- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Benim varsa kesin geç döllenme zaten yumurtlamadan sonraki 9.gün bugünCanm benimde aynı geç döllenme felan olabilir en güzeli bir kaç gün beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim varsa kesin geç döllenme zaten yumurtlamadan sonraki 9.gün bugünCanm benimde aynı geç döllenme felan olabilir en güzeli bir kaç gün beklemek
Allah nasip ederse her türlü oluyor ben 45 günde regli oluyordum eşim astsbay gorevdeydi 26 Aralık ta gelmişti ben 13 ocakta hamile olduğumu öğrenmiştim çok şaşırmıştım yani drmem o ki Allah ol derse oluyor çokta hesaplamaya bakmamak lazimBenim karnım şişti, lekelenmem de başladı regl oluyorum büyük ihtimal canım 1 gün öne çekti.
Bu stres yüzünden herhalde 12. Gün bugün yumurtlamanın. Aslında 14. Gün oluyor diyorlar ya erken oldu bu ay benim.
Olabilir o zaman hayırlı haberlerlerini bekliyoruzBenim varsa kesin geç döllenme zaten yumurtlamadan sonraki 9.gün bugün
Ay hadi inşallah sizin nedir durum pozitif var mıOlabilir o zaman hayırlı haberlerlerini bekliyoruz ☺
Allah nasip ederse her türlü oluyor ben 45 günde regli oluyordum eşim astsbay gorevdeydi 26 Aralık ta gelmişti ben 13 ocakta hamile olduğumu öğrenmiştim çok şaşırmıştım yani drmem o ki Allah ol derse oluyor çokta hesaplamaya bakmamak lazim
Benim 2 gündür hiçbir belirtim yok agrım da kesildi. Lekelenmem zaten olmuyordu ama ben de adet olacakmışım gini hissediyorum
Kendimi oyalıyorum gebelik testi yapmamak için adet olmazsam yarın yapıcamOrası öyle canım Rabbim nasip ederse biz ne desek boş
İnşallah olmazsın diyelim canım ama senin daha yumurtlama geçeli çok olmamış ki gebelik varsa bile testlerde çıkmaması çok normal.
Daha pembe görünüyor canım hadi maşallah diyelimBen dayanamadım tekrar yaptım test sabaha göre daha belirgin çıktı
Canım zaten olmassa kolay kolay çıkmaz öyle hemde ilk idrarda değil kuruma çizgisi de belli eder kendini bu öyle durmuyor devam et koyulaşana kadar yada kesin sonuç için kan ver hayırlı olsun şimdidenBen dayanamadım tekrar yaptım test sabaha göre daha belirgin çıktı
Bu seferkini bende gördüm gayet net belli oluyorBen dayanamadım tekrar yaptım test sabaha göre daha belirgin çıktı
Canım bu yaptıkların ovülasyon mu anlayamadımKızlar benim testler böyle devam ediyor koyulaşma ya başlayınca yakındır dedim ama daha beklediğim koyuyluğu göremedim tabi daha var adet günüme ama görebilicekmiyim acaba Eki Görüntüle 2609288
Evet canım ovalisyon testiCanım bu yaptıkların ovülasyon mu anlayamadım
KeşkCanım bu yaptıkların ovülasyon mu anlayamadım
Gönül isterdi gebelik testi olsun ama inşallah onuda gösteir Rabb'imCanım bu yaptıkların ovülasyon mu anlayamadım
İnşallah canım o günde gelecekKeşk
Gönül isterdi gebelik testi olsun ama inşallah onuda gösteir Rabb'im
Kızlar benim testler böyle devam ediyor koyulaşma ya başlayınca yakındır dedim ama daha beklediğim koyuyluğu göremedim tabi daha var adet günüme ama görebilicekmiyim acaba Eki Görüntüle 2609288
haftasonu tesle takıp edecegım koyulasma olunca pazartesı aıle hemıne gıderım tabı yaparsalarCanım zaten olmassa kolay kolay çıkmaz öyle hemde ilk idrarda değil kuruma çizgisi de belli eder kendini bu öyle durmuyor devam et koyulaşana kadar yada kesin sonuç için kan ver hayırlı olsun şimdiden
Evet canım öyle oluyormuş bende burda duydum devam ediyorum bende tabi önemli olan tutması inşallah dediğin gibi görürüm hemiz inşallahGörürsün inşallah canım bazı aylar yumurtlama olmadan regl olabiliyormuş. Ama hiç belli olmaz birden pik de olabilir sen devam et. Geç yumurtlama da olabilir. Regle kadar bırakma.