• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de gidemiyorum bilmiyorum ne durumlar geçen ay bir kaç kere aslanpençesi içmiştim şu regl başlasın da yine içmeye başlayacağım.
Ben hayıt otunu günde 3 kez hep içiyorum bu pazartesiden itibaren bıraktım ilacida içmedim gebelik olur diye ya ben test yaptım ama görmek istediğim için mi bilmiyorjm hayal mayal çizgi görüyorum 🤔

Ben hayıt otunu günde 3 kez hep içiyorum bu pazartesiden itibaren bıraktım ilacida içmedim gebelik olur diye ya ben test yaptım ama görmek istediğim için mi bilmiyorjm hayal mayal çizgi görüyorum 🤔
Pardon günde 2 kez sabah aksam demleyip içiyorum

Hayal mayal çizgi görüyorum ama fotoğrafta pek belli olmuyor göremeyebilirsiniz☺️ yarın sabah yapicam tekrar

Eklentiler

• IMG_20200325_161529.jpg
    IMG_20200325_161529.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200325_162154_1.jpg
    IMG_20200325_162154_1.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 53
Benim bugün 8 dpo test yaptım koskocaman bir negatif😔

Hayal mayal çizgi görüyorum ama fotoğrafta pek belli olmuyor göremeyebilirsiniz☺ yarın sabah yapicam tekrar

Canım heveslenirmek gibi olmasın ama ben de gördüm sanki.
Ay hadi İnşallah senden alalım güzel haberler. 😊

Ben her ay düşünüyorum planliyorum istiyorum ama nerdeeeee🤦‍♀️😐

Ben de bu ay hayıt mi içsem aslanpençesi mi kararsızım.
Hayıt da çıkıp alabilirsem belki ona başlarım.

Kuzum var inşAllah en güzeli sen yarın bir daha ilk idrarla test yap varsa mutlaka çıkacaktır zaten

Ben de bu ay hayıt mi içsem aslanpençesi mi kararsızım.
Hayıt da çıkıp alabilirsem belki ona başlarım.
Bende bir türlü aslanpençesi gidip alamadım onunda çok iyi olduğunu söylediler ama testere dişli aslanpencesi olucakmis

Kuzum var inşAllah en güzeli sen yarın bir daha ilk idrarla test yap varsa mutlaka çıkacaktır zaten
Evet bende öyle düşünüyorum bugün yapmak aklımda yoktu yarın sabah yapicaktim bat 27 yarın sabah belli olur varsa daha net görürüm insallah

Back