• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kasım annelerine filan yazsan daha iyi cevap verirlee aslında. Biz bilemiyoruz ki. Ama degerin düşük değil gibi. 🤔
Değeriniz haftaya göre fazla bile ikiz veya üçüz bile olabilir bu değerle içiniz rahat olsun değer az değilse fazla olması sorun teşkil etmiyor sağlıkla doğsun🙈

Günaydın ☺️
Az önce test yaptım fakat akşam ki sonucun aynısı çıktı zor gorunuyor birde testi 9. Dkk kada felan farkettim resmi paylaşıyorum boyleside belirsizlik daha zormus

Eklentiler

• IMG_20200326_072105.jpg
    IMG_20200326_072105.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın ☺️
Az önce test yaptım fakat akşam ki sonucun aynısı çıktı zor gorunuyor birde testi 9. Dkk kada felan farkettim resmi paylaşıyorum boyleside belirsizlik daha zormus
Ben göremedim yaa🙄😒 koyultsana resmi

Ben kırmızı kart yedim :duduk:
Nisan ayına gidiyorum 😀

brnbrr brnbrr Yarın zaten regl günü bekle istersen gecikme olunca tekrarla inşallah vardır.

Günaydın ☺
Canım her iki testindede çizgivar görüyorum istersen başka marka testle dene yada erken gebelik testi dene imkanın varsa herşey gönlünce olsun inşallah :KK9:

Canım her iki testindede çizgivar görüyorum istersen başka marka testle dene yada erken gebelik testi dene imkanın varsa herşey gönlünce olsun inşallah :KK9:
Dışarı hiç cikmiyorum mejbur bekleyeceğim yarin adet günüm tekrar yaparım amin hepimizin inşallah

Kızlar adetim 2 gün gecikti dün ve ondan önce ki gün test yaptım negatif Çıktı evde başka Test kalmadı stresten mi yoksa varda çıkmıyor mu başına böyle birşey gelen oldu mu

Son bir test yapayım heyecan olsun dedim, fazla damlattım herhalde testi bozdum hafif bir pembelik oldu bunu görmek bile güzelmiş (Sadece ben görüyor olabilirim ) 😅
IMG_20200326_133338.jpg

Allah'ım sen akıl sağlığımızı koru 😅🤲

Kızlar günaydın. Bat yarın bugün bir ovülasyon testi yapayım dedim. Sizce umut var mı😔 önceki gün yaptigimda çizgi bile yoktu

Eklentiler

• 20200326_134506.jpg
    20200326_134506.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 22
Son bir test yapayım heyecan olsun dedim, fazla damlattım herhalde testi bozdum hafif bir pembelik oldu bunu görmek bile güzelmiş (Sadece ben görüyor olabilirim ) 😅
Eki Görüntüle 2609257
Sizin de bat yarındı dimi. Ben ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamadan sonra yaptığım testlerde çizgi bile çıkmıyordu kafalar çok karışık 🤔

Sizin de bat yarındı dimi. Ben ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamadan sonra yaptığım testlerde çizgi bile çıkmıyordu kafalar çok karışık 🤔

Bat yarın ama bugünden lekelenmem başladı 1 gün öne çekti stresten herhalde.
Valla canım ovulasyon testleri yanıltabiliyor bişey diyemiyorum inşallah gelmez yarın, vardır bebiş. 🤲
Regl belirtin var mı benim dün geceden anladm zaten karnım şişti hemen 😔

Eki Görüntüle 2609257
Canm benimde aynı geç döllenme felan olabilir en güzeli bir kaç gün beklemek

Canm benimde aynı geç döllenme felan olabilir en güzeli bir kaç gün beklemek

Benim karnım şişti, lekelenmem de başladı regl oluyorum büyük ihtimal canım 1 gün öne çekti.
Bu stres yüzünden herhalde 12. Gün bugün yumurtlamanın. Aslında 14. Gün oluyor diyorlar ya erken oldu bu ay benim.

Bat yarın ama bugünden lekelenmem başladı 1 gün öne çekti stresten herhalde.
Valla canım ovulasyon testleri yanıltabiliyor bişey diyemiyorum inşallah gelmez yarın, vardır bebiş. 🤲
Regl belirtin var mı benim dün geceden anladm zaten karnım şişti hemen 😔
Benim 2 gündür hiçbir belirtim yok agrım da kesildi. Lekelenmem zaten olmuyordu ama ben de adet olacakmışım gini hissediyorum 😔

Back