• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bir şey sorcam aranızda stres yapmamayı başarabilen var mı ben beceremiyorum. Acaba oldu mu bu ay olacak mı hamile miyim değil miyim ne zaman hamile kalırım düşünmekten duramıyorum. Bata son 7 gün ama bu bir hafta nasıl gidecek bilmiyorum😞
İlk günler değilde bata son bi kaç gün kala başlıyor bende stres. Kafa dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum

Benimde son 5 gün ama sanki yarın regl olcakmışım gibi sancım var:kızgın:
Canım ben de aynı durumdayım. Bat 4 mart ama 7-8 gündür agrım var, akintim var şimdi de göğüs hassasiyeti başladı. Erken gebelik falan yaptın mi Sen?

İmkansız bir şey canım o ya.Ben evlilikte 4. seneme giriyorum hala çıkmıyor aklımdan her ay.Başaran varsa tebrikler
En iyi doğum kontrol yöntemi çocuk isteyip olmuyor diye stres yapmak yemin ediyorum ya. Istemiyoruz düşünmüyoruz erken diyenler hamile kalıyor.

Canım ben de aynı durumdayım. Bat 4 mart ama 7-8 gündür agrım var, akintim var şimdi de göğüs hassasiyeti başladı. Erken gebelik falan yaptın mi Sen?
Yok canım yapmadım son 1 testim kaldı kıyamıyorum kullanmaya😂😂 daha 2 marta çok var zaten. Yapınca hayal kırıklığı oluyor. Bide bu ay umudum da yok açıkçası.

Yok canım yapmadım son 1 testim kaldı kıyamıyorum kullanmaya😂😂 daha 2 marta çok var zaten. Yapınca hayal kırıklığı oluyor. Bide bu ay umudum da yok açıkçası.
Inşallah çift çizgiyi görürsün en kısa zamanda. Çok istenen şeyler hep umudu kesince oluyor inşallah bu ay vardır 😊

Adetim biterse ben hazır olucam. Ovulasyon testi alsam mı almasam mı arada kaldım.
Ovu testi daha çok strese sokar diye almamak için direniyorum ama yumurta bu ne zaman çatlayacaktı belli değil garantiye almak için test alsam mı diyorum benim de kafam çok karışık bu konuda. Hatta instagramda bir sayfa var teat ile ilgili yorum yapıp seni yönlendiriyor ama kararsizim.

Yaaa ne kadar zor bi durum yaa. Ha karnındaki ölmüş ha yanındaki çocuğun ölmüş aynı şey galiba 😣😣 Allah sabır versin 😣
Allah birdaha yaşatmasın inş.çok geçmiş olsun .Nedeni neydi bebeğinizi kaybetmenizin

Ya bir şey sorcam aranızda stres yapmamayı başarabilen var mı ben beceremiyorum. Acaba oldu mu bu ay olacak mı hamile miyim değil miyim ne zaman hamile kalırım düşünmekten duramıyorum. Bata son 7 gün ama bu bir hafta nasıl gidecek bilmiyorum😞
Her ay 1hafta kala başlıyor psikolojik olarak belirtiler, sürekli bak göğsün ağrıyı bak karnım ağrıyı acaba hamile miyim diye düşünüyorum. Ve ben ne zaman böyle düşünsem reglin birkaç gün erken geldi. Test yapma imkanım bile olmadi😔😔

Her ay 1hafta kala başlıyor psikolojik olarak belirtiler, sürekli bak göğsün ağrıyı bak karnım ağrıyı acaba hamile miyim diye düşünüyorum. Ve ben ne zaman böyle düşünsem reglin birkaç gün erken geldi. Test yapma imkanım bile olmadi😔😔
1-2 gün erken gelmesi aslında iyi bir şey benim de hep 4-5 gün gecikti. Bu sefer test yapıyorum negatif. Acaba test mi bozuk acaba kan mı versem idrarda çıkmayıp kanda çıkar belki kafayı yiyor insan

En iyi doğum kontrol yöntemi çocuk isteyip olmuyor diye stres yapmak yemin ediyorum ya. Istemiyoruz düşünmüyoruz erken diyenler hamile kalıyor.
Aynen öyle tam olarak gerçekten o kafada olmak lazım ama bizim hep aklımızın bir köşesinde o duygu olduğu için zor.

Kızlar 17 Şubat beta HCG 0.537 çıkmıştı doktora bugün gidebildim yani 26 Şubat yükselebilir dedi böyle bişey olabilir mi acaba ya dahiliye doktoru bu troid için gitmiştim aslında hamilelikte bakıyor her gittiğimde

Back