekliyor rahat olmaya çalışın en güzel yaşlarınızı bu stresle geçirmeyin..stres herşeyin başı..

Iyigeceler kizlar nasılsınız 🥰
Ben bugunude değerlendirdim yumurtlama 23 u idi 18 21 23 24 26 değerlendirmiş oldum artık beklemedeyim hayırlısı bakalım inşallah bu ay nasip olur hepimize sizler neler yapıyorsunuz 🤲🤲🤲🤲🥰

Iyigeceler kizlar nasılsınız 🥰
Ben bugunude değerlendirdim yumurtlama 23 u idi 18 21 23 24 26 değerlendirmiş oldum artık beklemedeyim hayırlısı bakalım inşallah bu ay nasip olur hepimize sizler neler yapıyorsunuz 🤲🤲🤲🤲🥰
İyi geceler canım hadi hayırlısı benimde iğnenin bugün 14. Günü Olucak 5 Mart bat bekliyorum yıldım walla beklemekten 😄

İyi geceler canım hadi hayırlısı benimde iğnenin bugün 14. Günü Olucak 5 Mart bat bekliyorum yıldım walla beklemekten 😄
Insallah kuzum 🤲🤲🤲❤beklemek zor ama az kalmis senin inşallah güzel haberlerle gelirsin 🤲🤲🤲🥰

Dün kırmızılarla kavuştuk 😭 klomenle denemiştim geçen ay tutmadı bu ay femaraya başlatacak doktorum, bir yandan aşılama öneriyor bu ay yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım kızlar 😔

Dün kırmızılarla kavuştuk 😭 klomenle denemiştim geçen ay tutmadı bu ay femaraya başlatacak doktorum, bir yandan aşılama öneriyor bu ay yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım kızlar 😔
Femara daha etkili bir ilaç ben ilk ay klomen 2. ay femara kullandım. İlk ay iğneyi 15. günde ikinci ay 12. günde oldum bu ay yumurtam 10. günde kendisi çatladı. Bence bu ay da dene canım başka bir sorun yoksa ondan sonra karar ver. Benim 3.ayım işte:)

Femara daha etkili bir ilaç ben ilk ay klomen 2. ay femara kullandım. İlk ay iğneyi 15. günde ikinci ay 12. günde oldum bu ay yumurtam 10. günde kendisi çatladı. Bence bu ay da dene canım başka bir sorun yoksa ondan sonra karar ver. Benim 3.ayım işte:)

Benim de 2 yumurtam güzel gelişti ovitrelle ile çatlattık ama olmadı neden bilmiyorum.. Bende acele etmek istemiyorum bir yandan aşılama için dediğin gibi bu ay sadece femarayla deniyeyim bir de

Denemelisin bence şansın biraz daha artmış olur..umudunu kaybetme hemen..pes etmek yok denemeye devam..😸😸

Herkese merhaba ben en son 10 subatta adet oldum 4 gun suruyor 5.gunumde sogan kuru ve z.yagında beklemiş ıncır kuru yaptım ovulasyon testi ile takip ettim buraya nedense resim atamıyorum googledan giriyorum ama olmuyor her neyse 5.gunumden itibaren takibe basladım ilk defa yaptıgım ıcın garanti olsun istedim 12.gun iki cızgı net olmaya basladı 13.gun t cızgısı daha koyuydu ve ben tum gun kasık agrısı cektım baya saglam hemde 14.gun yine t cızgısı kırmızıydı ama 1 onceki gun kadar degıl ve 15.gun t cızgısı kayboldu 12.14.ve 16.gunlerımı degerlendırdım adetımın 10.gunu her gece 1 bardak havuc suyu da ıctım 15.gunune kadar sımdı Allaha havele ettim elimden geleni yaptım bat 8mart beni de ekleyin olurda gebe kalmazsam martta devam edıcem yılmak yok yeni kurler beni bekler
Canım havuç suyu ne için ve nasıl yaptın paylaşır misin

Benim de 2 yumurtam güzel gelişti ovitrelle ile çatlattık ama olmadı neden bilmiyorum.. Bende acele etmek istemiyorum bir yandan aşılama için dediğin gibi bu ay sadece femarayla deniyeyim bir de
Aynen benimde ilk iki ay ovitrelle ile çatlattık ama bu ay kendisi çatladı. Geçen ay 12.günde daha 18mm yeni olmuşlardı ve iğne vermişti bu ay 10. günde çatladı büyüdü gerek kalmadı. O yüzden bir de onu dene daha etili inşallah nasip olur bu ay.Olmadı keşke nedenini bilsek ama biz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebişlerimiz

Back