- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Pazartesi 594 dü cabımKuzum senin dün değerin kaç çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi 594 dü cabımKuzum senin dün değerin kaç çıkmıştı
Bende kan verdim şimdi kuzumPazartesi 594 dü cabım
Ben hayıt otunu günde 3 kez hep içiyorum bu pazartesiden itibaren bıraktım ilacida içmedim gebelik olur diye ya ben test yaptım ama görmek istediğim için mi bilmiyorjm hayal mayal çizgi görüyorumBen de gidemiyorum bilmiyorum ne durumlar geçen ay bir kaç kere aslanpençesi içmiştim şu regl başlasın da yine içmeye başlayacağım.
Pardon günde 2 kez sabah aksam demleyip içiyorumBen hayıt otunu günde 3 kez hep içiyorum bu pazartesiden itibaren bıraktım ilacida içmedim gebelik olur diye ya ben test yaptım ama görmek istediğim için mi bilmiyorjm hayal mayal çizgi görüyorum
Atsana bize de bakalım canımBen hayıt otunu günde 3 kez hep içiyorum bu pazartesiden itibaren bıraktım ilacida içmedim gebelik olur diye ya ben test yaptım ama görmek istediğim için mi bilmiyorjm hayal mayal çizgi görüyorum
Atayim ama resim çekince hiç gorunmuyorAtsana bize de bakalım canım
Kaç dakika sonra çıktığı önemli canımTest yaptım arkdslar
Atayim ama resim çekince hiç gorunmuyor
Bende görüyorum ya benim de böyle çıkmıştı peki ne kadar süre sonra böyle çıktıHayal mayal çizgi görüyorum ama fotoğrafta pek belli olmuyor göremeyebilirsiniz☺ yarın sabah yapicam tekrar
Hayal mayal çizgi görüyorum ama fotoğrafta pek belli olmuyor göremeyebilirsiniz☺ yarın sabah yapicam tekrar
Ben hayıt otunu günde 3 kez hep içiyorum bu pazartesiden itibaren bıraktım ilacida içmedim gebelik olur diye ya ben test yaptım ama görmek istediğim için mi bilmiyorjm hayal mayal çizgi görüyorum
Testi yaptım bıraktım 5 Dkk tuttum gittim aldım ışıklı yere geçtim hafif birşey vardı anlamaya calismak 15 DKK mi aldı ama [/QUOTE]Bende görüyorum ya benim de böyle çıkmıştı peki ne kadar süre sonra böyle çıktı
Bende bir türlü aslanpençesi gidip alamadım onunda çok iyi olduğunu söylediler ama testere dişli aslanpencesi olucakmisBen de bu ay hayıt mi içsem aslanpençesi mi kararsızım.
Hayıt da çıkıp alabilirsem belki ona başlarım.
Oo benim için çok net bi çizgi.Hayal mayal çizgi görüyorum ama fotoğrafta pek belli olmuyor göremeyebilirsiniz☺ yarın sabah yapicam tekrar
Evet bende öyle düşünüyorum bugün yapmak aklımda yoktu yarın sabah yapicaktim bat 27 yarın sabah belli olur varsa daha net görürüm insallahKuzum var inşAllah en güzeli sen yarın bir daha ilk idrarla test yap varsa mutlaka çıkacaktır zaten
Gercekten mi yarın sabah tekrarliyacagm bakalım sizlerin yorumuyla daha heyecanlandımOo benim için çok net bi çizgi.
Çıktımı sonuçBende kan verdim şimdi kuzum