- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de bütün ümidim bu ayda.O değil de öğretmenler ailesi olarak bu ay da bir şey olmazsa daha da bizden bir şey olmaz
henuz netlesmedı bır test daha hafıf cızgı cıktı 2-3 gune bellı olur dıye dusunuyorumAy hadi inşallah sizin nedir durum pozitif var mı
Ben dayanamayıp gebelik testi yaptım bi çizgi görüyorum ama muhtemelen sadece ben görüyorum o çizgiyi hadi inşallah mutlu haberlerinizi bekliyorum kaç gün geçmişti ovulasyondanhenuz netlesmedı bır test daha hafıf cızgı cıktı 2-3 gune bellı olur dıye dusunuyorum
Gebe var mı buralarda bakiiim Ben nisana geçtim.
Bizim geleceğimiz yer de orası canım şimdilik beklemedeyizGebe var mı buralarda bakiiim Ben nisana geçtim.
Gel me yiiiin. Aralık annelerine filan gidin.Bizim geleceğimiz yer de orası canım şimdilik beklemedeyiz
Ahhh keşkem keşkem keşkem gidebilseydim keşkemGel me yiiiin. Aralık annelerine filan gidin.
bende öğretmenimO değil de öğretmenler ailesi olarak bu ay da bir şey olmazsa daha da bizden bir şey olmaz
Oh ne güzel, nisanı da kapattık nasılsa. bol bol çalışalım artıkbende öğretmenim
benim suan var gibi inşllah sağlıkla ilerlerOh ne güzel, nisanı da kapattık nasılsa. bol bol çalışalım artık
İnşallahhh Darısı başımızabenim suan var gibi inşllah sağlıkla ilerler
Ben ovulasyon testi kullanmadım 7-19 Mart arasi degerlendirdimBen dayanamayıp gebelik testi yaptım bi çizgi görüyorum ama muhtemelen sadece ben görüyorum o çizgiyi hadi inşallah mutlu haberlerinizi bekliyorum kaç gün geçmişti ovulasyondan
Tatlım benim yeni bat 30 martSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 24 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 23 Mart
R ressamasel 20 mart
Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
@Hayalmeyal3 20 mart
@Gulcan2904 12 Mart
@Karagullu 31 mart
@Kuzeylitekeli 22 mart
Glnkymn 19 mart
@Nnuurrr 11 mart
@Tugce6838 24 mart
@Missyloves 20 mart
@Mavigeyik 19 mart
@Merve33444 16 mart
@Etatli 16 mart
Yaa ben de fırsat bu diyerek bu ay aşılama yaptırcam sanırım ama virüsten de korkuyorumO değil de öğretmenler ailesi olarak bu ay da bir şey olmazsa daha da bizden bir şey olmaz
Canımmm hamile misin çok sevindim tebrik ederimmmbenim suan var gibi inşllah sağlıkla ilerler
ipek seni bulamadim aklimdaydin cnm daha net bilgiyi haftaya carsamah alcm inşallahCanımmm hamile misin çok sevindim tebrik ederimmm
Test yaptırdın mı? Film nasıldı benim 5 ay oldu film cektireli hala yokipek seni bulamadim aklimdaydin cnm daha net bilgiyi haftaya carsamah alcm inşallah
Rahimfilmi cekildim buay bakalum var gibi
Sennaptin nasilsin