- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
İnşAllah canım sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin yarın 5+0 oluyorum nasipseEe çok iyi canım stres yapmayı bırak artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin yarın 5+0 oluyorum nasipseEe çok iyi canım stres yapmayı bırak artık
Süperrr Artık stresi bırakabilirsinKuzum kan verdim akşam 6 da değerim 1600 çıktı
Amin canım Allah razı olsunMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
İnşAllah canım kızlar bu akşam ebe dedi ki gel kese var mı bakalım göremedi ben o masaya yattığım her anda kalbim çok kötü oluyor bunu nasıl atacağım üzerimden bilmiyorum ağlayasım geliyorSüperrr Artık stresi bırakabilirsin
7 haftadan sonra gidicem sorun yaşamazsam inşallah 5+3 olcam bende yarın sen ne zaman gidiceksin doktoraİnşAllah canım sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin yarın 5+0 oluyorum nasipse
Tatlım bu değerle kese göremezsin ki 5000 üstü olunca anca görünür stres yapmaİnşAllah canım kızlar bu akşam ebe dedi ki gel kese var mı bakalım göremedi ben o masaya yattığım her anda kalbim çok kötü oluyor bunu nasıl atacağım üzerimden bilmiyorum ağlayasım geliyor
Benim eğer sağlıklı bir gebelik ise 6 hafta olmadan gitmem lazım iğne ilaç vs kullanmam lazım ama 5 gün daha geçsin öyle gideyim diyorum7 haftadan sonra gidicem sorun yaşamazsam inşallah 5+3 olcam bende yarın sen ne zaman gidiceksin doktora
Canım tebrik ederim, olacağı varsa oluyor demek ki, doktorların kimisi korun diyor kimisi korunma diyor rahim filminden sonra, antibiyotik kullanmış mıydın filmden sonra, bence bişey olmaz canım stres yapma, bebişin gelmek istemiş gelmiş annesi tutunmuş sana en olmayacak dediğin zamandaTolgayla cnm devamediyorum aslında birara tartistik vazgeçecektim bayagi kavgaettik doktorla annem hatta birakma dedi adam iidedi biraz huysuz bende ii diye bırakamadım
Buay korun dedi diğer 4aydene deidi ilacta vermedi iste 5gunadetolmayinca gittimnasil ileler bilmiyorum
Rabbim sanada enksa zamanda nasibetsin inşallah
Aynen değer yükselir keseyi de rahat görürsün ozamanBenim eğer sağlıklı bir gebelik ise 6 hafta olmadan gitmem lazım iğne ilaç vs kullanmam lazım ama 5 gün daha geçsin öyle gideyim diyorum
3gun kullandim cnm 3luk vermistiCanım tebrik ederim, olacağı varsa oluyor demek ki, doktorların kimisi korun diyor kimisi korunma diyor rahim filminden sonra, antibiyotik kullanmış mıydın filmden sonra, bence bişey olmaz canım stres yapma, bebişin gelmek istemiş gelmiş annesi tutunmuş sana en olmayacak dediğin zamanda
1 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum inşAllah canımAynen değer yükselir keseyi de rahat görürsün ozaman
İnşallah kuzum sorunsuz geçer hamileliğimiz1 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum inşAllah canım
İnşAllah canım benimİnşallah kuzum sorunsuz geçer hamileliğimiz
Bence bi sorun yoktur canım, insanlar hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor, daha yeni doğum yapan bi arkadaşım ilk ay hamile olduğunu bilmeden dişi ağrıdığı içşn antibiyotik kullandı üstüne bi de her haftasonu alkol falan alıyodu yaz olduğu için, şimdi sağlıklı bi doğum yaptı çok şükür, sen de sağlıkla al kucağına bebişini inşallah Çok sevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla3gun kullandim cnm 3luk vermisti
amincnm hayırlısı olsun inşllahBence bi sorun yoktur canım, insanlar hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor, daha yeni doğum yapan bi arkadaşım ilk ay hamile olduğunu bilmeden dişi ağrıdığı içşn antibiyotik kullandı üstüne bi de her haftasonu alkol falan alıyodu yaz olduğu için, şimdi sağlıklı bi doğum yaptı çok şükür, sen de sağlıkla al kucağına bebişini inşallah Çok sevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla
Canım neden iğne kullanman gerekiyor paylaşabilir misinİnşAllah canım benim
İnşallah canımm ama hiç bi belirti yok farklı olarakhmmm inşallah adet olmazsin
Yaaa ne güzel Sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar şubat topiginde vardım ben marta girmedim ama bugün az da olsa umut veririm belki bazı arkadaşlarıma diye düşündüm.2 oğlum var. temmuzda düşük yapmıştım 11 haftalık ve sütüm geliyordu hiç kesilmedi prolaktin yüksektir doktora git dediler fırsat bulup gidemedim.uygulamadan yumurta takvimini takip ediyorum ekimden beri hiç korunmadigimiz halde olmadi gebelik ve HER ay gebelik belirtilerini yaşıyordum .son adet tarihim 23 şubattı yoğun bir döneme girdim ev taşıdım hamileliği düşünecek fırsatım olmadi son 1 hafta telaşım bitti kendimde belirti aradım yoktu ne göğüste şişlik ne batma adetime 4 gun varken başlayan bel ve karin agrım bile yoktu dedimki bu ay zaten umudun yoktu nisana geç dedim ve bugün adet olmam gerekiyordu agrım yoktu sabah lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş şok oldum dedim bu yerleşme kanaması ama b8 taraftan da yok adet olurum belki dedim akşama kadar bisey gelmedi anladım ama esime söyledim her ay ayni boşa umutlandirma dedi bu arada 4 gündür antibiyotik kullanıyorum diş ağrısı için akşam dedim ki ya hamileysem eşim de köye gitmişti ulaşamadım nöbetçi eczaneye gittim testi yaptım ve pozitif..bunları yazmamdaki sebep su canım anne adayları kafaniza taktikca olmuyor ve Rabbim nasip ettiyse her turlu ediyor.gercekten kafaya takmayın demek kolay biliyorum çünkü bende çok okudum burda yazan belirtileri okur okumaz yaşıyordum sanki o yüzden sabır dua tevekkül tek sart bu.Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizebu arada eşime hala söylemedim ondan önce siz öğrenmiş oldunuzAllaha emanet olun