- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 83
- 32
Ben her ay düşünüyorum planliyorum istiyorum ama nerdeeeee
Yalnız değilsin
Olur inşallah bir gün, dua etmeye çabalamaya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her ay düşünüyorum planliyorum istiyorum ama nerdeeeee
İnşAllah kuzum iki gün sonra kan vereceğim tekrar o zaman tam anlaşılırHayır kesinlikle stres yapma her şey çok güzel ilerliyor ve öyle de devam edecek inşallah ❣❣
Değeriniz haftaya göre fazla bile ikiz veya üçüz bile olabilir bu değerle içiniz rahat olsun değer az değilse fazla olması sorun teşkil etmiyor sağlıkla doğsunCanım kasım annelerine filan yazsan daha iyi cevap verirlee aslında. Biz bilemiyoruz ki. Ama degerin düşük değil gibi.
Kuzum var inşAllahGünaydın ☺
Az önce test yaptım fakat akşam ki sonucun aynısı çıktı zor gorunuyor birde testi 9. Dkk kada felan farkettim resmi paylaşıyorum boyleside belirsizlik daha zormus
Ben göremedim yaa koyultsana resmiGünaydın
Az önce test yaptım fakat akşam ki sonucun aynısı çıktı zor gorunuyor birde testi 9. Dkk kada felan farkettim resmi paylaşıyorum boyleside belirsizlik daha zormus
Canım her iki testindede çizgivar görüyorum istersen başka marka testle dene yada erken gebelik testi dene imkanın varsa herşey gönlünce olsun inşallahGünaydın ☺
Hayırlısı olsun hakkinda canm bekliyecegim mecburBen kırmızı kart yedim
Nisan ayına gidiyorum
brnbrr Yarın zaten regl günü bekle istersen gecikme olunca tekrarla inşallah vardır.
Dışarı hiç cikmiyorum mejbur bekleyeceğim yarin adet günüm tekrar yaparım amin hepimizin inşallahCanım her iki testindede çizgivar görüyorum istersen başka marka testle dene yada erken gebelik testi dene imkanın varsa herşey gönlünce olsun inşallah
Resimde evet hicten görünmüyor haklısınız sabah tek resim çektim 7 gibi yaptım tekrar uyudum koyulasmis bekledikçe oda geçersizdir şuanBen göremedim yaa koyultsana resmi
İnşallah dün akşam kendimi hamile gibi hissettim belirtiler var gibi hayırlısı bakalım bir net belirmediKuzum var inşAllah
Sizin de bat yarındı dimi. Ben ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamadan sonra yaptığım testlerde çizgi bile çıkmıyordu kafalar çok karışıkSon bir test yapayım heyecan olsun dedim, fazla damlattım herhalde testi bozdum hafif bir pembelik oldu bunu görmek bile güzelmiş (Sadece ben görüyor olabilirim )
Eki Görüntüle 2609257
Allah'ım sen akıl sağlığımızı koru
Sizin de bat yarındı dimi. Ben ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamadan sonra yaptığım testlerde çizgi bile çıkmıyordu kafalar çok karışık
Canm benimde aynı geç döllenme felan olabilir en güzeli bir kaç gün beklemekSon bir test yapayım heyecan olsun dedim, fazla damlattım herhalde testi bozdum hafif bir pembelik oldu bunu görmek bile güzelmiş (Sadece ben görüyor olabilirim )
Eki Görüntüle 2609257
Allah'ım sen akıl sağlığımızı koru
Canm benimde aynı geç döllenme felan olabilir en güzeli bir kaç gün beklemek
Benim 2 gündür hiçbir belirtim yok agrım da kesildi. Lekelenmem zaten olmuyordu ama ben de adet olacakmışım gini hissediyorumBat yarın ama bugünden lekelenmem başladı 1 gün öne çekti stresten herhalde.
Valla canım ovulasyon testleri yanıltabiliyor bişey diyemiyorum inşallah gelmez yarın, vardır bebiş.
Regl belirtin var mı benim dün geceden anladm zaten karnım şişti hemen