• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ayın 11 inde yumurtlamayı gördüm dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve aşırı derecede göğüs uçlarımda sızı var kasıklarımda ara ara batma test yaptım negatif erken de değil gebelik olsa çıkardı dimi

Eki Görüntüle 2605730 Kızlar ne dersiniz? Bugün adet olmam gerekiyordu.

Arkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.

Mesajım havada kalmasın diye sonucu yazmak istedim, genelde bu tip mesajların devamı gelmiyor 😬

Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı vakitte doldursun 🙏🏼

Arkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.

Mesajım havada kalmasın diye sonucu yazmak istedim, genelde bu tip mesajların devamı gelmiyor 😬

Hayırlı olsun 👏👏

Hayırlı olsun tebrik ederim 🙏🏻😍

Senin ikinci olacak inşallah dimi canım ?
Benim ilk ve insan daha çok stres yapıyor hele şu toplum baskısı, bebek yok mu diyenler her aramada her gördüğünde soranlar
:sinirli:
Evet ikinci olucak Allah nasip ederse 4,5 yaşında oğlum var insanlara bakmayın hep konuşuyor lar banada 2. Çocuk baskısı var millet için çocuk istemiyoruz aldırmayın kimseye

Kızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı 😊

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı 😊
Canım zaten sen kan testi yapmamış mıydın ve yüksek bir değer değil miydi? Neden tekrar ovülasyon ve gebelik testi yapıyorsun 🧐

Evet ikinci olucak Allah nasip ederse 4,5 yaşında oğlum var insanlara bakmayın hep konuşuyor lar banada 2. Çocuk baskısı var millet için çocuk istemiyoruz aldırmayın kimseye

Kendim de çok istiyorum bana kalsa hiç korunmazdim bile eşimin keyfini bekledim biraz :63:
Zaten yaşım küçük değil yani anne olmak istiyorum artık 😔
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
🤲

maşallah :nazar: tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al, darısı bize olsun inşallah

Back