- 17 Şubat 2020
- 26
- 16
- 3
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2605730 Kızlar ne dersiniz? Bugün adet olmam gerekiyordu.
Hayırlı olsunArkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.
Mesajım havada kalmasın diye sonucu yazmak istedim, genelde bu tip mesajların devamı gelmiyor
Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı vakitte doldursun
Hayırlı olsun tebrik ederimArkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.
Mesajım havada kalmasın diye sonucu yazmak istedim, genelde bu tip mesajların devamı gelmiyor
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun tebrik ederim
Evet ikinci olucak Allah nasip ederse 4,5 yaşında oğlum var insanlara bakmayın hep konuşuyor lar banada 2. Çocuk baskısı var millet için çocuk istemiyoruz aldırmayın kimseyeSenin ikinci olacak inşallah dimi canım ?
Benim ilk ve insan daha çok stres yapıyor hele şu toplum baskısı, bebek yok mu diyenler her aramada her gördüğünde soranlar
Canım zaten sen kan testi yapmamış mıydın ve yüksek bir değer değil miydi? Neden tekrar ovülasyon ve gebelik testi yapıyorsunKızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Kuzum nasıl çıkacak diye merak ettimCanım zaten sen kan testi yapmamış mıydın ve yüksek bir değer değil miydi? Neden tekrar ovülasyon ve gebelik testi yapıyorsun
Zaten eşim diyor Hayırdır yine niye test yapıyorsun dedim ben bir senedir bekliyorum bunuCanım zaten sen kan testi yapmamış mıydın ve yüksek bir değer değil miydi? Neden tekrar ovülasyon ve gebelik testi yapıyorsun
Evet ikinci olucak Allah nasip ederse 4,5 yaşında oğlum var insanlara bakmayın hep konuşuyor lar banada 2. Çocuk baskısı var millet için çocuk istemiyoruz aldırmayın kimseye
tamam canım anladım. Evet uzun bir bekleyişin ardından pozitif i görmek çok güzel bir duyguZaten eşim diyor Hayırdır yine niye test yapıyorsun dedim ben bir senedir bekliyorum bunu
Hayırlı olsun cnmKızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
yap arkadasim hakettinZaten eşim diyor Hayırdır yine niye test yapıyorsun dedim ben bir senedir bekliyorum bunu
Sağol canımyap arkadasim hakettin
Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızSağol canım
maşallah tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al, darısı bize olsun inşallahArkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.
ahahahha ben de olsam tüm testlere yapar çift çizgi göremediğim günlerin acısını çıkarırdımhelal bacımKızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Valla bende öyle yapıyorum eşim bana tuhaf bakıp gülüyorahahahha ben de olsam tüm testlere yapar çift çizgi göremediğim günlerin acısını çıkarırdımhelal bacım