Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 martta benim bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hayırlısı inşSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
Minicikpandam 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
N Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
Evet canımIlı aşılama mi
Doğum günümde senin bat3 martta benim bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hayırlısı inş
Eşiminde 27 mart bu ay olursa güzel Bi hediye haberi vermiş olacamDoğum günümde senin bat
Aynen olur inşallahEşiminde 27 mart bu ay olursa güzel Bi hediye vermiş olacam
İnş canm ocakta kimyasal gebelik yasadım bakalım nasipAynen olur inşallah
Bat ne zaman ki çok bilmiyorum bu değerleri ama sanki düşük daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirlerKızlar 17 Şubat beta HCG 0.537 çıkmıştı doktora bugün gidebildim yani 26 Şubat yükselebilir dedi böyle bişey olabilir mi acaba ya dahiliye doktoru bu troid için gitmiştim aslında hamilelikte bakıyor her gittiğimde
Bat ne zaman ki çok bilmiyorum bu değerleri ama sanki düşük daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler
Merhaba zeytinyağında beklemiş inciri ne için kullandın ve nasıl yazar mısın?Herkese merhaba ben en son 10 subatta adet oldum 4 gun suruyor 5.gunumde sogan kuru ve z.yagında beklemiş ıncır kuru yaptım ovulasyon testi ile takip ettim buraya nedense resim atamıyorum googledan giriyorum ama olmuyor her neyse 5.gunumden itibaren takibe basladım ilk defa yaptıgım ıcın garanti olsun istedim 12.gun iki cızgı net olmaya basladı 13.gun t cızgısı daha koyuydu ve ben tum gun kasık agrısı cektım baya saglam hemde 14.gun yine t cızgısı kırmızıydı ama 1 onceki gun kadar degıl ve 15.gun t cızgısı kayboldu 12.14.ve 16.gunlerımı degerlendırdım adetımın 10.gunu her gece 1 bardak havuc suyu da ıctım 15.gunune kadar sımdı Allaha havele ettim elimden geleni yaptım bat 8mart beni de ekleyin olurda gebe kalmazsam martta devam edıcem yılmak yok yeni kurler beni bekler
Yumurta arttırıcı yumurtlama saglayıcı adetlıyken yıkayıp ikiye boldugunuz ıncırlerı cam kavanoza koyuyorsunuz ustunu ortecek kadar soguk sıkım z.yag koyuyorsunuz hergun 2 tane yiyorsunuz aksam ac karnına da olur sabah ac karnına da olur adetımın 5. Gunu basladım yemeye 15 gun yıyecegım son 2 gunum kaldı iste gebe kalamazsam kalan z.yagına yine ıncır koycam bı 15 gun dahaMerhaba zeytinyağında beklemiş inciri ne için kullandın ve nasıl yazar mısın?
Ne kadar bekledi peki incirler zeytinyağında süresi var mı kullanmadan bir akşam önce yapabilir miyimYumurta arttırıcı yumurtlama saglayıcı adetlıyken yıkayıp ikiye boldugunuz ıncırlerı cam kavanoza koyuyorsunuz ustunu ortecek kadar soguk sıkım z.yag koyuyorsunuz hergun 2 tane yiyorsunuz aksam ac karnına da olur sabah ac karnına da olur adetımın 5. Gunu basladım yemeye 15 gun yıyecegım son 2 gunum kaldı iste gebe kalamazsam kalan z.yagına yine ıncır koycam bı 15 gun daha
Günlerimiz aynı bende 10 şubatta adet oldum hatta hamile sandım kendimi 8 martı bekliyoruzHerkese merhaba ben en son 10 subatta adet oldum 4 gun suruyor 5.gunumde sogan kuru ve z.yagında beklemiş ıncır kuru yaptım ovulasyon testi ile takip ettim buraya nedense resim atamıyorum googledan giriyorum ama olmuyor her neyse 5.gunumden itibaren takibe basladım ilk defa yaptıgım ıcın garanti olsun istedim 12.gun iki cızgı net olmaya basladı 13.gun t cızgısı daha koyuydu ve ben tum gun kasık agrısı cektım baya saglam hemde 14.gun yine t cızgısı kırmızıydı ama 1 onceki gun kadar degıl ve 15.gun t cızgısı kayboldu 12.14.ve 16.gunlerımı degerlendırdım adetımın 10.gunu her gece 1 bardak havuc suyu da ıctım 15.gunune kadar sımdı Allaha havele ettim elimden geleni yaptım bat 8mart beni de ekleyin olurda gebe kalmazsam martta devam edıcem yılmak yok yeni kurler beni bekler
5 gun beklemesi gerekiyormuş tabi son yedıgınız daha fazla beklemiş oluyor ama ne kadar beklerse o kadar iyi z.yagını ıcıne cekmıs oluyor ısık girmeyen cam kavanoz ıcındeNe kadar bekledi peki incirler zeytinyağında süresi var mı kullanmadan bir akşam önce yapabilir miyim
Aynen 8 martı bekliyorum sımdı psikolojik olarak gecıkırım amaGünlerimiz aynı bende 10 şubatta adet oldum hatta hamile sandım kendimi 8 martı bekliyoruz