• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim karnım şişti, lekelenmem de başladı regl oluyorum büyük ihtimal canım 1 gün öne çekti.
Bu stres yüzünden herhalde 12. Gün bugün yumurtlamanın. Aslında 14. Gün oluyor diyorlar ya erken oldu bu ay benim.
Allah nasip ederse her türlü oluyor ben 45 günde regli oluyordum eşim astsbay gorevdeydi 26 Aralık ta gelmişti ben 13 ocakta hamile olduğumu öğrenmiştim çok şaşırmıştım yani drmem o ki Allah ol derse oluyor çokta hesaplamaya bakmamak lazim

Allah nasip ederse her türlü oluyor ben 45 günde regli oluyordum eşim astsbay gorevdeydi 26 Aralık ta gelmişti ben 13 ocakta hamile olduğumu öğrenmiştim çok şaşırmıştım yani drmem o ki Allah ol derse oluyor çokta hesaplamaya bakmamak lazim

Orası öyle canım Rabbim nasip ederse biz ne desek boş 😊

Benim 2 gündür hiçbir belirtim yok agrım da kesildi. Lekelenmem zaten olmuyordu ama ben de adet olacakmışım gini hissediyorum 😔

İnşallah olmazsın diyelim canım ama senin daha yumurtlama geçeli çok olmamış ki gebelik varsa bile testlerde çıkmaması çok normal.

Orası öyle canım Rabbim nasip ederse biz ne desek boş 😊

İnşallah olmazsın diyelim canım ama senin daha yumurtlama geçeli çok olmamış ki gebelik varsa bile testlerde çıkmaması çok normal.
Kendimi oyalıyorum gebelik testi yapmamak için adet olmazsam yarın yapıcam

Gece rüyamda da erkek bebek gördüm uyutmaya çalışıyordum heyecanlı heyecanlı elini kolunu oynatıyordu uyumayacak diye kızıyordum 😂

Kızlar benim testler böyle devam ediyor koyulaşma ya başlayınca yakındır dedim ama daha beklediğim koyuyluğu göremedim tabi daha var adet günüme ama görebilicekmiyim acaba
15852240031637723748606926126222.jpg

Bu arda 24 ve 25 günleri iki kere yaptım testler biraz bulantılı çıktı net olması adına tekrar yaptım

Ben dayanamadım😄 tekrar yaptım test sabaha göre daha belirgin çıktı

Eklentiler

• IMG_20200326_150121.jpg
    IMG_20200326_150121.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20200326_145326.jpg
    IMG_20200326_145326.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 46
Ben dayanamadım😄 tekrar yaptım test sabaha göre daha belirgin çıktı
Canım zaten olmassa kolay kolay çıkmaz öyle hemde ilk idrarda değil kuruma çizgisi de belli eder kendini bu öyle durmuyor devam et koyulaşana kadar yada kesin sonuç için kan ver hayırlı olsun şimdiden

Kızlar benim testler böyle devam ediyor koyulaşma ya başlayınca yakındır dedim ama daha beklediğim koyuyluğu göremedim tabi daha var adet günüme ama görebilicekmiyim acaba Eki Görüntüle 2609288

Görürsün inşallah canım bazı aylar yumurtlama olmadan regl olabiliyormuş. Ama hiç belli olmaz birden pik de olabilir sen devam et. Geç yumurtlama da olabilir. Regle kadar bırakma.

Canım zaten olmassa kolay kolay çıkmaz öyle hemde ilk idrarda değil kuruma çizgisi de belli eder kendini bu öyle durmuyor devam et koyulaşana kadar yada kesin sonuç için kan ver hayırlı olsun şimdiden
haftasonu tesle takıp edecegım koyulasma olunca pazartesı aıle hemıne gıderım tabı yaparsalar

Görürsün inşallah canım bazı aylar yumurtlama olmadan regl olabiliyormuş. Ama hiç belli olmaz birden pik de olabilir sen devam et. Geç yumurtlama da olabilir. Regle kadar bırakma.
Evet canım öyle oluyormuş bende burda duydum devam ediyorum bende tabi önemli olan tutması inşallah dediğin gibi görürüm hemiz inşallah

Back