• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı 😊
Canım öncelikle bebeğin hayırlısı olsun :nazar: sağlıkla doğsun inşallah ovalisyon testindeki koyu çizgi t çizgisimi merakketim hamileyken böylemi görünüyormuş

Haha ben de öyle yapayım bari 😅
Sen kaç aydır bekliyorsun canım ? Benim de çok olmadı aslında korunmayı bırakalı 3. aydı. Ama yine de üzülüyor insan olmayınca. Kaç arkadaşımla konuştuk hepsi ilk istedikleri ayda hamile kalmışlar. İnsan sorguluyor kendini acaba bir sıkıntı mı var diye.
Ben bir buçuk yıllık evliyim aslında hiç korunmadım dikkat etmedim önemsemedim açıkçası dr gittim eşimde de bende de hiç bir sorun yok.Aralık ayından beri ilaç iğne uğraşıyorum ama benim yaşımda var 38 yaşındayım onun da etkisi büyük sanırım.

Arkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.

Mesajım havada kalmasın diye sonucu yazmak istedim, genelde bu tip mesajların devamı gelmiyor 😬

Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı vakitte doldursun 🙏🏼
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Darısı bizlerin başına 🤲

Allah razı olsun canım 🌺 evet kuzum ikinci çizgi t çizgisi resmen patlıyor oda daha 4 gün geçti adetim
Oy maşallah canım darısı bütün istiyenlere sonrada bana bende test yapmaya devam ediyorum koyulaşma başladı ama daha piki göremedim inşallah o günde gelicek dua et bize :KK200:

Ben bir buçuk yıllık evliyim aslında hiç korunmadım dikkat etmedim önemsemedim açıkçası dr gittim eşimde de bende de hiç bir sorun yok.Aralık ayından beri ilaç iğne uğraşıyorum ama benim yaşımda var 38 yaşındayım onun da etkisi büyük sanırım.

inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebiş :anneadayı:
Ovulasyon testi de kullanmiyorsan onu de dene mutlaka kaçmasın günler.

Kendim de çok istiyorum bana kalsa hiç korunmazdim bile eşimin keyfini bekledim biraz :63:
Zaten yaşım küçük değil yani anne olmak istiyorum artık 😔
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
🤲
Amin , en hayırlı zamanda olsun inşallah

Back